Kırk yılda bir fal baktırayım dedim hepsi anlaşmış gıbi hep aynı şeyi söylediler

nergizsensin35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
5
0
1
34
4 hafta önce baktırdım bunlar planlanıp gidilmiş falcılar degil tamamen tesadüf karsılasıp kendiliğinden gelişti. 3 falcı aynı kelimeleri kullandılar resmen esim hakkında aynı sözcükleri ve boşanacagımı soylediler hatta bir tanesi neden bosanacagımı bile söyledi kavayı yıycem ınanmıyorum ama sabah aksam aklımda biliyorum fallara inanmamalıyız ama falcı o kdr eminki resmen kendine inandırdi

Hayatinizi bunlara göre mi devam ettiriyorsunuz???
Gelecegi bukadar bilen insanlar kendilerine fayda dokundursa ya...

İnanmayın şöyle şeylere, kendilerine faydası olmayan insanların size mi faydası olacak.
İnsan ister istemez merak ediyor ama inanmamak lazım. Kafayı yersiniz yoksa.

Hayatinizi bunlara göre mi devam ettiriyorsunuz???
Gelecegi bukadar bilen insanlar kendilerine fayda dokundursa ya...
Tabiki onlara gore yönlendırmıyorum hatta daha dikkatliyim özellikle evliliğimin bitmemesi için ama korkutmuyorda değil hepsinin aynı seyi söylemesi ne kdr tesadüf olabilir ki

Yillar evvel o hataya dustum bende.kadin oyle emin konustuki.o zamanki nisanlim olan suan ki esim icin neler soylemisti.nisan atilacak,ikinzde baskasyla evleneceksiniz falan.4 yildir cok mutlu bi evliligimiz var sukur.tobe ettim ondan sonra. onun yerine duanin gucune inansaydin belki istedigini elde ederdin.simdi beyninde inanmaya baslamissin.bosanmayacagin varsada olur.

İnanmayın şöyle şeylere, kendilerine faydası olmayan insanların size mi faydası olacak.
İnsan ister istemez merak ediyor ama inanmamak lazım. Kafayı yersiniz yoksa.
Cinleri oldugunu düşünüyorum bnm işe girme olayım vardı 3 de olmayacagını soyledi olmadı (olmayacagını bende biliyodum da yınede onların demesine sasırdım) bn şnanclı bir insanım fala inanmam ama evliliğimle ilgliği olumsuz sözylediği için mi takıldım acaba bu kadar

Allahtan inanmiyorsunuz...herseyinizi danisin bu palavracilara...paranizi da yedirin ...

Sadece içimi rahatlatmak için sizlere soruyorum ilk zamanlar cok etkisinde kaldım sabah aksam dua okuyorum bir daha tövbe zatn hayatta baktırmam .

Bu konu kapanır .. Keşke konu açmadan önce kuralları okuma gereğinde bulunsaydınız.

Biliyormusun falcı doğru söylemiş boşan sen kocandan falcıyı yalancı çıkarma:))))

Bende fal a inanmayıp falsiz kalmayanlardanim çünkü yıllar önce baktırdığım tarot daki kelimesi kelimesine hepsi çıktı eşimin nasıl bir kişilikte olduğunu bile bildi ve degisecegini soylemisdi değisdi eşim asabi bir kişilikden sıyrıldı babamı kaybedecegimi arkasından eşimin üvey annesinin öleceğini söylemişti şaşırtıcı bir şekilde bire bir yaşadım

falcilar gelecegi bilselerdi kendi geleceklwrini planlayabilirler ve falcilik yapmazlardi... bu kisir dongude de sizin yeriniz dolandirilmis saf insan modelidir.

gelecegi Allahtan baskasi bilemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…