• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kirpiklerim :(

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
337
323
Kızlar benim tek gözümün kirpikleri çok güzel kıvrık ama öteki gözümün kirpikleri düz :( Kıvrık olana azcık rimel sürsem müthiş oluyo ötekine 2 saat uğraşıyorum yine olmuyo neden böyle sizce ? çok moralim bozuluyo ya :( Bide ben stresli olduğum zamanlar kirpik yoluyodum eskiden artık pek yapmıyorum ondan mı acaba ya napıcam ben :(

demekki o garibim tüylerini daha çok yoldun:1: hiç yolunurmu onlar yahu:27: belki düz olan kirpiklerin daha kısadır diğerinden kısa kirpik kıvrılmaz çünkü

benımde kırpıklerım kıvrık degıldır ama bunu hıc dert etmem..
2-3 kat rımel surunce no problem:1:

bu arada lısedeyken bı arkadaşım kırpık kıvırıcı kullanırdı..
bıgun okula bı geldı tek gözünün kırpığı hıc yok..
meğer alet dıpten koparmış kırpıklerını..
ogunden berı cok korkarım kırpık kıvırma aparatından..

benımde kırpıklerım kıvrık degıldır ama bunu hıc dert etmem..
2-3 kat rımel surunce no problem:1:

bu arada lısedeyken bı arkadaşım kırpık kıvırıcı kullanırdı..
bıgun okula bı geldı tek gözünün kırpığı hıc yok..
meğer alet dıpten koparmış kırpıklerını..
ogunden berı cok korkarım kırpık kıvırma aparatından..

ben 2 3 kat sürünce çok topak topak oluyo ya belkide daha iyi bi rimel almalıyım
Bende çok korkuyorum o aletten:1:

ben 2 3 kat sürünce çok topak topak oluyo ya belkide daha iyi bi rimel almalıyım
Bende çok korkuyorum o aletten:1:

topaklanma oluyosa rımelın ıyı degıl yada kurumuş..
bı rımelın kullanım suresı 6 aydır..
kendıne güzel bı rımel al,bu dertten kurtulursun..

kirpik perması denyebilirsin. her gün uğraşmazsın..tek derdin de bu olsun umarım..

hahaha benim kirpiklerimde öyle.:1:
sağ gözümün kirpikleri kıvrılmış şekilde,sol gözümün kirpikleri düz.aynı sendeki durum bende de var anlayacağın.rimel sürdüğümde sağ kirpiklerim kaşıma değecek şekilde yukarıya doğru kıvrılıyor bir güzel ama sol kirpiklerim öyle duruyorlar.sinir bozucu bir durum.:18:

Back
X