- 19 Ocak 2017
- 5
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi nergizsensin35
-
Tabiki onlara gore yönlendırmıyorum hatta daha dikkatliyim özellikle evliliğimin bitmemesi için ama korkutmuyorda değil hepsinin aynı seyi söylemesi ne kdr tesadüf olabilir kiHayatinizi bunlara göre mi devam ettiriyorsunuz???
Gelecegi bukadar bilen insanlar kendilerine fayda dokundursa ya...
Cinleri oldugunu düşünüyorum bnm işe girme olayım vardı 3 de olmayacagını soyledi olmadı (olmayacagını bende biliyodum da yınede onların demesine sasırdım) bn şnanclı bir insanım fala inanmam ama evliliğimle ilgliği olumsuz sözylediği için mi takıldım acaba bu kadarİnanmayın şöyle şeylere, kendilerine faydası olmayan insanların size mi faydası olacak.
İnsan ister istemez merak ediyor ama inanmamak lazım. Kafayı yersiniz yoksa.
Yillar evvel o hataya dustum bende.kadin oyle emin konustuki.o zamanki nisanlim olan suan ki esim icin neler soylemisti.nisan atilacak,ikinzde baskasyla evleneceksiniz falan.4 yildir cok mutlu bi evliligimiz var sukur.tobe ettim ondan sonra. onun yerine duanin gucune inansaydin belki istedigini elde ederdin.simdi beyninde inanmaya baslamissin.bosanmayacagin varsada olur.
Allahtan inanmiyorsunuz...herseyinizi danisin bu palavracilara...paranizi da yedirin ...Cinleri oldugunu düşünüyorum bnm işe girme olayım vardı 3 de olmayacagını soyledi olmadı (olmayacagını bende biliyodum da yınede onların demesine sasırdım) bn şnanclı bir insanım fala inanmam ama evliliğimle ilgliği olumsuz sözylediği için mi takıldım acaba bu kadar
Bu konu kapanır .. Keşke konu açmadan önce kuralları okuma gereğinde bulunsaydınız.Cinleri oldugunu düşünüyorum bnm işe girme olayım vardı 3 de olmayacagını soyledi olmadı (olmayacagını bende biliyodum da yınede onların demesine sasırdım) bn şnanclı bir insanım fala inanmam ama evliliğimle ilgliği olumsuz sözylediği için mi takıldım acaba bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?