Kisa zamanda gerceklesmesini istedigim bir sey var

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
merhabalar:43:
benim sayili gun icinde gerceklesmesini istedigim bi dilegim var yani 5-10 gun icinde oldu oldu. Yoksa cook uzun bir sure beklemek zorundayim olmasi icin.
tam olarak ne oldugunu soylemiyorum ve konuya geciyorum hemen
duami ediyorum namazlarimi kilmaya calisiyorum fakat bu dilegimin gerceklesmesini de cook istiyorum benim icin hayirli olduguna inaniyorum tabi en dogrusunu allah bilir ama ben yine de son ana kadar dua edicem insallah

hani su mucizeleri (allahin izniyle) gerceklestirmeye yarayan tesirli dualar oluyor ya ben hic bilmiyorum onlardan bana bir dua verecek olan var midir aranizda? (Hani oluyor ya alimlerin dualari falan onun gibi yani. Internetten arastiriyorum hep ayni seyler cikiyor karsima)
ben zaten duami ediyorum ama boyle de o mubarek dualarin hatrina kabul olunur duam gibi geliyor
cunku gerceklesmesini istedigim sey imkansiz demeyeyim de cook zor bisey

var mi bana dua verecek olan?:43:

merhaba öncelikle inşallah duan neyse hayırlı bır şekilde kabul olur.amin.secde ayetlerini teker teker oku ve secdelerini yap .inşallah sonundada duanı yap kabul olur.

Teheccüd namazı ve ardındanda hacet namazı kılıp duanı et.. bunun dışında kadeh duası yani kenzül arş duasını okuyabilirsin arapça biliyorsan arapçasından oku. Gönlündekini tez zamanda versin rabbim inşallah..

Peygamberimiz buyurdu ki: “Şu duayı okumaya devam edin

اللهم انى أسألك باسمك الاعظم ورضوانك الاك

“Allahumme innî eselüke bismike’l-azam ve rıdvaneke’l-ekber”
(Kenzu’l-ummal, h No: 3837)

Meali: “Allah’ım’ Senin en büyük ismini ve en yüce rıdvanını şefaatçi yaparak senden istiyorum” (bundan sonra istediğini dile getirir)

Teheccüd namazı ve ardındanda hacet namazı kılıp duanı et.. bunun dışında kadeh duası yani kenzül arş duasını okuyabilirsin arapça biliyorsan arapçasından oku. Gönlündekini tez zamanda versin rabbim inşallah..

Peygamberimiz buyurdu ki: “Şu duayı okumaya devam edin

اللهم انى أسألك باسمك الاعظم ورضوانك الاك

“Allahumme innî eselüke bismike’l-azam ve rıdvaneke’l-ekber”
(Kenzu’l-ummal, h No: 3837)

Meali: “Allah’ım’ Senin en büyük ismini ve en yüce rıdvanını şefaatçi yaparak senden istiyorum” (bundan sonra istediğini dile getirir)

Tesekkur edeyrim cok :)
amin insallah
insadllah sizin de Dualariniz. Kabul olur

Back
X