Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olarak neresine kadar izlediniz bilmiyorum ama, en sonunda şöyle oldu:
Kadın, kendisini beğenen doktorun ona aldığı yüzüğü düşürünce yüzüğün taşı çıktı.
Yüzüğü kuyumcuya götürünce kuyumcu; ''Erhan beyin arkadaşının eşisiniz değil mi? Bu yüzükten iki tane vardı birini istanbula erhan beyin eşine gönderdik, diğerini de sizin için satmıştık, öbür yüzüğün taşı da düşmüş'' gibi bir şey söyledi.
Kadın da şok içinde hastaneye gitti. konuşmalar geçti falan.
Kadın eşinden boşanmayı kafasına koymuştu. 1 haftalığına İstanbula ailesinin yanına gitti.
Annesiyle babası oğlumuzu da neden getirmedin dediler. Annesinin tedavi masraflarını eşi karşılamış. araba almak için biriktirdiği parayla.
Kadın doktorun karşıladığını zannetmişti. doktor sadece gül göndermiş.
Bunu öğrenince hemen diyarbakıra geri döndü. Eşiyle barıştı. Bir de çocukları oldu. Mutlu sooon.
Tam olarak neresine kadar izlediniz bilmiyorum ama, en sonunda şöyle oldu:
Kadın, kendisini beğenen doktorun ona aldığı yüzüğü düşürünce yüzüğün taşı çıktı.
Yüzüğü kuyumcuya götürünce kuyumcu; ''Erhan beyin arkadaşının eşisiniz değil mi? Bu yüzükten iki tane vardı birini istanbula erhan beyin eşine gönderdik, diğerini de sizin için satmıştık, öbür yüzüğün taşı da düşmüş'' gibi bir şey söyledi.
Kadın da şok içinde hastaneye gitti. konuşmalar geçti falan.
Kadın eşinden boşanmayı kafasına koymuştu. 1 haftalığına İstanbula ailesinin yanına gitti.
Annesiyle babası oğlumuzu da neden getirmedin dediler. Annesinin tedavi masraflarını eşi karşılamış. araba almak için biriktirdiği parayla.
Kadın doktorun karşıladığını zannetmişti. doktor sadece gül göndermiş.
Bunu öğrenince hemen diyarbakıra geri döndü. Eşiyle barıştı. Bir de çocukları oldu. Mutlu sooon.
dün sonunu izliyemedim çocuk öldümü
tşkler canım tam da anlattığın yerden itibaren izlememiştim ama sonra tekrarında izledim.
tuttum ben bu programı izliycemmm
3. bölümü ben izleyemedim.
evet ilk bölümü bende beğendim ayrca nedense dizideki tüm dualar hemen kabul oluyo