Kırılıyorum ama anlamıyooooooo.

ZARUTEL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
284
12
68
İstanbul
Merhaba ;arkadaşlar ben tam 3 yıllık evliyim.eşim ile severek evlendik.eşim sessiz içine kapanık çok rahat biri.ben ise ince deyayları önemseyen sinirli bi yapıya sahibim.bebeğimiz 1,5 yaşında.eşimin bu rahatlığı artık beni delirtecek .yaa geçen gün evlilik yıl dönümümüz bir organize yapamıyo.ben gidelim demesem o hiç demez.annesi babası evin içine her karıştığında biz tartıştığımızda ailesine karşı çok pasif davranıyo.söylediği laflar beni bazen çok incitiyo ama söylüyorum ona o bana aaaa bunu mu takıyon diyo.mesela annemlere gittim akşam kalmak istemedim sabahta ona kalmayacağımı söylemiştim ve ona göre bebeğin eşyalarını almıştım.akşam 23:00 işten çıkıyo beni al demiştim. Akşam arıyo yaaa orda kal beni bu saatte oraya getirme diyo.evlerde birbirinden pek uzak değil.araba ile 10 dk.defalarca söyledim bak ben kalmak istesem kalırım sen bana böyle söyleme diyom.gene diyo benden ayrı evde kalmak hoşuna mı gidiyooo anlayamadım.bide 3 vardiyeli çalışıyo sürekli uyuyor ben ne yapacağımmmmmmmmm

slm canm.işin gerçekten zor bebek var..erkekler kendi ailesine karşı pozitif olup eşlerine karsı umursamaz olması gercekten de cok zor aşılan bi durum.senin yazdıklarını okumya başlar başlamaz ablam geldi aklıma.ablamda cok ince düşünür evirir çevirir kendi kendini yer.eşine bişi demez ailesine cvp vermez.cunku ailesine karsı polyanaa.ama ablma karsı bize karsı...:41: nese ablamda sustu senin gibi sonunda hasta olduu lütfen ne yaparsan yap gerekirse ipleri kopar.sacını basını yol ama içine atma bişi bebeğin var...ne sana ne bebeğine yazık olmasın.al karsına konuş laftan anlamıyorsa alayacagı bişi yapp :(

slm canm.işin gerçekten zor bebek var..erkekler kendi ailesine karşı pozitif olup eşlerine karsı umursamaz olması gercekten de cok zor aşılan bi durum.senin yazdıklarını okumya başlar başlamaz ablam geldi aklıma.ablamda cok ince düşünür evirir çevirir kendi kendini yer.eşine bişi demez ailesine cvp vermez.cunku ailesine karsı polyanaa.ama ablma karsı bize karsı...:41: Nese ablamda sustu senin gibi sonunda hasta olduu lütfen ne yaparsan yap gerekirse ipleri kopar.sacını basını yol ama içine atma bişi bebeğin var...ne sana ne bebeğine yazık olmasın.al karsına konuş laftan anlamıyorsa alayacagı bişi yapp :(

ben hayatta ona onu kıracak bişey söylemek istemem.sinirli olduğum zamanlar hariç.evimi en iyi şekilde eviririm çeviririm çalışan biriydim şimdi kızım için evde kalmak zorundayım.elimden geldiğince evde herşey kusursuz olsun diye çabalarım(temizlik,bebek bakımı,yemek,evde parayı idare etme....)oda kötü biri değil bana iş yapınca yardım eder.kızımıza bakar.ama sıfır duygusal biri bide çok rahat sorunum sadece buuuuu

Ona anlatıyorum bazen senin önemsemediğin şeyler benim için değerli olabilir.bak şunu şunu sevmiyorum diyorum.sonra gene yapıyo konuşmuyorum bu sefer kızıyo bunun için mi kızıyon falan diyo.ben bi kızımı bide eşime komut vermekten bıktım kendi bişeyleri görsün kendi yapsın.benden beklemesinnnnnnn.bunun için ne olur fikir verin ne yapayım.

ben hayatta ona onu kıracak bişey söylemek istemem.sinirli olduğum zamanlar hariç.evimi en iyi şekilde eviririm çeviririm çalışan biriydim şimdi kızım için evde kalmak zorundayım.elimden geldiğince evde herşey kusursuz olsun diye çabalarım(temizlik,bebek bakımı,yemek,evde parayı idare etme....)oda kötü biri değil bana iş yapınca yardım eder.kızımıza bakar.ama sıfır duygusal biri bide çok rahat sorunum sadece buuuuu

anladığım kadarıyla eşinin sorumluluğu az..biraz ona sorumluluk ver.yapmadığı şeylerden yapmasını sağla.

Çok çalıştığı için böyle yapıyor olabilir mi? Adamın belki enerjisi kalmıyordur başka şeylerle uğraşacak.

çok çalıştığı için böyle yapıyor olabilir mi? Adamın belki enerjisi kalmıyordur başka şeylerle uğraşacak.

işi rahat günde 8 saat çalışıyoo.fakat vardiyeli olması uyku düzensizliğine neden olmuş olabilir.bunu oda söylüyo.fakat yıl dönümümüz yaaa bişeyler yap ben ondan çok bişey istemiyom.bir dal çiçek yaaa oda yok.bak canım diyorum ben senden pırlanta ,kız kulesinde yemek istemiyorum kızımızı anneme yada annene verelim.bir kaç saat dolaşalım.bunu bile organize edemedi.neymiş ben söylememişim

Çok çalıştığı için böyle yapıyor olabilir mi? Adamın belki enerjisi kalmıyordur başka şeylerle uğraşacak.

yorulabılır ama eşi ve çocuğu için yoruldugunu belli etmicekk !! baba olmak aile reisi olması için dayanması gerek.

nasıl olacak bu.....

ne biliğim canm..her zaman çöpleri atsın,ekmeği alsın,faturaları ödesin,yataiğını kendi toplasın..bunun gibi basit şeyler ama önemli olan bişeylerin sorumluluğunu alsın.

Son düzenleme:
işi rahat günde 8 saat çalışıyoo.fakat vardiyeli olması uyku düzensizliğine neden olmuş olabilir.bunu oda söylüyo.fakat yıl dönümümüz yaaa bişeyler yap ben ondan çok bişey istemiyom.bir dal çiçek yaaa oda yok.bak canım diyorum ben senden pırlanta ,kız kulesinde yemek istemiyorum kızımızı anneme yada annene verelim.bir kaç saat dolaşalım.bunu bile organize edemedi.neymiş ben söylememişim

Evet bu konuda haklısın. Ama anladığım kadarıyla da evin bütün sorumluluğunu sen almışsın. Organizeyi sen ele alınca o da kendini geri çekmiş olabilir. Nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum. Ama sen biraz kendini geri çek bir izle istersen. Eninde sonunda o da sıkılacaktır. Sen kendi halinde takıl evde.

evet bu konuda haklısın. Ama anladığım kadarıyla da evin bütün sorumluluğunu sen almışsın. Organizeyi sen ele alınca o da kendini geri çekmiş olabilir. Nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum. Ama sen biraz kendini geri çek bir izle istersen. Eninde sonunda o da sıkılacaktır. Sen kendi halinde takıl evde.

evet bütün sorunluluk bende;oda beni seviyo bende onu. O zora girince mesela işten çıkmak zorunda kalmıştı ben çalıştım ona destek oldum aileme bile söylememiştim tesedüf falan.oda bana ev işlerinde yardım eder bebeğe bakar yani paslaşırız.fakat evde konuşmaz sessiz,bana 3 yılda hiç jesti olmadı ,süprizi olmadı.bide nedense şu evde yanlız kalma istemesi anlamıyorum.......

evet bütün sorunluluk bende;oda beni seviyo bende onu. O zora girince mesela işten çıkmak zorunda kalmıştı ben çalıştım ona destek oldum aileme bile söylememiştim tesedüf falan.oda bana ev işlerinde yardım eder bebeğe bakar yani paslaşırız.fakat evde konuşmaz sessiz,bana 3 yılda hiç jesti olmadı ,süprizi olmadı.bide nedense şu evde yanlız kalma istemesi anlamıyorum.......

Benim eşim de bazen benden ayrı kalmak ister, ben de öyle. Aslında çiftler için iyi birşey bazen ayrı kalmak. Sen de arada sırada kızını ona bırakıp annene git,yada kızınla eşini kayınvalidenlere gönder. Bende senin gibi herşeyi düşünüyordum. Ama artık çok umursamıyorum. Onun kendine ayırdığı zamanlar var,benim de. Bir sürü sebebi olabilir. İnsanın arada yalnız kalmaya ihtiyacı var. Bence senin de buna ihtiyacın var.

ewlenmeden önce yaparmıydı süpriz jest fln? ewde tek basına mı kalmak istiyor seninlemi?

Back
X