• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIRKINIZ ÇIKMADAN GECE BANYO YAPTINIZMI

chatlakanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
360
229
48
Kızlar merhaba doğum yapalı 27gün oldu gündüz herzaman banyo yapmaya fırsat bulamiyorum gecede yapılmaz diyolar aranızda kırkı çıkmadan gece banyo yapan varmı.neden yapılmaz anlamiyorum lutfen beni bilgilendirirmisiniz....

Valla ben hep akşam yikadim rahat uyusun diye. Kırkı çıkana kadar her akşam sonra da kıs olduğu için gün aşırı yıkamaya devam ediyorum. Allahin izniyle bişeycik olmaz. Batıl iinanç bunlar.

Kızlar merhaba doğum yapalı 27gün oldu gündüz herzaman banyo yapmaya fırsat bulamiyorum gecede yapılmaz diyolar aranızda kırkı çıkmadan gece banyo yapan varmı.neden yapılmaz anlamiyorum lutfen beni bilgilendirirmisiniz....
ben yapmadım.
neden yapılmazı açıklayamıcam. sitede bundan bahsetmek yasak olabilir. sonuç olarak lohusa yalnız kalmamalı ve gece banyo yapmamalı bence korkabiliyor. belki hurafe gelebilir ama bana söylediler bende yaptım eşim vardiyalıydı , eşinin giyip çıkardığı atleti yıkamadan yanında tut dediler bende öyle yaptım korkmıyım diye. bazı şeyleri savıyormuş. ben çok evhamlıyımda o yüzden uygulamıştım

Canim ben uc dogum yaptim ve gece gunduz yikandim yani besmeleyi cektikten sonra zaten allahin izniyle bisey olmaz ;)

kırk çıkmadan banyo yapılmazmıymış :S çok saçma ve sağlıksız geldi kulağıma
banyo yapmak hem sizin hem bebeğiniz için sağlıklı bence.. sonuçta emzireceğiz bakteri dolu bir vücut ile bebeğe yaklaşmak mantıklı gelmiyor
şahsi fikrim

hem ben hem bebeğim banyo yaptık her gun ama ben yaparken eşim bekledi bebişimizide banyoya sokmadık kuvetini odaya taşıdık öyle yaptırdık batıl inançmı bilmiyorum ama uyduk bizde

ben yapmadım.
neden yapılmazı açıklayamıcam. sitede bundan bahsetmek yasak olabilir. sonuç olarak lohusa yalnız kalmamalı ve gece banyo yapmamalı bence korkabiliyor. belki hurafe gelebilir ama bana söylediler bende yaptım eşim vardiyalıydı , eşinin giyip çıkardığı atleti yıkamadan yanında tut dediler bende öyle yaptım korkmıyım diye. bazı şeyleri savıyormuş. ben çok evhamlıyımda o yüzden uygulamıştım
Korktum amaa

Ben doğum yaptıktan iki gün sonra hastaneden çıktığım gece ( saat 23.00) yaptım. :) Annem senin dediğinin aynısı ni dedi daha bir kaç gün bile bekle dedi ben dayanırniyim kendi kokuma bile dayanamam heleki normal doğum olunca haliyle doğum sırasında terliyor insan. Öyle canım Bismillah deyip banyonu yap ama evde yalnız olduğunda değil bak ;) evde biri varsa eğer.

bende çok korkarım gece banyo yapmaktan ayıptır söylemesi ewde eşim varken yaparım banyo kapısını açık bırakırım ne biliyim korku var hep geceleri birşey olacakmış gibi ,bütün ışıkları açmadan wc ye bile cıkamıyorum takıntılı oldum :KK43:

Neden gece banyo yapılmasın anlamadım,zaten insan kendini kaybediyor ilk kırk gün,ne zaman fırsat bulursan yapacaksın banyonu en güzeli.

Ben dogum yaptığımda mevsim yazdı. Bazen günde iki kez bile duş aldığım oldu.bende duydum ama aldirmadim. Böyle şeylere kulak asmamak lazim..

Bu gece banyo yaptım.henuz 10 gundur lohusayim ve yalnız kalıyorum.yanimda bana bakan kimse yok yani. kızım var ama okula gidicek pztsi. eşim de çocuğa baktı oh girdim rahatladım. Gündüz bebeği bırakamıyorum mecbur gece eşim varken yapıcam başka çare yok.

Back
X