Kiralık kasa haczedilmesi.

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
Merhaba.
Benim sorunum şöyle. Bir akrabamla ortak banka kasası kiralamistik. Sonra akrabam şehir dışına taşındı ve kullanıma ben tek devam ettim. Nisan ayında kasa ziyaretine gittiğimde banka görevlisi akrabam üzerinde haciz kararı olduğunu ve kasayı kullanamayacagimi söyledi. Bana herhangi bir yazılı bilgi verilmedi. Avukat tuttum ama o da haciz kararının şehir dışında bir icra müdürlüğünden alındığını ve yaşadığımız şehrin icra müdürlüğüne resmi yazı gelmeden dava acamayacagimizi söylüyor. Çok mağdur oldum. Ne yapabilirim. 5 aydır boş boş bekliyorum. Bankanın bana resmi bir bildirimde bulunması da gerekmez mi. Sadece kasa dairesine giremezsiniz diyorlar başka bir aciklama yok.

Merhaba;
Sorununuzu bir avukat ile takip ederken buradan size bilgi vermemiz pek sağlıklı olmayacaktır. Çünkü sorununuz hakkında detaylı bilgiye sahip bir avukatınız var demektir. Ki bu durumda da en doğru kararları onun vermesi beklenir.Şu kadarı söyleyebilirim ki başka bir şehirdeki icra müdürlüğünün yapmış olduğu işleme karşı dava açmanızda bir engel yoktur. Eğer avukatınızdan memnun değilseniz başka bir avukatla yüz yüze görüşmenizi öneririm.
İyi günler dilerim.

Back