Kirmizi kanama

mercan345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
939
917
103
37
Iyi aksamlar hanimlar benim 3 tup bebek deneyisim cok sukur tuttu bu sefer ama 6 haftadayim kanam 2 ve 3 gunde bir oluyor acilde aliyorum solugumu serum igne gonderiliyorum benim gibi yasayan var mi varsa ne oldu durumunlari Allah rizasi icin yarim edin bana lutfen ne yapmam lazim

Bide kan sulandirici igne kullaniyorum pihtilasma cikti bende dokrora gore o ignedenmis boyle olan var mi bide 3 gun igneyi kestiler

Aynen bende de oldu kan tutmadı zannett coraspin hemen kestirdi doktor birde proluton iğne yaptirdi

O gün 1 kere geldi e tabi sonra kahverengi kanamalar akıntılar haftada bir proluton yaptırdı Dr birde progestan fitil hala kullanıyorum ve hala iğne oluyorum elimden geleni yapıyorum rabbim ol derse olur

O gün 1 kere geldi e tabi sonra kahverengi kanamalar akıntılar haftada bir proluton yaptırdı Dr birde progestan fitil hala kullanıyorum ve hala iğne oluyorum elimden geleni yapıyorum rabbim ol derse olur
Insallah rabbim korur canm bende kullaniyorum fitil prulotan igne 3 tane vermisti oda dun bitti

İnşallah bizimle kalır yavrularımiz rabbim nasip eder hayatım proluton 3 4 kutu al evde bulunsun bazen eczanelerde bulmak sıkıntı oluyor

Dr bilgi ver ama mutlaka hafta 1 kere uygulanabiliyormus benimde tüp bebek 22.haftadayim ilk 3 ay kahverengi akıntı oldu

Benimde 3 gundur kirmizi kanamam var. Yikildim, moralmen çökmüş durumdayim. Ilk kanamada proluton iğne yapildi acilde 3 gun icinde 2 kere beta baktirdik degerim yukseldi normal cikti. Yarin yine yaptiracagim artık durum netleşecek sanirim.
Bugunde inanilmaz sancim var bobreklerime, mideme vurdu artik. Bu şekilde olup gebeligi sağlıkla devam eden oldu mu?

Benimde 3 gundur kirmizi kanamam var. Yikildim, moralmen çökmüş durumdayim. Ilk kanamada proluton iğne yapildi acilde 3 gun icinde 2 kere beta baktirdik degerim yukseldi normal cikti. Yarin yine yaptiracagim artık durum netleşecek sanirim.
Bugunde inanilmaz sancim var bobreklerime, mideme vurdu artik. Bu şekilde olup gebeligi sağlıkla devam eden oldu mu?
Canm gecmis olsun benimde deger yuksek cikti doktor durum iyi dedi ama bilmiyorum devam ediyor mu kanaman

Tup bebek mi canm bide kac hafyalik seni diger gruptan hatirliyorum gibi bende igne yaptim bide kan pihtilasmasi var o igneden de olabiliyormus sende kullaniyor musun

Tup bebek mi canm bide kac hafyalik seni diger gruptan hatirliyorum gibi bende igne yaptim bide kan pihtilasmasi var o igneden de olabiliyormus sende kullaniyor musun

Benim bugun 5 haftalik oldu evet tup bebek. Ilk denememiz. Coraspin kullaniyordum ama 3 gun önce kesti doktor. Kanama hala devam ediyor malesef. Yarin sabah gidip yine kan tahlili yapacagim. :(

Benim bugun 5 haftalik oldu evet tup bebek. Ilk denememiz. Coraspin kullaniyordum ama 3 gun önce kesti doktor. Kanama hala devam ediyor malesef. Yarin sabah gidip yine kan tahlili yapacagim. :KK43:
Kac gundur durmadan oluyor hic kesilme yok mu insallah rabbim bagislat

Back
X