Kırıkkale'de yaşamak

dstn33

ALLAH VAR GAM YOK.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
5.880
9.681
198
Arkadaslar merhaba.Ilk defa konu aciyorum.Acilmis konulara yorum yapmak kolaymis da kendi konunu acmak bir garip...
Is kurmak niyetiyle esim Ankaradan Kirikkaleye tasinmak istiyor.Bu fikir beni benden aliyor.
Kirikkale de yasayan var mi aranizda?
Ben 8 sene bankacilik yaptim.bankadan uzun infertilite tedavilerim nedeniyle ayrildim.simdi 14 aylik oglum var hamdolsun.Calisma hayatina donmek istiyorum kac aydir Ankara da is bulamazken Kirikkalede nasil is bulurum? Bu arada Allah var Kirikkale'de de is basvurularim oldu.Hicbir yerden ses yok.
Bizi Ankaraya baglayan hicbirsey de yok
Esimin Kirikkale de is kurmasina engel olup bencillik mi ediyorum? Bakis acimi mi degistirmeliyim.Bir el atar misiniz...sevgiler

Ankaradan sonra zor gelebilir tabi beklentilerinize bagli yasam tarziniza bagli

şu an ne iş yapıyor, kırıkkalede ne iş yapacak?

sermaye ile girişeceği bir iş mi? kaç ayda sermayeyi amorti eder, iş tutmazsa ne olur?

bu soruların cevabını bulmak lazım.

şu an ne iş yapıyor, kırıkkalede ne iş yapacak?

sermaye ile girişeceği bir iş mi? kaç ayda sermayeyi amorti eder, iş tutmazsa ne olur?

bu soruların cevabını bulmak lazım.
O da eski bankaci.topraksiz tarim yapmak istiyor.is tutmazsa cok kaybimiz olmaz standardimiz bozulmaz.Sadece mesgul olmak istiyor sevdigi birseyler yaparak.

Asil soru ben orada ne yaparim.nasil is bulurum cevre edinirim.Aslinda calissam cok da umrumda olmaz hangi sehirde oldugum..sosyallesmek icin haftasonlari ankara uzak degil...kafamda deli sorular

4 sene okudum. Merkezi insanı çok yobaz. Merkeze gitseniz size cins cins bakarlar.
Ama öğrencilerin kaldığı yenişehir çok güzel ve canlıdır.
Size tavsiyem kalmak için merkezi tercih etmeyin. Otogarın orada güzel ve yeni apartmanlar var merkezin tam icin de de kalmıyor. Ankaraya yakın olması tek avantajı

4 sene okudum. Merkezi insanı çok yobaz. Merkeze gitseniz size cins cins bakarlar.
Ama öğrencilerin kaldığı yenişehir çok güzel ve canlıdır.
Size tavsiyem kalmak için merkezi tercih etmeyin. Otogarın orada güzel ve yeni apartmanlar var merkezin tam icin de de kalmıyor. Ankaraya yakın olması tek avantajı
Son halini biliyorum Kirikkalenin.avm acilmis civarinda guzel luks siteler yapilmis...memur olsam giderdim ama issiz olunca insan korkuyor orada is bulmak nerdeyse imkansiz gibi

ankarada mamak kayas tarafinda banka subelerinde calistirilirsaniz ankara icinde gidebileceginiz is yerinize kirikkaleden daha rahat gelirsiniz

O da eski bankaci.topraksiz tarim yapmak istiyor.is tutmazsa cok kaybimiz olmaz standardimiz bozulmaz.Sadece mesgul olmak istiyor sevdigi birseyler yaparak.

Asil soru ben orada ne yaparim.nasil is bulurum cevre edinirim.Aslinda calissam cok da umrumda olmaz hangi sehirde oldugum..sosyallesmek icin haftasonlari ankara uzak degil...kafamda deli sorular

ama bankadaki işinden istifa edecek değil mi? nasıl olaca ki yani yaptığı iş il aydan gelir mi getirecek? yoksa işinden istifa etmeden mi uğraşacak?

sosyalleşmek için de ankaraya bir gelirsiniz, iki gelirsiniz. öyle devamlı gelmezsiniz yani bence. ben olsam üşenirim, hem de masraflı olur git gel.

ama bankadaki işinden istifa edecek değil mi? nasıl olaca ki yani yaptığı iş il aydan gelir mi getirecek? yoksa işinden istifa etmeden mi uğraşacak?

sosyalleşmek için de ankaraya bir gelirsiniz, iki gelirsiniz. öyle devamlı gelmezsiniz yani bence. ben olsam üşenirim, hem de masraflı olur git gel.
Eski bankaci demistim.su an kuruma bagli degil.tabii ki yeni bir is kurdugunda hemen gelir getirmeyecek.ufak tefek baska gelirlerimiz var gecimimizi sagladigimiz

eskiye nazaran şuanda kırıkkale bana göre çok güzel ve sosyal ben kırıkkaleyi ankaradan daha çok seviyorum yobaz insan heryerde var. maddi anlamda geçim daha kolay kırıkkalede heryer bibirine yürüme mesafesinde. bi memurun kolaylıkla geçinebileceği bir şehir.

Her gün ankaradan gitsin gelsin
Zaten uzak değil
Böyle yapan bi iş arkadaşım var

Son halini biliyorum Kirikkalenin.avm acilmis civarinda guzel luks siteler yapilmis...memur olsam giderdim ama issiz olunca insan korkuyor orada is bulmak nerdeyse imkansiz gibi
Bankalar var aslında. Her bankanın bi şubesi vardır. Oralarda deneyin.e
Bi çok arkadaşım günlük git gel yapıyordu. Eşiniz git gel yapsa işi için?

Bankalar var aslında. Her bankanın bi şubesi vardır. Oralarda deneyin.e
Bi çok arkadaşım günlük git gel yapıyordu. Eşiniz git gel yapsa işi için?
Basvuruyorum kirikkaleye de...keske ikna olsa gidip gelmeye.ona da hak veriyorum.bizi ankaraya baglayan hicbirsey yok aile akraba vs.

bence gıt gel yapabılır hergun ınsanlar gıt gel yapıyor mamak cıvarında oturursanız 45 dk da 1 saat arasında gıder gelır

Back
X