kırgınım :(

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
Herkese iyi akşamlar ,

Kendimi çok mutsuz ve bomboş hissediyorum.2.5 yıllık evliyim fakat kendimi hiç evli gibi hissedemiyorum sanki yabancı biri ile bir evi paylaşıyorum hatta paylaşmıyorum adamın umrunda bile değilim.Kızdığımı anlıyor bi özür dilemek yok bi gönül alıyım yok .1,5 yaşında kızım var kiracıyız diye süt iznim bitince işbaşı yaptım çalışıyorum.Onun ailesinede çok fazla yardımcı oluyorum.Evdeyken iyiyiz ama ne bileyim hiç normal bir aile değilmişiz gibi geliyor çok bunalıyorum asla el ele tutuşup gezmeyiz ailesinin yanında asla sıcak davranmaz evde yanlızkende öyle ama cinsel yönden her gün birlikte olmak ister ama benim için öylesi bir anlam taşımıyor kalpten sevgi görmedikten sonra hiç önemi yok doğrusu.Çoğu zaman onu boşamayı düşünmüyor değilim o kadar kzıgınımki .evde odaya saatlerce girme kalkıp bi yerinden bakmaz öldümü kaldımı diye bazen diyorum banyoda filan düşüp ölsem ruhun duymaz diye .sevgilier günü,doğum günü,evlilik yıldönümü hiç kutlanmaz asla hediye alınmaz .çok mu şey bekliyorum bilmiyorum iyice bunaldım.kendimi evli bir kadın gibi hiç hissetmiyorum asla sahiplenmez anası kötü laf etse onunla birlik olur savunmaz annesini destekler .ne iyi ne kötü iyice kafam karışık kendi halinde biri aslında doğru düzgün hiç arkadaşı yok bi kitap okumaz anca bilgisayarda futbolcu takip eder durur kendini hiç geliştiren bir insan değil ama bide beni begenmez ben sevilmek istiyorum ilgi görmek değer verilmek istiyorum.ama evliliğimizde eve gelirken şu nu getir bunu getir desem hemen alır gelir ikiletmez buda çok önemli aslında kendi kardeşlerimden biliyorum bakkaldan bir ekmek al gel desen almazlardı kendi işimi bekarken hep kendim görürdüm.ne olucak bilmiyorum .

Severek mi evlendiniz eşinizle, ben evli biri değilim ama 5 yıllık bir ilişkim oldu ciddi düşündüğüm ama tamda bu şikayetlerinizden dolayı ayrıldım. Çünkü ilerde bende böyle olmaktan korktum. Ayrıca cinsellikte önemli fakat sevgi olmadan sadece bu bence hiç mantıklı değil çünkü onu affedersiniz ama hayvanlarda yapıyor. Eşinizle karşınıza alıp konuşmayı denediniz mi ? Ayrıca hiç abartmıyorsunuz iyi bile dayanıyorsunuz. Yanlız benim annemde sizin gibiydi şuanda 22 yıllık evliler resmen çöktü bir kez yüzü gülmedi ve yaşlandıkça insana daha çok koyuyor bence çok geç olmadan bu konu için bişeyler yapın uzmanlar bu konuda aile psikologlarına gitmeyi öneriyorlar aşılamayacak bişey değil hemen boşanmayı düşünmeyin ama sorunun üstüne gidin. Ve evli olmasamda hem ailemde hemde ilişkimde gördüğüm için sizi çok iyi anlıyorm ki birde Allah bağışlasın kızınız varmış tabi birde onu düşünüyorsunuzdur. Allah hakkınızda hayırlısını versin

Bu nedir ya, sevgi , ilgi sefkat gormeden nereye kadar yasayabilirsiniz ki zaten? Evlenmeden once nasildi?

Yol yakinken tedbirinizi alin, bence once bir adamla konusun. Ben boyle ilgisiz, sevgisiz yasayamiyorum diyin , bosanmayi dusundugunuzu, kendini duzeltmesini soyleyin. Daha da olmazsa bosanin bence, kendinize baska bir kalp arayin.

Son düzenleme:
aslında evlenmeden öncede aynıydı tamamen benim hatam iyi birisi olduğunu düşündüm uyum sağlayacağımızı düşündüm ama önemli olan sevgiymiş bence
yanlış düşünmüşüm geçen bir arkadaştan duydum iyiyse cennete gitsin çok doğru bir sözmüş.tamamen ilgisiz birisi ,sevmediğini düşünüyorum.sevgi istiyorum ilgi istiyorum illa yatak odasında değilki herşey gelsin bi sarılsın öpsün istiyorum.beni sevindirmek için mutlu etmek için bi şeyler yapsın istiyorum (

okurken hayret ettim sizinle aynı durumdayım ben 3 yıllık evliyim kızım 13 aylık bakacak kimse olmadığı için işten ayrıldım.Benim eşim haftanın 7 günü çalışır eve gelince yemek yer maç açar öyle sohbet vs hiç yok birlikte bırakın gezmeyi markete dahi gitmeyiz birlikte yaptığımız bir tek o iş var onuda çok sık ister biz çok kavga ettik halende sık sık kavgalarımız oluyor evli gibi hissetmiyorum ortak hiçbirşeyimiz yokmuş gibi geliyor konuşmayıda çok denedim sonuç alamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben hiç anlamış değilim zaten cinsellik için kullanıldığımızı düşünüyorum sadece o kadar.bazı kadınlar nasıl beceriyor eşlerini pervane etmeyi bilmiyorum.kimiside çok seviliyor.

Bir insan başta nasılsa her zaman aynı huyunda kalıyor canım.mesela benim babam.bastan beri odun.annecim ne kadar kültürlü yaşamayı seven çocuklarını seven bir kadın ise babamda o kadar zulum etmeyi seven anlayışsız kadın ruhundan anlamayan biridir.Ailesine karsı bile annemi hiç savunmadı hep annemin ailesini yerdi.Annem hala der biz hic uyuşmuyoruz diye.Ama yataga gelince canım cicim karım olur annem.İnan kadını hayattan soğuttu.böyle ruhsuz bir insanla hayat sürmez.Sana boşan demiyorum.buna kendin karar verirsin ama eşini kendine çevirmezsen ilerde çok ama çok yanlz kalacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…