kırık,dökük,darmadağın...

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
kızlar bir yıldızname uzmanıyla görüştüm bazı sorunlarımız var eşimle kişisel değilde çevresel ....yıldıznamemde eşimin ilerde başka bir kadınla birlikte oldugunu ve ondan kızı olacağını söyledi :( okadar moralim bozuldu ki inanmıyorum aslında ama ya ? diye birşey de gelıyor aklıma ya olursa...dedim eşime eğer böyle birşey yaparsan o kadınında seninde suratınıza asit yağdırırım :) eşim güldü ama yaparım çok sevıyorum eşimi çokta kıskanıyorum....allah kimseyi hiçbir kadını o duruma getirmesin inşallah... eşim gülüyor ama ben gülemıyorum kafam karıstı moralim bozukken kafamı dağırmak için gitar çalarım kitap okuyup film izleyıp kendımı oyalamaya calısıyorum ama hep aklımda. gitarın gürültüsünden komşucuklada duvardan duvara vuruştuk :) rahatsız olmus olabılır tabiki elektro gitar oldukça ses yapıyor. kitap okuyorum sayfalarda yüzü olmayan bir kadın ve kız bebek sinirlerim altüst oldu... gelecek geleceği gibi kalmalı bence... önceden öğrenip kimse huzurunu kaçırmak istemez :) ben inanmıyorum dediğim gibi ama ya olursa ?

inanmadıgımı soyluyorum zaten ama şimdi bu sitede kimse bunu görmez başka yerlerden vurmaya kalkarlar...

kızlar bir yıldızname uzmanıyla görüştüm bazı sorunlarımız var eşimle kişisel değilde çevresel ....yıldıznamemde eşimin ilerde başka bir kadınla birlikte oldugunu ve ondan kızı olacağını söyledi :KK43: okadar moralim bozuldu ki inanmıyorum aslında ama ya ? diye birşey de gelıyor aklıma ya olursa...dedim eşime eğer böyle birşey yaparsan o kadınında seninde suratınıza asit yağdırırım :) eşim güldü ama yaparım çok sevıyorum eşimi çokta kıskanıyorum....allah kimseyi hiçbir kadını o duruma getirmesin inşallah... eşim gülüyor ama ben gülemıyorum kafam karıstı moralim bozukken kafamı dağırmak için gitar çalarım kitap okuyup film izleyıp kendımı oyalamaya calısıyorum ama hep aklımda. gitarın gürültüsünden komşucuklada duvardan duvara vuruştuk :) rahatsız olmus olabılır tabiki elektro gitar oldukça ses yapıyor. kitap okuyorum sayfalarda yüzü olmayan bir kadın ve kız bebek sinirlerim altüst oldu... gelecek geleceği gibi kalmalı bence... önceden öğrenip kimse huzurunu kaçırmak istemez :) ben inanmıyorum dediğim gibi ama ya olursa ?

Yildiznameye kalsaydi biz köşeyi dönmüştük o yüzden bosver.

Öyle fal mı olur
Şaka gibi geldi bana.
Amaç ne? Hayır fallarda iyi şeyler söylenir :)

kızlar bir yıldızname uzmanıyla görüştüm bazı sorunlarımız var eşimle kişisel değilde çevresel ....yıldıznamemde eşimin ilerde başka bir kadınla birlikte oldugunu ve ondan kızı olacağını söyledi :KK43: okadar moralim bozuldu ki inanmıyorum aslında ama ya ? diye birşey de gelıyor aklıma ya olursa...dedim eşime eğer böyle birşey yaparsan o kadınında seninde suratınıza asit yağdırırım :) eşim güldü ama yaparım çok sevıyorum eşimi çokta kıskanıyorum....allah kimseyi hiçbir kadını o duruma getirmesin inşallah... eşim gülüyor ama ben gülemıyorum kafam karıstı moralim bozukken kafamı dağırmak için gitar çalarım kitap okuyup film izleyıp kendımı oyalamaya calısıyorum ama hep aklımda. gitarın gürültüsünden komşucuklada duvardan duvara vuruştuk :) rahatsız olmus olabılır tabiki elektro gitar oldukça ses yapıyor. kitap okuyorum sayfalarda yüzü olmayan bir kadın ve kız bebek sinirlerim altüst oldu... gelecek geleceği gibi kalmalı bence... önceden öğrenip kimse huzurunu kaçırmak istemez :) ben inanmıyorum dediğim gibi ama ya olursa ?
Böyle saçma sapan şeylerle uğraşıp bilinçaltınızı kirletiyorsunuz. Ben de size bi kehanette bulunayım. Siz şimdi bunu kafaya takıp paranoyak olacaksınız. Her kocanıza yaklaşan kadını potansiyel tehlike olarak göreceksiniz. Eşinizin burnundan getirmeye başlayacaksınız. Adamı yavaş yavaş kendinizden uzaklaştıracaksınız. Bi yandan da "beni şunla mı aldatıyosun? bu kadın sana mı aşık? şu kız sana mı baktı? " derken adamın hiç aklında olmayan kadınları farkedip kafasında acabaların oluşmasına sebep olacaksınız. Sonra o kadınlardan biriyle sizi aldatacak, evlenecek ve bir kızları olacak. Bu kehanette böyle kendi kendini gerçekleştirecek.

Back
X