Kirli Beyaz Fox Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Kamera Film tarafından Fox Tv için hazırlanan dizinin başrolü için Naz Elmas en kuvvetli adaylar arasında. Şu günlerde yapım şirketi Naz Elmas'la görüşmelerini sürdürüyor. Dizinin kesinleşen oyuncuları ise İdil Fırat ve Mustafa Uğurlu.

Adı Nar Çiçeği olarak düşünülen dizinin konusu ise intikam üzerine kurulu. Dizide, Abisinin sır gibi ölümünü araştırmak üzere sosyeteye giren bir kızın amansız mücadelesi anlatılacak.

evet haziran gecesinde bnde beğeniyordum
adı hevinmiydi neydi
ama şimdi oyunculuk sıfır

Fox Tv ekranlarında Aralık ayında başlayacak olan, şimdiye kadar ismi Nar Çiçeği olarak bilinen dizinin ismi "Kirli Beyaz" olarak değiştirildi.

medyatava'nın haberine göre, çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak olan dizi, Aralık ayının ilk haftası yayınlanacak. Dizide başrolleri Burcu Kara, Sarp Levendoğlu, Ragıp Savaş, İdil Fırat, Mustafa Uğurlu, Şahnaz Çakıralp, Yıldırım Memişoğlu paylaşacak.

Tanıtımı geçen hafta saniyede binbeşyüz kare çekebilen fantom ile çekilen dizinin yönetmeni, daha önce Hanımın Çiftliği, Annem gibi dizilerin yönetmenliğini de yapmış olan Faruk Teber olacak.

bu diziyi pek tutmadınız herhalde. hç yorum yok. ben şimdi izliyorum gayet güzel....

ciddi anlamda çok beğendim umarım sonunda bozmazlar

kaldı ki şu senelerce süren diziler cidden sıktı artık buna bir son vermeliler

ben izliyorum ama yaprak dokumu ıle aynı saat yaprak dokumu bıtsın ızleyenlerde artar bırde buuyuuk kanlarlara gecse daha cok ızleyıcı toplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…