Saç Uzatma Yöntemleri kırık saç uçları

önce bi kırıklarını aldır sonrada dfn garlı'nın şampuanıyla saç maskesini kullan.şampuanı kremsiz olduğu için saça bi zararıda yok ama sertleştiriyo o yüzden bide saç kremini al oda doğal banyoda onu kullan durulanıyo saçlarının diplerinede sürebilirsin ben uzun süredir kullanıyorum çok memnunum.bir de kuaförlerde saç serumları oluyo ben kuaförümden almıştım sende tanıdığın varsa sor iyi bişey versin onlarda çok işe yarıyo banyodan sonra saçlarını biraz kuruladıktan sonra hafif nemliyken sadece uçlarına sürüyosun.benmde saçlarım çok kırılıyo normalde.kalın telli olduğu için heralde bilmiyorum çünkü düşleştirici maşa hiçbişey kullanmıyorum ve sürekli bakım yapıyorum ama bunları kullandığımdan beri hiç kırık olmadı demiyim ama çoookkk az var.bide kırıklarını aldır bikaç ayda bir.

zeytinyağını ısıt haftada 1 saçlarına uygula. 1 saat bekle yıka. düzenli kullanırsan sonuç alırsına.s.

bonacure kırık saç uçları onarıcısı var küçük bir tüpte.kuaförlerde var ama çok pahalı,90 küsür lira ufacık şey.ama strawberry den aldım ben 30 küsürdü.çok eskiden kuaförüm vermişti memnun kalmıştım şimdi strawberry de görünce 2-3 tane birden aldım.acil kurtarma serisinin kırık uç onarıcı diye geçiyor durulanmayan bir krem. tavsiye ederim arkadaşlar.

aliyecim tarifini verebilir misin zahmet olmazsa,artık kremlere falan para vermek istemiyorum :oklava:

canim 1 corba kasigi bal, 3 corba kasigi zeytin yagi.. iyice karistirip sürüyorsun.. sacin omuz hozasindna daha uzunsa ölcüyü artir.. sürerken saclarin yapis yapis oluyo ama korkma arinmaz saclarimdan diye, yikarken hemen eriyor, sonucta bal sekerli birsey oldugu icin göründügü kadar inatci olmuyor yikarken.
saclari yumusacik yapiyor piril piril parlatiyor...
ins sende memnun kalirsin cnm.

canim 1 corba kasigi bal, 3 corba kasigi zeytin yagi.. iyice karistirip sürüyorsun.. sacin omuz hozasindna daha uzunsa ölcüyü artir.. sürerken saclarin yapis yapis oluyo ama korkma arinmaz saclarimdan diye, yikarken hemen eriyor, sonucta bal sekerli birsey oldugu icin göründügü kadar inatci olmuyor yikarken.
saclari yumusacik yapiyor piril piril parlatiyor...
ins sende memnun kalirsin cnm.

çoook teşekkürleeeerrr tatlımmm :1hug: bu akşam deniyceeemmmm :dance:

Şu 12 tane yağın karışımı olan yağlar varya onların saç uçlarına iyi geldiğini sölemişti kontes deneyebilirsin

ılla aldır aldrınca boyunu belımdekı sacın omzuma cıkarıolar onlara ınat aldırmıyorum kırık scla gezıyorum farzedınkı aldırdım ucları e yıne kırılıo kardesım sacımın boyu uzamıokı bunu kuaforlere anlatamıorm anlamakmı ıstemıolar acaba.. yoksa işlerine öle gelıo dıemı konusuolar

Back
X