Kısa süre icinde evlilik?

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.351
2.286
133
Kızlar kafama takılan bir konu var.Sevgilimle 3 aylık bir bakışma sonrasında benim takip istegi atmamla konusmaya başladık.Birbirimizden hoslaniyorduk ama bir adım atamamistık 3 aydır.Ben onun çalıstığı yerde stajyerim ama Korona önlemleri arttırılmaya başlayınca ben de hastaneye gitmiyorum bu haftadan beri.Onunla iyi gidiyor her gün telefonda görüşüyoruz yine ama konuyu sürekli evlilige,söze ,nişana getiriyor.Henüz 15 gündür filan konusuyoruz.neden bu kadar aceleci olabilir ki sizce?

Evliliği kafanıza sokup cinsel birliktelik arayışında olan bir adam olabilir.

Bence bu kadar erkeni normal değil. Bu adam genel olarak normal gelmedi bana.

Keko mudur nedir

Evliligi kafama koymaya calismaktan ziyade bu tarz seylerde evlilige yönelik dusundugunu
eglencesine bir sey icin ugrasmak istemedigini soyledi.Yani niyetini belli etti birazcık evlenmeye yonelik oldugunu filan

Yaşlarınız kaç ? Gerçekten evlilik düşünecek olan erkeğin elinde iyi bir mesleği, maaşı ve birikimi olur. Bunların hepsini yapabildi mi ? Yapmadan size konuşuyorsa muhtemelen cinsellik yaşamak istediği için güven vermeye çalışıyordur net.

Yaşlarınız kaç ? Gerçekten evlilik düşünecek olan erkeğin elinde iyi bir mesleği, maaşı ve birikimi olur. Bunların hepsini yapabildi mi ? Yapmadan size konuşuyorsa muhtemelen cinsellik yaşamak istediği için güven vermeye çalışıyordur net.

Ben 22 o 27.Birikim yapabilecek durumda.o konuda sorun olmaz diye dusunuyorum

Adam gerçekten evlilik düşünüyorsa bile, sağlıklı bir kafayla düşünmediği kesin. Daha birbirinizi tanıyor sayılmazsınız ki, kiminle evleneceksiniz belli değil. Yani ya amacı evlilik, kiminle evlendiği önemli değil diye düşünürüm. Ya da sevişmek istiyor, sık kullanılan bir taktik olarak evlilik yemini önünüze atıyor. Ya da akli dengesi yerinde değil. Bu ihtimaller dışında bir dördüncü ihtimal aklıma gelmiyor. 15 gün diyoruz... Çok abes.

Back
X