kırmızı lekeler :(:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi nrdgl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
arkadaşlar mrb ben 2 aylık hamileyim 2 gündür yüzümde kırmızı lekeler cıktı isilik gibi. hamilelikte böyle lekeler olusur diyolar ama bilemiyorum bir hafta sonra doktor kontrolüm var ama bi sorayım dedim böyle bişey yasayan varmı ve bu lekeler ne zamn gecer

Evet canim oluyor bazı kişilerde hatta kahverengi çilimsi lekelerden olabiliyor rengi değişiyor kişiden kişiye Kadana çok takma taktikca artadabilir hamilelik psikolojisiyle...biz ne dersek diyelim doktoruna danış yüzüne doğal da olsa hiç bişey sorma...bebehini sağ salim kucagina alman dileyiyle.

Yüzüne dogalda olsa bisey sorma demek istedim.yanlis yazmisim.

Evet canim oluyor bazı kişilerde hatta kahverengi çilimsi lekelerden olabiliyor rengi değişiyor kişiden kişiye Kadana çok takma taktikca artadabilir hamilelik psikolojisiyle...biz ne dersek diyelim doktoruna danış yüzüne doğal da olsa hiç bişey sorma...bebehini sağ salim kucagina alman dileyiyle.
ayyy nezaman gecer peki dışarı cıkamam böyle

Benim bi arkadasimda sürekli olmuştu dediğine göre güneşte artıyordu sürekli de olabilir geçici de olabilir umarim çabuk ggeçer doktora muhakkak sor bisey önerir belki hafifler biraz

Ayni problem bende de oldu 9+2 haftalik hamileyim bende. Gebelik lekesiymis doktoruma sordum. Dogumdan sonra gecer dedi. Kirmizi leke olmustu simdi kahverengiye dondu :KK43:

9+5 hamileyim, cok kötü görünüyor lekeler kalıcı olabilir mi sizce

arkadaşlar mrb ben 2 aylık hamileyim 2 gündür yüzümde kırmızı lekeler cıktı isilik gibi. hamilelikte böyle lekeler olusur diyolar ama bilemiyorum bir hafta sonra doktor kontrolüm var ama bi sorayım dedim böyle bişey yasayan varmı ve bu lekeler ne zamn gecer
canım oluyor öyle, bunlar geç,,c, benim de iisilik gibi olmuştu ama hiçbirşey kalmadı, özellikle birşey de kullanmamıştım

Back
X