Kırıkkalede kadın doğum doktoru??

Dionysos1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
117
41
13
35
Arkadaşlar merhaba.
Kırıkkalede kadın doğum doktorları hakkında bilgi verebilcek olan var mi?
Kime gittiniZ; memnun kaldiniz mi vs?

İlk zamanlar zeynep hanıma gittim yaşam hastanesinde biraz riskli geçmisti. daha sonra Yavuz Şimsege gittim. yolculuk yasaktı ilk üç ay Şuanda kontrollerimi ankarada yaptırıyorum.

İlk zamanlar zeynep hanıma gittim yaşam hastanesinde biraz riskli geçmisti. daha sonra Yavuz Şimsege gittim. yolculuk yasaktı ilk üç ay Şuanda kontrollerimi ankarada yaptırıyorum.

Zeynep hanim nasıldı peki genel olarak? Şimdilik riskli gorunmuyor benim ve yar doc. Diye ona mi gitsem diye düşündüm. Kırıkkalede de oturmuyorum cevre bi ile yeni taşındım. Bilmiyorum doktorlarin hicbirini.

Zeynep hanım iyi ama baya yoğun hastanede tek bayan doktor olması sebebiyle sanırım 10 dk falan sürüyor ortalama muayane 60 tl giriş ücreti vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Zeynep hanım iyi ama baya yoğun hastanede tek bayan doktor olması sebebiyle sanırım 10 dk falan sürüyor ortalama muayane 60 tl giriş ücreti vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Bayan dokyor takintim yok hatta erkek doktorları genel olarak daha iyi bulurum yaklaşımları vs. İki tane de erkek doktor olmasi lazım onlar hakkında bilginiz var mi?

malesef bi bilgim yok yaşam hastanesi kırıkkalede tek özel hastane olduğu için devlet hastanesi gibi aynı tek farkı eşinizle girebiliyorsunuz devlet hastanesinde maalesef öyle bi imkan olmuyor. ben pek güvenemedim açıkcası hastaneyede o yüzden ankarada özel bi hastaneye gidiyorum.

Anladım teşekkürler bilgiler icin​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…