Merhaba ;arkadaşlar ben tam 3 yıllık evliyim.eşim ile severek evlendik.eşim sessiz içine kapanık çok rahat biri.ben ise ince deyayları önemseyen sinirli bi yapıya sahibim.bebeğimiz 1,5 yaşında.eşimin bu rahatlığı artık beni delirtecek .yaa geçen gün evlilik yıl dönümümüz bir organize yapamıyo.ben gidelim demesem o hiç demez.annesi babası evin içine her karıştığında biz tartıştığımızda ailesine karşı çok pasif davranıyo.söylediği laflar beni bazen çok incitiyo ama söylüyorum ona o bana aaaa bunu mu takıyon diyo.mesela annemlere gittim akşam kalmak istemedim sabahta ona kalmayacağımı söylemiştim ve ona göre bebeğin eşyalarını almıştım.akşam 23:00 işten çıkıyo beni al demiştim. Akşam arıyo yaaa orda kal beni bu saatte oraya getirme diyo.evlerde birbirinden pek uzak değil.araba ile 10 dk.defalarca söyledim bak ben kalmak istesem kalırım sen bana böyle söyleme diyom.gene diyo benden ayrı evde kalmak hoşuna mı gidiyooo anlayamadım.bide 3 vardiyeli çalışıyo sürekli uyuyor ben ne yapacağımmmmmmmmm