Kiralik ev ve kararsizligim

Herseyde boyle kararsizim.onun icin her firsati kaciriyorum.ev tutulduktan sonra pisman olmamak icin sizin fikirleriniz onemliydi.tesekkur ederim yardimci olan herkese

3 çocuk var 6 odalı bir ev gerekiyor mu cidden size? ev çok güzel olabilir de her kat için 300 tl ödeyecek bütçeniz yoksa daha kolay ısınacak ufak ev bakamıyor musunuz?
Kizim 14 yasinda surekli ders calisiyor 1. Oda onun icin sart.birde yatak odasi bizim icin .8 ve 6 yas iki cocuk icin bir yatak odasi.esim ve benim isimiz icin bir oda.birde oturma odasi diye dusundum.illa 6 odasi olsun diye aramadim.ev oyle denk geldi.

ev kirasından daha fazlasını yakıta verebilecekseniz güle güle oturun. ama kışı düşünün hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama normal ev gibi de olmaz triplex ev normal evde kapı tutuyor ısıyı içeride en azından bunda ciddi bi kayıp olur normal evden %30 daha fazla düşünün kat başına ısınma masrafını. temizliği de var taib kocaman ev aşağı yukarı harap olursunuz.dublex falan olsa yine iyi de 3 katı da ayrı üç ev olarak düşnümeniz en mantıklısı

Onun evide sobali.ama onun orta katin merdivenine sürgülü cam takilmis .kisin orta kati kullaniyorlar.onlarin bir cocugu var onlarda cok sıkınti olmuyo
Peki sizde boyle yapsaniz isinir mi kisin alt kati kullanmazsiniz,islerinizden ötürü buyuk ev gerek galiba .

ev kirasından daha fazlasını yakıta verebilecekseniz güle güle oturun. ama kışı düşünün hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama normal ev gibi de olmaz triplex ev normal evde kapı tutuyor ısıyı içeride en azından bunda ciddi bi kayıp olur normal evden %30 daha fazla düşünün kat başına ısınma masrafını. temizliği de var taib kocaman ev aşağı yukarı harap olursunuz.dublex falan olsa yine iyi de 3 katı da ayrı üç ev olarak düşnümeniz en mantıklısı
Haklisiniz .zorluklari cok olur benim icin

Back
X