• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kisa tülle çare :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi bgmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bgmm

veeeeee yeni hayat 08 08 2014
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.478
10
358
38
Mrb kizlar size bisey sorucam ben yeni eve tasindim tül um daha yeni yatak odasi kisa geldi 20 santim kadar nasil care bulabilirim perdeciye goturcem bi cozumu varmidir yada kivrimini actirayim ortalama 20 santim kivrilmis kivrimada tul eklettireyim zaten kivrimi belli olmaz diyo rum cok dert yaptim cozum onerin bana

Kimse yokmu

Mrb kizlar size bisey sorucam ben yeni eve tasindim tül um daha yeni yatak odasi kisa geldi 20 santim kadar nasil care bulabilirim perdeciye goturcem bi cozumu varmidir yada kivrimini actirayim ortalama 20 santim kivrilmis kivrimada tul eklettireyim zaten kivrimi belli olmaz diyo rum cok dert yaptim cozum onerin bana
ekleme olarak sanırım anck dantel güpür vs ekleme hoş durur götür bir baktır istersen

uyucağınız zaman güneşliği çekin

Back
X