Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. yılbaşı için kolsuz mini kırmızı bir elbise aldım. dar, likralı bir kumaşı var. altına ne renk çorap giymeliyim? bu arada siyah ayakkabı giyeceğim..
çok fazla seçenek olmaz aslında..yılbaşı için olduğuna göre abiye tarzıdır heralde..resmi eklersen daha iyi olur ama genelde siyay yada ten rengi en iyisi..tabi giyeceğn ayakkabı ve çanta aksesuarına da bağlı..
Beyaz tenliysen kesinlikle çorapsız giy o kadar yakışıyor ki Laf aramızda Kırmızıyı beyaz tenlilerden kıskanıyorum Pentinin Mat20 Çorabını Önerebilirim.
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. yılbaşı için kolsuz mini kırmızı bir elbise aldım. dar, likralı bir kumaşı var. altına ne renk çorap giymeliyim? bu arada siyah ayakkabı giyeceğim..
Kırmızı elbisenin atına siyah ayakkabı giyeceksen ayakkabı kaybolmasın diye süper ince ten veya gri giy. Siyah çorap da olur ama ayakkabın kaybolur bence.