KIRILDIM!..

glsn67

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
241
237
18
34
Merhaba hanımlar
Evliliğe dogru giden bir iliskim var.Erkek arkadaşım anlayışlı,açık görüşlü biri.Beni sevdiğini de biliyorum yanimdayken bakışlarından hal ve hareketlerinden hissedebiliyorum. Fakat bazen çok ilgisiz oluyo.
Bu aralar maddi sıkıntılar yaşıyorum kazandığım tüm parayı aileme veriyorum ve bana bir lira bile kalmıyor. Oyleki telefonuma tl yükleyecek durumum bile yok ve sms yapamadım.Erkek arkadasima sabah son liramla mesaj atip sms im bitti askim haberin olsun dedim.Bekledimki gün icerisinde arasin halimi hatrimi sorsun ama o aramadi.Whatsapptan yazmis napiyon askim diye evdeki internette sorun olduğu icin gec gördüm mesajini.iyiyim demeye kalmadan arkadasima gitcem yemege davet etti mobilim kapali olcak haberin olsun dedi.Tmm sorun yok dedim.
Bir saat sonra internete girdiğimde whatsappta ve facebookta aktif olduğunu gördüm. Hani mobilin kapalı olacaktı dedim arkadaşlar fotoğraf istedi dedi girmek zorunda kaldım dedi.

Sorun su ki hanimlar cok kirildim.Kirilmak konusunda haksiz miyim degil miyim danismak istedim sizlere.
Yaa insan gün icerisinde sevgilisini aramaz mi hic sormaz mi?Cok yogun calisiyor kabul fakat lavaboya bile gitmiyo musun be adam bir dk arayip hal hatir soramiyo musun?Hadi aramiyosn Internet paketin olduğu halde mobilim kapali olcak deyip sonra whatsappa girmek ne demek oluyor? Abartiyor muyum sizce hanimla lutfen bana bir akil verin

Not: biliyorum büyük bir derdim yok ama canımı sıkan bir olay olduğu icin fikir almak istedim.simdiden teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin:KK200:

kadın olarak böyle ince davranışları seviyoruz,
ama üzgünüm erkekler genelde odundur,akıllarına gelmez.
Iyide düşünen erkekler var!inanin babam annemi gün icerisinde bi kac defa arar. Biz sevgiliyiz ama pasamin arama zahmetine girmiyor.Bu konuyu konusmak istiyorum kendisiyle çocukça mi olur sizce konusmali miyim?

Amaaan :KK70:
Sevgiliyken böyle şeyler ne önemli oluyor sonra evleniyorsun ve dönüp geçmişe bakıp böyle şeyleri dert edindiğin için kendine ne kadanda malmışım diyosun :KK70: inan bana :KK70:
Haklısınız annemde sizin gibi konusuyor :) Fakat yasamadan bilemiyo insan işte bugün beni cok kırdı ne bileyim onemsizmism gibi hissettim kendimi :(

Iyide düşünen erkekler var!inanin babam annemi gün icerisinde bi kac defa arar. Biz sevgiliyiz ama pasam arama zahmetine girmiyor.Bu konuyu konusmak istiyorum kendisiyle çocukça mi olur sizce konusmali miyim?

Iyide düşünen erkekler var!inanin babam annemi gün icerisinde bi kac defa arar. Biz sevgiliyiz ama pasamin arama zahmetine girmiyor.Bu konuyu konusmak istiyorum kendisiyle çocukça mi olur sizce konusmali miyim?

herkesin karakteri farklıdır,
yani sevgilin daha önceden ilgili davranıp şimdi mi böyle ilgisizleşti önemli olan o.
hep böyleyse yapısıdır dicem,
ama önceden farklıysa konuşabilirsiniz tabi.

Amaaan evlenince de ikidebir arayacak ne var adam ne var ! Diyeceksin gerçekten bak doğru söylüyorum

herkesin karakteri farklıdır,
yani sevgilin daha önceden ilgili davranıp şimdi mi böyle ilgisizleşti önemli olan o.
hep böyleyse yapısıdır dicem,
ama önceden farklıysa konuşabilirsiniz tabi.
Cok ilgili biri olduğunu söyleyemem odunluk fazlasıyla var.Fakat son bi kac gün daha bi ilgisizlesti.islerim yogun diyo ama aksam eve geldiginde de üstünü degisip arkadasina gidiyo hmn gece yarilarina kadar oturuyor.Bari gece az da olsa zaman ayirsn diyorum. Aslında bunu pek dile getirmek istrmiyorum bana ilgi göster dicek yapida biri değilim kendimi küçük düşürmek istemem.öyle işte :(

Bu ilgisizlik falan degil bu bambaska bi boyut bence
Gun icinde normal zamanda arayip aramadigindan bahsetmiyoruz suan
konusacak baska bi yeriniz yok, senin arama sansin yok smsin yok tek konusma yontemi onun aramasiyken aramiyor
Whatsappa girebiliyor iki dakikaligina bile olsa, bi hal hatir soracak mesaj bile atmiyor
Ben olsam ben de kirilirdim ve konusurdum da

Her bu tarz konuya yazdığım gibi umursama sanki sen de meşgul yoğunmuş gibi davran ona duygusal olarak bu kadar muhtac görünme kendine yeten bir profil çiz üstünde durma takip et ama ettiğini belli etme...evet çok zor belki ama zamanla meyvesini alacaksın emin ol sen o kadar her yaptığından haberdar edip onun her yaptığından haberdar oluyorsun ki adamın seni merak etmesine gerek bırakmıyorsun.. Sürekli Canım aşkım deme o beş diyorsa sen bir de bir kez dene bak Nasıl peşinden koşacak eğer seviyorsa tabi.. Nerden biliyorsun böyle olduğumu dersen biz çoğumuz böyleyiz biraz genelleme yaptım...

Bu ilgisizlik falan degil bu bambaska bi boyut bence
Gun icinde normal zamanda arayip aramadigindan bahsetmiyoruz suan
konusacak baska bi yeriniz yok, senin arama sansin yok smsin yok tek konusma yontemi onun aramasiyken aramiyor
Whatsappa girebiliyor iki dakikaligina bile olsa, bi hal hatir soracak mesaj bile atmiyor
Ben olsam ben de kirilirdim ve konusurdum da
Cok teşekkür ederim anlamissiniz beni :) konuscam bugün .gerçi bana ilgi göster demek pek hosuma gitmiyor ama kirildigimi soyliycem en azından. Bir de su konu lütfen yanlis anlamayin paragoz filan drgilim ama maddi sıkıntılar yasiyorum dedim telefona tl bile yukleyemiyorum.Bunu o da biliyor. Böyle bir durumda destek çıkmayı teklif etmesi gerekmezmiydi.En azindan askim bu ay tl ben yukliyim diyemezmiydi.Gayet iyi bir isi ve geliri var bunu soyleyebilir. Ben olsam o böyle zor bir durumda olsa sormadan tl yükler elimden gelen yardimi yapmaya calisirdim.

Her bu tarz konuya yazdığım gibi umursama sanki sen de meşgul yoğunmuş gibi davran ona duygusal olarak bu kadar muhtac görünme kendine yeten bir profil çiz üstünde durma takip et ama ettiğini belli etme...evet çok zor belki ama zamanla meyvesini alacaksın emin ol sen o kadar her yaptığından haberdar edip onun her yaptığından haberdar oluyorsun ki adamın seni merak etmesine gerek bırakmıyorsun.. Sürekli Canım aşkım deme o beş diyorsa sen bir de bir kez dene bak Nasıl peşinden koşacak eğer seviyorsa tabi.. Nerden biliyorsun böyle olduğumu dersen biz çoğumuz böyleyiz biraz genelleme yaptım...
Haklısınız dediginiz gibi yapmak gerekiyor.

yooo benim kociş arar bi kerem hele bi aramasın:KK70:

:D Allah muhabbetinizi artırsın.
Şimdi için demiyorum kız, şimdi zaten arıyorlar :D
Sevgiliyken diyorum öyle neden aramadı etmedi diye takıyor ya insan ufacık şeyleri filan.

:KK70: Allah muhabbetinizi artırsın.
Şimdi için demiyorum kız, şimdi zaten arıyorlar :KK70:
Sevgiliyken diyorum öyle neden aramadı etmedi diye takıyor ya insan ufacık şeyleri filan.
amin canım hmm o zamanda arardı aramazsa başına gelecekleri biliyodu çünkü :KK70:

Cok teşekkür ederim anlamissiniz beni :) konuscam bugün .gerçi bana ilgi göster demek pek hosuma gitmiyor ama kirildigimi soyliycem en azından. Bir de su konu lütfen yanlis anlamayin paragoz filan drgilim ama maddi sıkıntılar yasiyorum dedim telefona tl bile yukleyemiyorum.Bunu o da biliyor. Böyle bir durumda destek çıkmayı teklif etmesi gerekmezmiydi.En azindan askim bu ay tl ben yukliyim diyemezmiydi.Gayet iyi bir isi ve geliri var bunu soyleyebilir. Ben olsam o böyle zor bir durumda olsa sormadan tl yükler elimden gelen yardimi yapmaya calisirdim.
İstediginiz inceligi anladim yok yanlis anlasilacak bir sey yok.
Bana kalirsa teklif etmeliydi hatta teklife bile gerek yok numaranizi biliyor gidip 10 20 bi tl attirabilirdi.
Ben erkek arkadasimla konusamiyor olsam tlsi bitmis ve yuklucek durumu olmadigini bilsem hic sormadan kosa kosa gider tl attiririm. Nezakettir bence.
Bana yapsa sorsa asla kabul etmem ama sormasi buyuk incelik.

Back
X