Kırtasiye

Sanmam
Ne yapacak ki sizin tatil fotoğraflarınızı
Hem direk klasörü atardı istese, tek tek kopyalamazdı bence
O kadar çok sapık düşünceli insan var ki etrafta. Korkar oluyoruz ister istemez. Yoksa tabi ki ne yapıcak benim ailemle, arkadaşlarımla olan fotoğraflarımı veya bikinili fotoğraflarımı. İnternette bin tane süper vücutlu insanın bikinili hatta çıplak fotoğrafları oluyor. Ama artık insanlar öyle pis ki.

O kadar çok sapık düşünceli insan var ki etrafta. Korkar oluyoruz ister istemez. Yoksa tabi ki ne yapıcak benim ailemle, arkadaşlarımla olan fotoğraflarımı veya bikinili fotoğraflarımı. İnternette bin tane süper vücutlu insanın bikinili hatta çıplak fotoğrafları oluyor. Ama artık insanlar öyle pis ki.
Tek başına fotoğrafın yoksa korkma bence
Annenle olanları ya da ailenle ne için kullanabilir
Ama bence istese direk klasörü atardı başka işleriyle de ilgileniyor olabilir
Ben sabırsız biriyim mesela o esna da başka işimle ilgilenebilirim, kopyaladığı öyle bişeydir belki

Tek başına fotoğrafın yoksa korkma bence
Annenle olanları ya da ailenle ne için kullanabilir
Ama bence istese direk klasörü atardı başka işleriyle de ilgileniyor olabilir
Ben sabırsız biriyim mesela o esna da başka işimle ilgilenebilirim, kopyaladığı öyle bişeydir belki

Tek başıma da var. Dediğim gibi çıplak yok en açığı bikini ile. Bende güvenmeyi seçiyorum ya. Yapmamıştır öyle bir şey. Yaptıysa da allaha havale ediyorum ne diyeyim.

Farz edin ki kopyaladı resimlerinizi.

Ne yapacaksınız ki?
İş işten geçmiş artık.

Ortalık kötü niyetli insanlarla dolmuş. Bikinili fotoğrafa bile ağzının suları akarak bakan erkekler var ne yazık ki.

Tek başıma da var. Dediğim gibi çıplak yok en açığı bikini ile. Bende güvenmeyi seçiyorum ya. Yapmamıştır öyle bir şey. Yaptıysa da allaha havale ediyorum ne diyeyim.
Zaten başka da yapabileceğin birşey yok

Back
X