kapaklar kırmızı
arka kısım gri
kapak kulpları siyah
mozaikler resimdeki süper zaten
tezgah siyah olmalı ama tozuyla başa çıkamam dersen gri olmalı
fayanslar gri-siyah iki renkli
yada dama deseni gibi siyah beyaz olmalı
Dama desenliyi düsündüm ama mozaikler de desen var diye fayanslar düz bi renkdüşündümde yada yerin fayanslarını tek renk gri yap çünkü yer iki renk olursa halı seçimi zor olabilir yer gri olursa gri siyah bir halı kullanırsın kırmızı sandalyeler ve siyah mutfak masası
buzdolabı fırın bulaşık makinası vs griymiş zaten tamamlar
Evet bütünlük olmali diyorum ama bu arada kasvetli olabilecegi düsünüyor aklima..Ara kapaklarini gri ve dolabın tutma yerinide gri yap makinelerinle bütün olur
-Tezgahi siyah mermerit olarak düsündüm.. (Kararsizim)
Fayanslar Gri siyah olsun nokta nokta oluyor ya tezgah da siyah olsun.
Kesinlikle, cok sahane duruyor, cok asil..Tezgah siyah olsun... Siyah tezgah mutfakta cok guzel oluyor...:81:
Iste benimde cekingem bu yönde, tezgah temiz olsada olmasa da sürekli silmek gerekiyor..kuzenimde siyah tezgah var, siliyor yarım saat sonra tozlar belli oluyor..
işin bi de bu boyutu var..görsel olarak şık olabilir, fakat kullanma pratiği olarak üzerinde düşünülmeli..
canım arkadaşım yaptırdı parlak siyah.
hani salon mobilyalarını yapıyorlarya sanırım lake kaplama diyorlar. mükemmel oldu dolapların yan kısımları öyle. ortalarıda eski çizik çizik kahverengi desenli mobilyaların görüntüsünde.
bana kalırsa kırmızı iyi seçim ama bu sene neredeyse yeni yapılan evlerin mutfaklarının hepsi kırmızıydı bana biraz fenalık geldi kırmızıdan ama yine de hoş gözüktüğüne katılıyorum. benim mutfak dolaplarımda fuşya gibi bi renk kadınlar kulübünün çercevesinin rengi gibi aynı çok güzel duruyor.
griye en çok pembe tonları yakışıyor. onun dışında beyaz eşyaların gri diye dolaplarıda gri yaptırma boğabilir. bir de mutfak tezgahın siyah olmasın. annemin ki siyah tertemiz sanıyor insan ama bi siliyorum beze bi sürü şey geliyor. bi çay dökülse tezgaha temizlendiginden emin olamıyorum. algılama zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?