O da eski bankaci.topraksiz tarim yapmak istiyor.is tutmazsa cok kaybimiz olmaz standardimiz bozulmaz.Sadece mesgul olmak istiyor sevdigi birseyler yaparak.şu an ne iş yapıyor, kırıkkalede ne iş yapacak?
sermaye ile girişeceği bir iş mi? kaç ayda sermayeyi amorti eder, iş tutmazsa ne olur?
bu soruların cevabını bulmak lazım.
Aklinda topraksiz tarim yapma fikri vardiKırıkkale'de iş kurmak fikri nereden geldi eşinizin aklına?
Son halini biliyorum Kirikkalenin.avm acilmis civarinda guzel luks siteler yapilmis...memur olsam giderdim ama issiz olunca insan korkuyor orada is bulmak nerdeyse imkansiz gibi4 sene okudum. Merkezi insanı çok yobaz. Merkeze gitseniz size cins cins bakarlar.
Ama öğrencilerin kaldığı yenişehir çok güzel ve canlıdır.
Size tavsiyem kalmak için merkezi tercih etmeyin. Otogarın orada güzel ve yeni apartmanlar var merkezin tam icin de de kalmıyor. Ankaraya yakın olması tek avantajı
O da eski bankaci.topraksiz tarim yapmak istiyor.is tutmazsa cok kaybimiz olmaz standardimiz bozulmaz.Sadece mesgul olmak istiyor sevdigi birseyler yaparak.
Asil soru ben orada ne yaparim.nasil is bulurum cevre edinirim.Aslinda calissam cok da umrumda olmaz hangi sehirde oldugum..sosyallesmek icin haftasonlari ankara uzak degil...kafamda deli sorular
Eski bankaci demistim.su an kuruma bagli degil.tabii ki yeni bir is kurdugunda hemen gelir getirmeyecek.ufak tefek baska gelirlerimiz var gecimimizi sagladigimizama bankadaki işinden istifa edecek değil mi? nasıl olaca ki yani yaptığı iş il aydan gelir mi getirecek? yoksa işinden istifa etmeden mi uğraşacak?
sosyalleşmek için de ankaraya bir gelirsiniz, iki gelirsiniz. öyle devamlı gelmezsiniz yani bence. ben olsam üşenirim, hem de masraflı olur git gel.
Ben de oyle istiyorum...Her gün ankaradan gitsin gelsin
Zaten uzak değil
Böyle yapan bi iş arkadaşım var
Bankalar var aslında. Her bankanın bi şubesi vardır. Oralarda deneyin.eSon halini biliyorum Kirikkalenin.avm acilmis civarinda guzel luks siteler yapilmis...memur olsam giderdim ama issiz olunca insan korkuyor orada is bulmak nerdeyse imkansiz gibi
Basvuruyorum kirikkaleye de...keske ikna olsa gidip gelmeye.ona da hak veriyorum.bizi ankaraya baglayan hicbirsey yok aile akraba vs.Bankalar var aslında. Her bankanın bi şubesi vardır. Oralarda deneyin.e
Bi çok arkadaşım günlük git gel yapıyordu. Eşiniz git gel yapsa işi için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?