• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırmızı elbisenin altına ne renk çorap giyilmeli?

dusjeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
454
12
98
Muğla
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. yılbaşı için kolsuz mini kırmızı bir elbise aldım. dar, likralı bir kumaşı var. altına ne renk çorap giymeliyim? bu arada siyah ayakkabı giyeceğim..

terziye verdim bugün, boyunu kısalttırıyorum biraz, yarın alıcam. o zaman yarın foto koyayım öyle karar verelim.:16:

çok fazla seçenek olmaz aslında..yılbaşı için olduğuna göre abiye tarzıdır heralde..resmi eklersen daha iyi olur ama genelde siyay yada ten rengi en iyisi..tabi giyeceğn ayakkabı ve çanta aksesuarına da bağlı..

Beyaz tenliysen kesinlikle çorapsız giy o kadar yakışıyor ki Laf aramızda Kırmızıyı beyaz tenlilerden kıskanıyorum :9: Pentinin Mat20 Çorabını Önerebilirim.

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. yılbaşı için kolsuz mini kırmızı bir elbise aldım. dar, likralı bir kumaşı var. altına ne renk çorap giymeliyim? bu arada siyah ayakkabı giyeceğim..

Kırmızı elbisenin atına siyah ayakkabı giyeceksen ayakkabı kaybolmasın diye süper ince ten veya gri giy. Siyah çorap da olur ama ayakkabın kaybolur bence.

Mesajın 1 ayı geçmiş giydin mi yoksa?

Back
X