• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırklı yaşlardan sonra resim kursu

seburuz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2025
146
143
18
Merhabalar, resim kursuna gitmek istiyorum bana özel olmayan, belediyenin açtığı daha kalabalık kurslara, hiç gitmiş olanlar var mı, en azından çizim de el alışkanlığı kazansam harika olur, orada iyi çizim yapanlarla aynı sınıfta nasıl öğrenebilirim emin değilim, bir de kursların saatleri çok uzun, diyelim ki o gün bir saatliğine kalabildim kurs işe yarar mı? Verimli olsun istiyorum. Tabii erken yaşlarda böyle hobiler de daha kolay ilerleniyor ama olsun en azından yeni bir şey öğrenmiş olurum. Bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.

Merhabalar, resim kursuna gitmek istiyorum bana özel olmayan, belediyenin açtığı daha kalabalık kurslara, hiç gitmiş olanlar var mı, en azından çizim de el alışkanlığı kazansam harika olur, orada iyi çizim yapanlarla aynı sınıfta nasıl öğrenebilirim emin değilim, bir de kursların saatleri çok uzun, diyelim ki o gün bir saatliğine kalabildim kurs işe yarar mı? Verimli olsun istiyorum. Tabii erken yaşlarda böyle hobiler de daha kolay ilerleniyor ama olsun en azından yeni bir şey öğrenmiş olurum. Bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.
resım kursunda once ogretmen /eğitmen konuyu anlatır ornek sunar kendı calısır sızden de bısıler yapmanıızı bekler. bı kucuk vazo ustune 3 dal cıcegı bıle 3 saatte yaptıgımızı bılırım :)) tuval ıcın konustum kara kalemse daha kısa suruyor tabı:) ne yaptırdıklarına gore degısır:)

Kurslar kara kalem, yeni başlayanlar için uygun olmayabilir sanırım, eğitmenin anlatıp hadi çizin demesi gözümde pek iyi canlanmadı😅, cevabınız için teşekkür ederim.

Kurslar kara kalem, yeni başlayanlar için uygun olmayabilir sanırım, eğitmenin anlatıp hadi çizin demesi gözümde pek iyi canlanmadı😅, cevabınız için teşekkür ederim.
Konuyu Yeni gördüm yazmak istedim 😊resim öğretmeniyim ben eger Kara kalem istiyorsaniz ilk olarak size ölçme ışık gölge vs teknikleri anlatırlar büyük ihtimal daha sonra elinizin açılması için çalışmalar verirler büyük kağıda omuzdan haraket olacak şekilde düz yan çizgiler yuvarlak vs daha sonra model koyarlar önünüze onu cizmenizi isterler kağıda oturtma oran orantıyi ayarlama ölcerek falan başladınız mı ne durumdasınız merak ettim yardımcı olabilirim buradan 😃

Konuyu Yeni gördüm yazmak istedim 😊resim öğretmeniyim ben eger Kara kalem istiyorsaniz ilk olarak size ölçme ışık gölge vs teknikleri anlatırlar büyük ihtimal daha sonra elinizin açılması için çalışmalar verirler büyük kağıda omuzdan haraket olacak şekilde düz yan çizgiler yuvarlak vs daha sonra model koyarlar önünüze onu cizmenizi isterler kağıda oturtma oran orantıyi ayarlama ölcerek falan başladınız mı ne durumdasınız merak ettim yardımcı olabilirim buradan
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, hoca ile konuştum, çok zamana ihityacım olduğunu haftada iki saatle yapamayacağımı söyledi, özel hoca tutabilirmişim kendime, tabii çocuğun kurslarından bana sıra gelmiyor, youtubta başlangıç videolarına başladım ders ders anlatmışlar ama desen çizme var ilk başta ve bayağı sürüyor, üç hafta oradan ilerledim ve şimdi bıraktım yürütemeyip. Kendim yine defterime çiziyorum ama başarısız tabii eğitim almayı çok isterdim.

Back
X