Kırık kalpler (yeni dizi) stv de izleyen var mı

Tam olarak neresine kadar izlediniz bilmiyorum ama, en sonunda şöyle oldu:
Kadın, kendisini beğenen doktorun ona aldığı yüzüğü düşürünce yüzüğün taşı çıktı.
Yüzüğü kuyumcuya götürünce kuyumcu; ''Erhan beyin arkadaşının eşisiniz değil mi? Bu yüzükten iki tane vardı birini istanbula erhan beyin eşine gönderdik, diğerini de sizin için satmıştık, öbür yüzüğün taşı da düşmüş'' gibi bir şey söyledi.
Kadın da şok içinde hastaneye gitti. konuşmalar geçti falan.
Kadın eşinden boşanmayı kafasına koymuştu. 1 haftalığına İstanbula ailesinin yanına gitti.
Annesiyle babası oğlumuzu da neden getirmedin dediler. Annesinin tedavi masraflarını eşi karşılamış. araba almak için biriktirdiği parayla.
Kadın doktorun karşıladığını zannetmişti. doktor sadece gül göndermiş.
Bunu öğrenince hemen diyarbakıra geri döndü. Eşiyle barıştı. Bir de çocukları oldu. Mutlu sooon.

tşkler canım tam da anlattığın yerden itibaren izlememiştim ama sonra tekrarında izledim.
tuttum ben bu programı izliycemmm

Tam olarak neresine kadar izlediniz bilmiyorum ama, en sonunda şöyle oldu:
Kadın, kendisini beğenen doktorun ona aldığı yüzüğü düşürünce yüzüğün taşı çıktı.
Yüzüğü kuyumcuya götürünce kuyumcu; ''Erhan beyin arkadaşının eşisiniz değil mi? Bu yüzükten iki tane vardı birini istanbula erhan beyin eşine gönderdik, diğerini de sizin için satmıştık, öbür yüzüğün taşı da düşmüş'' gibi bir şey söyledi.
Kadın da şok içinde hastaneye gitti. konuşmalar geçti falan.
Kadın eşinden boşanmayı kafasına koymuştu. 1 haftalığına İstanbula ailesinin yanına gitti.
Annesiyle babası oğlumuzu da neden getirmedin dediler. Annesinin tedavi masraflarını eşi karşılamış. araba almak için biriktirdiği parayla.
Kadın doktorun karşıladığını zannetmişti. doktor sadece gül göndermiş.
Bunu öğrenince hemen diyarbakıra geri döndü. Eşiyle barıştı. Bir de çocukları oldu. Mutlu sooon.

Ben de bu bölümü seyrettim,çok güzel buldum.Daha sonraki bölümü izleyemedim ne yazık ki.Ama gerçekten dersler çıkarılacak bir dizi.

dün sonunu izliyemedim çocuk öldümü

Çocuk makineye bağlı yaşıyordu.
Çocuğun annesi olan doktor da ilk sahnelerde bir bayana 2 aylık ömrün kaldı demişti. O kadının başına, inşaatta oğlunu korumak isterken tahta düştü.
Hastaneye getirdiler, ameliyat ettiler. Bir süre makineye bağlı kalması gerekiyor kadının ama hastanede boş makine yok.
Ümit olmayan, eskiden beri kalan hastalardan birinin fişi çekilmesi gerekiyor ki kadına yer açılabilsin.
Doktorun çocuğu da 3 aydır oradaydı ve en eski hasta oydu.
Başhekim, buna mecbur değilsiniz bilginiz olması için söylüyorum dedi.
Onlar da düşündüler, en iyisinin fişinin çekilmesi olduğuna karar verdiler.
O sıralar da dizi de dua olarak gösterilen küçük kızı gördü kadın. Haklıydın ben sana inanmadım dedi. O da daha geç kalmış sayılmazsın dedi. Bunun üzerine kadın dua etmeye başladı. Kimin yaşayıp kimin ölmesi gerektiğini yalnız sen bilirsin falan dedi.
Sonra tam çocuğun makinesi kapatılacakken kadın öldü. Aradan 10 yıl geçti. Çocuk yaşadı ama yatağa bağlı kalarak.
Ölen kadının çocuğunu da o doktorlar yanlarına aldılar, okuttular. Çocuk üniversiteyi tıp bölümünü kazandı.
Bu bölümde çok güzeldi.

3. bölümü fazla begenmedim.CADIARZU
bir kaç güzel söz dışında.
en çok 1.bölümü begenmiştim..

bu haftaki bölüm çok güzeldi.

saat 21.35 de tekrarı var.

bakamayanlara duyurulur.

ben tekrar izlemeyi düşünüyorum :)

Back
X