- 7 Ağustos 2016
- 3.492
- 7.324
- 158
- Konu Sahibi Berenarasgozde
850 tl ye dublex mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakarya da.abimde ayni evlerde oturuyor.onun ki 650 lira.
Triblex hemde.ama sobali triblex850 tl ye dublex mi![]()
15 bin civari demisler sozde ev sahibine .Peki maliyeti kaç lira kalorifer sisteminin
Yani beğendi iseniz siz yaptırın ev sahibinden kesmeden eğer abinizin evi ısınıyorsa
5+ 1 esasen 3 çocuklu aileye ideal
Çocuklara ve size oda
Biri de iş için oda olur işte
Bende kosa kosa gittim ama kisin.kacacak yer arariz sanirim850 tl ye dublex mi![]()
Tribleks850 tl ye dublex mi![]()
Güzelim doğal gazlı bile bu sefer de olsa doğal gaz faturan çok gelir....aslında sen bunu zaten biliyorsundur..sanirim aynı sitede abin oturuyor mus.15 bin civari demisler sozde ev sahibine .
Onun evide sobali.ama onun orta katin merdivenine sürgülü cam takilmis .kisin orta kati kullaniyorlar.onlarin bir cocugu var onlarda cok sıkınti olmuyoAbin Nasıl ısınıyor
Kizim 14 yasinda surekli ders calisiyor 1. Oda onun icin sart.birde yatak odasi bizim icin .8 ve 6 yas iki cocuk icin bir yatak odasi.esim ve benim isimiz icin bir oda.birde oturma odasi diye dusundum.illa 6 odasi olsun diye aramadim.ev oyle denk geldi.3 çocuk var 6 odalı bir ev gerekiyor mu cidden size? ev çok güzel olabilir de her kat için 300 tl ödeyecek bütçeniz yoksa daha kolay ısınacak ufak ev bakamıyor musunuz?
Her kat icin 300 tl odeyecek butce derken ne demek isteniz anlayamadim3 çocuk var 6 odalı bir ev gerekiyor mu cidden size? ev çok güzel olabilir de her kat için 300 tl ödeyecek bütçeniz yoksa daha kolay ısınacak ufak ev bakamıyor musunuz?
Peki sizde boyle yapsaniz isinir mi kisin alt kati kullanmazsiniz,islerinizden ötürü buyuk ev gerek galiba .Onun evide sobali.ama onun orta katin merdivenine sürgülü cam takilmis .kisin orta kati kullaniyorlar.onlarin bir cocugu var onlarda cok sıkınti olmuyo
Evet .evimiz kucuk geliyor artik.3+1 ama.odalar kucuk.oldugu icin kullanim alani darSuanki evinizin nesi var küçük mü geliyor? Yılsonuna kadar düzeninizi bozmayın derim![]()
Haklisiniz .zorluklari cok olur benim icinev kirasından daha fazlasını yakıta verebilecekseniz güle güle oturun. ama kışı düşünün hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama normal ev gibi de olmaz triplex ev normal evde kapı tutuyor ısıyı içeride en azından bunda ciddi bi kayıp olur normal evden %30 daha fazla düşünün kat başına ısınma masrafını. temizliği de var taib kocaman ev aşağı yukarı harap olursunuz.dublex falan olsa yine iyi de 3 katı da ayrı üç ev olarak düşnümeniz en mantıklısı