Kısa boylu bayanlar?

__zeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
1
0
86
1.52 boyundayım yazın düğünüm var inşallah gelinlik tam prenses modeli istiyorum fakat A kesim öneriyorlar benim de hayalim hep prenses modeli giymekti ne yapmalıyım sizce???

1.52 boyundayım yazın düğünüm var inşallah gelinlik tam prenses modeli istiyorum fakat A kesim öneriyorlar benim de hayalim hep prenses modeli giymekti ne yapmalıyım sizce???
Yüksek topuklu bir ayakkabıyla hayalini gerçekleştirebilirsin, içindeki neyse onu yap boşver insanları.

160 cm-58 kg.yum. Gelinliğim prenses modeldi. Çok uzun topuklu ile rahat edemem diyorsan balık modelde seçebilirsin.

Eklentiler

• 40701914-B693-42C3-9A2A-894AE899C6B8.webp
    43 KB · Görüntüleme: 137

Her iki modelide giyin ve hangisinde kendini güzel hissediyorsan rahat hissediyorsan o modeli sec. O gün senin günün gelinliğin prenses model olmasa bile sen zaten günün prensesi olucaksın. Kalbinin sesini dinle ve içinden geleni yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…