KİRACIYIM VE ÇIKARTILMAK İSTENİYORUM ne yapmalıyım...YARDIM LÜTFEN

BRCNKLC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
91
1
28
İzmir
Arkadaşlar merhaba iki buçuk yıldır bir evde kiracıyım ..kontrat falan yok her ay düzenli elden ev sahibime ödeme yapıyordum.Ev sahibim vefat etti.Adam 8 yıl önce ikinci evliliğini yapmış ve ilk eşinden 3 erkek çocuğu var.İkinci eşnden çocuğu yok.Çocukları benim evden çıkmamı istiyorlar çıkarma hakları var mı ? Bu İkinci eş bayan çok iyi benim çıkmamı istemiyor ama üvey çocukları çıkamamı istemişler ...ne yapmam gerekiyor.

lütfen yardımcı olurmusun ....

ev sahibim bayanında bir kaç sorusu olacak cevaplarsanız seviniriz.
1-adamın çocukları bu ikinci eşden evde kalan eşyaları alabilir mi ?(çocuklar evli ve çocukları var hepsi orta yaş)
2-Bu bayana ne kadar mal düşecek ?

Arkadaşlar merhaba iki buçuk yıldır bir evde kiracıyım ..kontrat falan yok her ay düzenli elden ev sahibime ödeme yapıyordum.Ev sahibim vefat etti.Adam 8 yıl önce ikinci evliliğini yapmış ve ilk eşinden 3 erkek çocuğu var.İkinci eşnden çocuğu yok.Çocukları benim evden çıkmamı istiyorlar çıkarma hakları var mı ? Bu İkinci eş bayan çok iyi benim çıkmamı istemiyor ama üvey çocukları çıkamamı istemişler ...ne yapmam gerekiyor.

lütfen yardımcı olurmusun ....

ev sahibim bayanında bir kaç sorusu olacak cevaplarsanız seviniriz.
1-adamın çocukları bu ikinci eşden evde kalan eşyaları alabilir mi ?(çocuklar evli ve çocukları var hepsi orta yaş)
2-Bu bayana ne kadar mal düşecek ?

1. bu kadın resmi olarak evliyse mirasın yarısı eşine kalan yarısı kaç çocuk varsa aralarında paylaşırlar
2. seni çıkartabilirler çünkü sen şimdi işgalci drumundasın kontratın yok kirayı elden verdiğin için bir delilin yok

Back