Kısa Fıkra: Dava açtığım doktor beni işyerime şikayet edecekmiş:)

siduri

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
134
40
623
43
Millet merdivenaltı güzellik merkezlerine gidip sorun yaşamazken, onların verdiği tutarın 3 katını ödeyip doçent doktorda dudak dolgusu yaptırdım, Dudağım yoktu, yine yok; şimdi nur topu gibi dolgu bıyığım oldu. Doktor da hatasını asla kabul etmeyip bunu yazdığım platformlarda beni sorunlu göstermeye çalışınca dolgu için hukuki süreci başlattım. Arabulucu atandığı halde onu aramayıp avukatımı arayarak çalıştığım kuruma şikayet dilekçesi vereceğini söyleyerek tehdit etmiş. Cimer’e de versin dedim. Gerçekten şaka gibi. Bu da “Dudakta sorun yok, zevkler ve tercihler değişir. Sizi memnun etmek imkansız.” dediği dudak.

Eklentiler

• IMG_1849.webp
    IMG_1849.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 54
Eritme yapmadı mı öncesinde dudak dolgusu var mıydı siz dikkat ettiniz mi
Daha önce sadece bir kez dudak dolgusu yaptırmıştım. Dudağım hiç yok gibiydi. Bu dolgu bıyığı eritmek için başka doktora gittim; ancak öncesinde yabancı sitelerde dolgu eritme sonrası yaşanan vakaları okuyunca çok kararsızdım. O doktor da kararsız gördüğü bir hastaya dolgu eritme yapmak istemediğini söyledi. Bu dudağın içi bomboşmuş, dolgunun çoğunluğu bıyık bölgesindeymiş. Düzeltmek için eritmek dışında bir çare yok dedi.

Daha önce sadece bir kez dudak dolgusu yaptırmıştım. Dudağım hiç yok gibiydi. Bu dolgu bıyığı eritmek için başka doktora gittim; ancak öncesinde yabancı sitelerde dolgu eritme sonrası yaşanan vakaları okuyunca çok kararsızdım. O doktor da kararsız gördüğü bir hastaya dolgu eritme yapmak istemediğini söyledi. Bu dudağın içi bomboşmuş, dolgunun çoğunluğu bıyık bölgesindeymiş. Düzeltmek için eritmek dışında bir çare yok dedi.
Önceki yapılan dolgu eritilmemiş ondan kaymış bir de Siz fön makinesi vs kullanıdıysanız ondan olmuştur dolgu markası ne biliyor musunuz kesinlikle doktor hatasını düzeltmeliydi

Yoo ben hiç saçımı kurutmam. Tamamen doktor hatası olduğunu düşünüyorum; çünkü daha önce yapılan dolguda doktor beni sedyede yatırmış, bayağı üstten alttan sıka sıka dolgu yapmıştı. Bayağı canım yanmıştı. Bu doktor beni koltukta oturtup dudak altından dolguyu enjekte edip hiç şekil verme işine girmedi. Zaten o da garip gelmişti, hangisi yanlış yapıyor acaba demiştim.

Dolgu ilk yapıldığında da anormal duruyordu, ama ben şişlik falan sandım. Ben doktora dolgudan bir hafta sonra bu fotoğrafları gönderip memnuniyetsizliğimi ilettiğimde o kadar agresif bir tutumla karşılaştım ki telefon açıp açıklama yapması gerekirken bir de egosu yüzünden hatasını kabul etmeyen doktor ve asistanının laf sokmalarıyla uğraştım.

Back
X