Kırmızı sırt dekolteli çok şık balık elbise..

hotspot13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
13
1
86
Merhabalar ,
İstanbul/Etiler Serap ZOR.

2013 sezonuna aittir, DAYI Butik. Sırtı ten rengi tül üzerine boncuklu işleme , önden tek omuz, 38 beden, 36 ve 40 bedene de olabilir. 1.75 kadar uzunluğu var. Terziye hiç gitmedi. Vücudu sarar altında korseli astarı vardır, vücudu da düzgünleştirir aynı zamanda.Hiç bir yerinde kusur,leke vs. yok. Sadece 1 kez mezuniyet balom da 4 saat kadar giydim. Sonrasında kuru temizlemeye verdim yıllardır evde duruyor, değerlendirmek istiyorum. Kargo bana ait , fiyatı 300 TL. Orijinal fiyatı 1.000 TL
Herkesin gözü üzerinizde olacağından emin olabilirsiniz :nazar:

FBSN7158.webp
IMG_1802.webp
IMG_1799.webp
IMG_1801.webp
IMG_1800.webp

Son düzenleme:
çok pahalı değil mi?

bencede pahalı 750 lira verecek insanlar zaten risk almaz gider dener boyuna bedenine göre istediği abiyeyi alır die düşünüyorum sahsen benim dururum olsa öyle yapardım kiraya vermeyi düşünürsem ben alabilirim kınamda giymek için :):1:

Şöyle bi durum var; alttaki fotoğrafını eklediğim abiye ile karıştırıyorsunuz standart saten 700 tl ye alınabilecek heryerde herkesin üzerinde gördüğünüz bi abiye ile.
Eğer ben bunu 800 TL ye almış olsaydım zaten 750 demezdim. 2. elde ki amaç fiyatın yarı yarıya düşmesidir. Bende ona yakın söyledim zaten, normal fiyatı 1.200 dür. Madem yarısı bende 600 TL ye verebilirim diyorum size.
Kiraya vermeme sebebimde elbisenin arkasındaki tüllerin hassaslığı üzeri boncuk işleme olduğu için ufak bi kazada büyük kayba yol açabilir, tadilat kısmı zor tülün.

$Adsýz.webp

Merhabalar ,
İstanbul/Etiler Serap ZOR.

2013 yaz sezonuna aittir.Sırtı ten rengi tül üzerine boncuklu işleme , önden tek omuz, 38 beden, 36 ve 40 bedene de olabilir. 1.75 kadar uzunluğu var. Terziye hiç gitmedi. Vücudu sarar bel ve kalça kısmı korseli astarı vardır, vücudu da düzgünleştirir aynı zamanda.Hiç bir yerinde kusur,leke vs. yok. Sadece 1 kez mezuniyet balom da 4 saat kadar giydim. Sonrasında kuru temizlmeye verdim aylardır evde duruyor, değerlendirmek istiyorum. Herkesin gözü üzerinizde olacağından emin olabilirsiniz :nazar:

Eki Görüntüle 1067784
Eki Görüntüle 1067785
Eki Görüntüle 1067787
Eki Görüntüle 1067788 [SUP][/SUP]
Eki Görüntüle 1067790

bir diğer fotoğraf;

$DSC01605.webp

bu elbiseyi istiyorum kınamda giymek için nasıl iletişime gececz ve son fiyat ne olur

Son düzenleme:
Back
X