Kırkı Çıkan yada Çıkmayanlar Eşlerinizle birlikte oluyormusunuz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi KüçükAnne_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar bır sorunum varr ilişkiden sonraki gün kanlı akıntılarım oluyor ...acaba cıddı bişimidir yaşayan varmıı..bebğim 2 aylık oldu normla doğum yaptımm..fikir verırımısınız doktoro gıtmelımıyım ciddi bişi vermıdır acaba...

merhaba arkadaşlar bır sorunum varr ilişkiden sonraki gün kanlı akıntılarım oluyor ...acaba cıddı bişimidir yaşayan varmıı..bebğim 2 aylık oldu normla doğum yaptımm..fikir verırımısınız doktoro gıtmelımıyım ciddi bişi vermıdır acaba...

Doğum yapalı 45 gün oldu ..ilk ilişkiden sonra hafif kanlı bir akıntı geldi bende hastalıcam falan sandım..ondan sonraki ilişkide birşey olmadı bu arada ben sezeryan oldum.

kızlar ben sezaryanla doğum yaptım kanamam bu gün bitti 13.gün dikişleirm içten dışarda dikişler fln yok yapıştırmışlar ilişkiye girilmelimi kanama bittikten sonra yoksa 40 mızı bekleyelm cvp verirsiniz sevinirim

kızlar ben sezaryanla doğum yaptım kanamam bu gün bitti 13.gün dikişleirm içten dışarda dikişler fln yok yapıştırmışlar ilişkiye girilmelimi kanama bittikten sonra yoksa 40 mızı bekleyelm cvp verirsiniz sevinirim

canım ben de geçen temmuzda sezaryen oldum, dediğin gibi dikişler de lazerliydi..
kanamam az az akıntı şeklinde bile olsa sürdü, o yüzden 40 gün bekledim..
geçen süreye ve vajinal doğum yapmama rağmen ilk ilişki zor oldu, sanki döl yolu yaraymış gibi..:25:

nacizane tavsiyem, bekleyebilirsen birkaç gün daha bekle.. bugün bir araya gelirseniz emin ol kanama tekrar başlayacak..
ayrıca sezaryenli bi arkadaşın da kanaması 12 günde bitmişti. 40 günün sonunda kontrole gittiğinde
smear numunesi almamış dr, gözle görülmüyor ama kanaman devam ediyor demiş..

zaten adasucum dogumdan sonra daha da artarmıs bakalım bızım 40 mız çıkmadı daha deneyıp gorecegız

Lohusalık kanı kesilince kadın boy abdesti alır ve ibadetlerini yapmaya başlar. Kocası ile cinsel ilişkiye de ancak yıkandıktan sonra veya kanın kesilmesinin üzerinden en az bir namaz vakti geçtikten sonra başlayabilir.

Back
X