Kısa Boy ve Topuk ?

Kedi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
91
4
98
Ankara
Arkadaşlar yaşım 20 ve topuklu giymeye bu yaz başladım. Dolgu topuk kullandım.
Yalnız kış için çizmelere bakıyorum, bunun yanında diğer topuklu ayakkabılarada. Sorun şu ki kısa bir bayanım 158 boyundayım. Bu topukların boyu sizce fazla mı bana göre?
Yani uzun topuk kısaları uzatır ama " boyundan büyük topuk giymiş" diye yorumlarda gelebilir.
Tam anlamıyla güvensizim. Çünkü bugüne kadar spor ayakkabılarla geldim.
Topuklu giymek için güvenim gelse çok güzel kombinler yapabiliyorum, orada sorun yok ama işin içine boy karışınca giymeyince olmuyor, ama giyerkende düşün düşün düşün..

$10283_427009740690087_1267210155_n.webp $283640_485326578149978_1888460444_n.webp $IMG_1073.webp

giyen giyiyor valla boşver takma, giyebiliyorsan giy
bayaa da uzunmuş ama ben yürüyemem bunlarla :26:

bence gayet guzel modeller ben kullanmanı tavsiye ederim topuklu giymeye gecen sene başladım bende yaşım 24 düşün:) sadece dolgu topuk giyiyordum kardeşim bu modellerden kullanıyor ben giydim hem cok sık hem cok rahat inan bendeki topuk 10cm ama o kadar rahatki halay bile çekilir ve dolgu topuk daha abartılı duruyor bunlar cok guzel rahat rahat giyersin .)

Bence çok güzel giymelisin mutlaka zaten alcakken denediğinde görürsün sende nasıl durduğunu...

Bilmiyorum fotoğrafın çekilme açısından mı ama 3. ayakkabının topuğu çok uzun gelmedi sanki gözüme. (2 ve 3e bayıldım:1:)

Yalnız böyle boğazlı olan ayakkabılar bacak boyunu kısaltıyomuş canım Bugün Ne Giysem de denk geldim bi ara :1:

Yine de dene bence mağazaya gidip denemesi bedava yani bakarsın olmuş mu kısaltmış mı bacak boyunu veya rahat mısın içinde dene yani :)

Ayrıca zaten topuk boyu uzun göstermek için sonuçta böyle bi yorumun geleceğini sanmıyorum. Yaşın 16 olsa da bunu düşünsen belki böyle diyebilirler derim. Giy gitsin valla ne bakıyosun insanlara boşveer :)

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar güzel yorumlarınız için. Ee başlayacağız artık el mahkum :1: Bilmiyorum, boğazlılar daha çok hoşuma gidiyor ama kısaltıyosa vay halime :) Zamanla deneye deneye oturturum diye düşünüyorum düzeni :42:

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar güzel yorumlarınız için. Ee başlayacağız artık el mahkum :1: Bilmiyorum, boğazlılar daha çok hoşuma gidiyor ama kısaltıyosa vay halime :) Zamanla deneye deneye oturturum diye düşünüyorum düzeni :42:

Valla ben de bayılıyorum böyle ayakkabılara ama daha denemedim hiç :)

Deneyip gör canım işte zamanla oturtursun dediğin gibi :)

yürüyemiyenler bile ne ayakkabılar giyiyolar
seviyorsan al giy :21:

Tamamen vucut yapınla alakalı. Bacak boyun vucuduna göre uzunsa yüksek topuk iğreti durmaz. İllede dar paçayla giymeye de gerek yok. İspanyol paca altına giyersin hem daha uzun görünürsün hem daha zarif.

kısa boylu olmanın avantajı istediğin kadar topuk giyebilirsin ne güzel, ben en ufak bi topuklu giymeye kalktığımda 1.80ini buluyorum ve bu yüzden topuklu ayakkabı tercih edemiyorum pek...

o yüzden rahatça bol bol giy, sağlıklı değil ama vücudu çok güzel gösteriyor topuklu ayakkabı

bu arada 3. ayakkabıyı hangi sitede gördün? çok beğendim fiyatı neymiş bir bakayım :16:

Sonne fiziğim orantılı bacak boyum daha uzun veya kısa değil, ama yine de çok yüksek topuklara cesaret edemiyorum. :26:
Hiras dediğin gibi fiziğim olsa ne sevinirim vallahi:) Hep uzun boylu olmak istemişimdir. Her zaman daha güzel gelir bana uzun boylular :16:
Siteyi şu an hatırlamıyorum ne yalan söyleyim.. :50:

Back
X