Kısa Fıkra: Dava açtığım doktor beni işyerime şikayet edecekmiş:)

siduri

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
154
57
623
43
Millet merdivenaltı güzellik merkezlerine gidip sorun yaşamazken, onların verdiği tutarın 3 katını ödeyip doçent doktorda dudak dolgusu yaptırdım, Dudağım yoktu, yine yok; şimdi nur topu gibi dolgu bıyığım oldu. Doktor da hatasını asla kabul etmeyip bunu yazdığım platformlarda beni sorunlu göstermeye çalışınca dolgu için hukuki süreci başlattım. Arabulucu atandığı halde onu aramayıp avukatımı arayarak çalıştığım kuruma şikayet dilekçesi vereceğini söyleyerek tehdit etmiş. Cimer’e de versin dedim. Gerçekten şaka gibi. Bu da “Dudakta sorun yok, zevkler ve tercihler değişir. Sizi memnun etmek imkansız.” dediği dudak.

Eklentiler

• IMG_1849.webp
    IMG_1849.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 204
Eritme yapmadı mı öncesinde dudak dolgusu var mıydı siz dikkat ettiniz mi

Eritme yapmadı mı öncesinde dudak dolgusu var mıydı siz dikkat ettiniz mi
Daha önce sadece bir kez dudak dolgusu yaptırmıştım. Dudağım hiç yok gibiydi. Bu dolgu bıyığı eritmek için başka doktora gittim; ancak öncesinde yabancı sitelerde dolgu eritme sonrası yaşanan vakaları okuyunca çok kararsızdım. O doktor da kararsız gördüğü bir hastaya dolgu eritme yapmak istemediğini söyledi. Bu dudağın içi bomboşmuş, dolgunun çoğunluğu bıyık bölgesindeymiş. Düzeltmek için eritmek dışında bir çare yok dedi.

Daha önce sadece bir kez dudak dolgusu yaptırmıştım. Dudağım hiç yok gibiydi. Bu dolgu bıyığı eritmek için başka doktora gittim; ancak öncesinde yabancı sitelerde dolgu eritme sonrası yaşanan vakaları okuyunca çok kararsızdım. O doktor da kararsız gördüğü bir hastaya dolgu eritme yapmak istemediğini söyledi. Bu dudağın içi bomboşmuş, dolgunun çoğunluğu bıyık bölgesindeymiş. Düzeltmek için eritmek dışında bir çare yok dedi.
Önceki yapılan dolgu eritilmemiş ondan kaymış bir de Siz fön makinesi vs kullanıdıysanız ondan olmuştur dolgu markası ne biliyor musunuz kesinlikle doktor hatasını düzeltmeliydi

Yoo ben hiç saçımı kurutmam. Tamamen doktor hatası olduğunu düşünüyorum; çünkü daha önce yapılan dolguda doktor beni sedyede yatırmış, bayağı üstten alttan sıka sıka dolgu yapmıştı. Bayağı canım yanmıştı. Bu doktor beni koltukta oturtup dudak altından dolguyu enjekte edip hiç şekil verme işine girmedi. Zaten o da garip gelmişti, hangisi yanlış yapıyor acaba demiştim.

Dolgu ilk yapıldığında da anormal duruyordu, ama ben şişlik falan sandım. Ben doktora dolgudan bir hafta sonra bu fotoğrafları gönderip memnuniyetsizliğimi ilettiğimde o kadar agresif bir tutumla karşılaştım ki telefon açıp açıklama yapması gerekirken bir de egosu yüzünden hatasını kabul etmeyen doktor ve asistanının laf sokmalarıyla uğraştım.

Doktorlar ne diyorlar ne zaman erirmiş ?
Dudak bölgesi mukoza diye hemen erirmiş; ama benimki bıyık bölgesi olduğu için yıllarca kalabilirmiş:( resmen erkeksi bir ifadem oldu. İnsan saçı biraz fazla kesilse bile nasıl dağılıyor, benim tüm yüz ifadem, yan profilim değilti:( yemek yerken, “o, ö, u, ü” derken bıyık bölgem oynuyor.

Dudak bölgesi mukoza diye hemen erirmiş; ama benimki bıyık bölgesi olduğu için yıllarca kalabilirmiş:( resmen erkeksi bir ifadem oldu. İnsan saçı biraz fazla kesilse bile nasıl dağılıyor, benim tüm yüz ifadem, yan profilim değilti:( yemek yerken, “o, ö, u, ü” derken bıyık bölgem oynuyor.
Çok geçmiş olsun. Yıllar önce bana göz altı dolgusu yaptılar ve yüzüm mahvoldu, yıllarca gözümün altı şiş şiş bir ucube gibi gezdim. Sizi çok iyi anlıyorum. Umarım hızla düzelirsiniz ama bir eritme işlemi iyi olurdu diye düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun. Yıllar önce bana göz altı dolgusu yaptılar ve yüzüm mahvoldu, yıllarca gözümün altı şiş şiş bir ucube gibi gezdim. Sizi çok iyi anlıyorum. Umarım hızla düzelirsiniz ama bir eritme işlemi iyi olurdu diye düşünüyorum.
Çok sağ olun🙏🙏🙏 eritme için gittim ama burada efsane gibi anlatılan dolgu eritme sonrası intihar eden kızı okuyup sonra da yabancı sitelerde onun 2021’de yazdıklarını, vücudunun verdiği tepkileri ve onun gibi yüzlerce insanın dolgu eritme sonrası yaşadıklarını okuyunca vazgeçtim. Bendeki öyle bir bahtsızlık ki bi şeydeki risk milyarda bir bile olsa gelir beni bulur:))

Çok sağ olun🙏🙏🙏 eritme için gittim ama burada efsane gibi anlatılan dolgu eritme sonrası intihar eden kızı okuyup sonra da yabancı sitelerde onun 2021’de yazdıklarını, vücudunun verdiği tepkileri ve onun gibi yüzlerce insanın dolgu eritme sonrası yaşadıklarını okuyunca vazgeçtim. Bendeki öyle bir bahtsızlık ki bi şeydeki risk milyarda bir bile olsa gelir beni bulur:))
Ben erittirdim kurtuldum o zaman biraz bekleyin zamana bırakın tekrar geçmiş olsun.

Bu saglik işleri gerçekten riskli bunu biliyoruz. Doktorunuz hatasını kabullense, özür dilese belki içiniz soğuyacakti.
Haksız bir de üste cikiyor. Her yerden sikayet etmeye devam edin.

eritme işlemi için de iyi bir doktor aramaya devam edin. Iyi bir uzman bulabilirsiniz belki.

Yoo ben hiç saçımı kurutmam. Tamamen doktor hatası olduğunu düşünüyorum; çünkü daha önce yapılan dolguda doktor beni sedyede yatırmış, bayağı üstten alttan sıka sıka dolgu yapmıştı. Bayağı canım yanmıştı. Bu doktor beni koltukta oturtup dudak altından dolguyu enjekte edip hiç şekil verme işine girmedi. Zaten o da garip gelmişti, hangisi yanlış yapıyor acaba demiştim.

Dolgu ilk yapıldığında da anormal duruyordu, ama ben şişlik falan sandım. Ben doktora dolgudan bir hafta sonra bu fotoğrafları gönderip memnuniyetsizliğimi ilettiğimde o kadar agresif bir tutumla karşılaştım ki telefon açıp açıklama yapması gerekirken bir de egosu yüzünden hatasını kabul etmeyen doktor ve asistanının laf sokmalarıyla uğraştım.
Malesef sizi suçlayacaklar eski dolgu vardı ben doktoru değilim ne kullanıldı bilmiyorum o yüzden kaymış diyecekler sağlık turizminde çalışıyorum uzun süre bi estetik cerrahı ile çalıştım 1 kere bile hatam demedi neler gördüm. Bromaline kullan bol bol su iç ama 2 sene bile sürebilir erimesi. Eritme yapmazsan tekrar taşar.

Zaten göz altı dolgusu yapan doktorun lisansı iptal edilmeli bana kalırsa asla yapılmaması gerekiyor

Malesef sizi suçlayacaklar eski dolgu vardı ben doktoru değilim ne kullanıldı bilmiyorum o yüzden kaymış diyecekler sağlık turizminde çalışıyorum uzun süre bi estetik cerrahı ile çalıştım 1 kere bile hatam demedi neler gördüm. Bromaline kullan bol bol su iç ama 2 sene bile sürebilir erimesi. Eritme yapmazsan tekrar taşar.
Ya zaten doktor o kadar egolu ki hem benimle hiç muhatap olmadı; ancak asistanı aracılığıyla laf sokup durdu; hem de hiç bir şekilde hatasını kabul etmeyip Google’dan, şikayetvar’dan hakaret edip durdu. Sonra biri uyardı herhalde sildi. Bi de işyerime şikayet edeceğini yazdı. Ben de şikayet öyle olmaz böyle olur diye dava açmaya karar verdim. Arayıp bi özür dilese bu noktaya gelmezdi. Bi de bu kadın bi üniversitede tıp fakültesinde anabilim dalı başkanı. Onun yerine bi güzellik merkezine gitsem eminim bu kadar kötü sonuçlanmazdı.

Göz altınız düzeldimi, ben de 6 yıl önce yaptırdım tek gözümün altında şerit halinde şişlik - iz kaldı . Eritelim diyenler oldu ama cesaret edemedim

Konuyu sabote etmek istemem ama mazur görün sorumu.
Ben de 1 ay önce dudak dolgusu yaptırdım ilk kez . Doktor 1 ml yapacaktı ben 0,5 istedim ördek gibi olmaktan korktum . Ama bu da çok az oldu ödem de gidince hiç yapılmamış gibi .
Fakat bu yaptırdığım doktor başka şehirde . Tekrar gitmem zor. Bulunduğum yerde yaptırsam tekrar , dolgu markası farklı olduğu için sorun yaşar mıyım

Göz altınız düzeldimi, ben de 6 yıl önce yaptırdım tek gözümün altında şerit halinde şişlik - iz kaldı . Eritelim diyenler oldu ama cesaret edemedim
Benim tam 8 senede eridi tam bir kabustu. Sanki göz altımda bezeler vardı. Bir dermatologa eritme işlemi yaptırdım, bir göz doktoruna da göz altımdaki torbaları aldırdım. Eskisinden çok iyiyim.

Zaten göz altı dolgusu yapan doktorun lisansı iptal edilmeli bana kalırsa asla yapılmaması gerekiyor
Ben doktorları asla anlamıyorum para için yapmayacakları şey yok. Güzellik merkezlerine çamur atıyorlar hepsinde aynı mantık var, güzellik merkezi daha ucuz en azından. Eritme işlemine gittiğim doktor göz altına dolgu önermiyoruz dedi, baktım iki saat sonra hastamıza göz altı dolgusu yaptık diye hikaye atmış sürekli de yapıyor. Araştırıp gitmeden bir doktora bir şey yaptırmam, iyiler çok pahalı en iyisi cilt bakım ürünleriyle yaşlandırmayı geciktirmek.

Back
X