• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırgınlık olduğunuzda aramaları kim yapıyor?

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar sevgilimiz nişanlımızla illaki tartışırız kırgınlıklar girer araya..
bazen telefona bakarız demi
bazen bekleriz saatlerce aramayız
bazen bekler bekler dayanamayıp ararız
siz hangi roldesiniz...
kırgınlıklarınızda neler yapıyorsunuz..
bazı insanlar kırıldıklarında kolay kolay aramazlar bazıları ise cok kırıp bol bol ararlar.
hangisi makbul bilemedim ama ikiside kırıcı
nişanlım aradı kızlar işi vardı galiba .

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yaşadıklarımdan şunu söyleyebilirim ; haksız olan taraf arıyor daha çok kırılan taraf telefon bekliyor bilmiyorum hanginiz daha çok kırıldınız ama biraz daha haksız olan muhakkak vardır o taraf aramalı bence. Ama hastane meselesi apayrı bir durum bence de aramalıydı cnm. Ama erkekler bizim gbi değil işte. Bilmiyorum çok değişik yaratıklar:36:

Kırıldığımız da, kavga ettiğimiz de,haklı haksız kimin olduğu farketmez genelde sevgilim arar

Benimde bazen şeytanın bacağını kırıp aradığım oluyor

haksız olan taraf arar
ben herzaman haklıyım

Son düzenleme:
Evlenince daha farklı heralde :) Aramasada kimse aynı eve gidiyosun :) Şimdi dikkat ettim de bizim böyle bir kavgamız olmamış kim arıcak diye beklemek gibi bişey yaşamadm :)

bence burda kişiliğin bi önemi yok..
eğer iki insan bir birbirini seviyorsa karşılıklı fedakarlık yapılmalı. birimz 1. metrede duruyorsak,sevgilimiz 100. metrede duruyorsa,birbirimizin olduğu yere gitmemeliyiz, 50. metrede buluşmalıyız. yani karşılıklı fedakarlık.. mutluluk böyle olur..
bu yüzden tek taraflı aramalar hoş değil..
yani yeri gelir o arar yeri gelir ben..

ama sen hastaneye gideceksen, tartışmada sen hatalı olsan bile seni aramalıydı..

Ben hiç küsemiyorum nişanlıma tartıssakta o arasın diye beklerim aramazsa ben ararım neye kızdıgımı söylerim halletmeye calısırım o an bana bir kere soguk davrandı o da benim hatam degil ailesinin sözlerine takılmış sinirini benden çıkardı hiç birsey demedi (konuşmaması da sıkıntı tabii ) buz gibi bir adam neredeyse travma geçirdim bana soguk davrandı diye :(((
küslük bana göre degil haklı da olsam haksızda araya sogukluk dargınlık girsin istemem bunlar insanları birbirinden sogutur bence
tartıssak bile el ele olmayı basarmalıyız illa o arasın diye beklemek sacma sen ara hastaneye gidecegimi unuttun mu de mesela o hatasını anlasın bu şekilde

haksiz olan aramali tabi.
ama ben inadimdan aramam.
o arasin diye beklerim.
4-5 gun o da aramadi gorusmedigimiz oldu mesela.
o zaman haksizdim diye ben aramistim.
ama hakliysam ayrilacagimizi bilsem bile aramam sirf keci inadimdan.

esimle ayni evde cok küsüstük..ben dayanamadim hep.haklida olsa ki genelde hakliyim haksizda olsam once ben kostum yanina..küs olmayi sevmiyorum..3 gunluk dunya..ne gerek var küs kalmaya..

bende aramam ,
eger haksızsam ısı o duruma getırmem zaten
ama haklıysam sevgılımın vay halıne :)
aramam asla o arar durur msj atar yanıma gelır
yanıma gelıncede ınadım tutmussa konusmam hıc
sonra o yalvarır nolur konus hatta dov benı ama susma dıye
gerısıde Allaha kalmıs cnm ne zmn ısterse işte

hiç gurur yapmam unutmaya yatkınımdır
ararım ay özledim derim bişey yokki davranırım
bu sefer o uzatır
ben onun bu huyunu hıc sevmem
ne bılım asla trıp atmam ılıskıye boyle tatsızlık vermem
ama boyle yaptıgım ıcın ben kırgın olsam hatta cok kırgın olsam bıle gene beklemem ararım
sankı yanlıs yapıyorum ben

haksızsam ararım tabi ki
ama haklıysamm varya asla aramam naparsa yapsın en arıcam bee onu
zaten ben haklıyım yani
haklı olduğum halde hiçde aramam:57:

Hakkını yemeyeyim 10 kavga etmişsek 9unda o aramıştır.
Kalan 1inde de ben ararsam şayet ortamı daha da germişimdir o da düzeltmeye çalışmıştır :39:
Bizimki uzatmak ne bilmez, iyi huyu var o bakımdan. :31:

Küçük küskünlüklerde hemen o arar.:nazar:

Ama biz ikimiz de inat mı gurur mu bilmiyorum ama günlerce küs kalabiliyoruz.:19:
Doğru bir şey değil ama işte nedense çözemiyoruz düğümleri.:15:
Bir kaç defa gün saydım 1 haftayı geçmiş sessizliğimiz. :ssz:

Ama çok üzülmüşsem telefon kesmez beni. İlla güzel bir şeyler görmek isterim. Telefonla değil de yol keserek,ortamda laf sokarak,çikolata paylaşımı ile barıştık.:21:

Son düzenleme:
oda bende ararız gurur yapmamaya çalışıyoruz
kötü ya ilişkilerin en büyük sorunu gurur bencee

Genelde ben ararım. Ama birkaç kere çok kırıldığımda uzun süre aramadım, tam dedim ki yok o da aramayacak... Ama her seferinde biraz uzun süre sonra da olsa aradı :)
Onun kızgınlığı biraz daha geç kaybolur, bense saman alevi gibi hemen unuturum herşeyi.
Kimseyle küs kalmaya dayanamam bu beni çok huzursuz eder.
Hiçbir şeye odaklanamam.

Kim haksızsa o arar bizde... İkimiz de anlayışlı ve sürdürmeyi sevmeyen insanlarız...Hatalıysa özür diler mutlaka, inadı yoktur, benim de :)
Zaten aramızda bir anlaşma vardır asla küs uyumayacağız diye, o yüzden mutlaka aramızdaki problemleri küs kalmadan çözmeye çalışırız hep

Back
X