Kısakanç mıyım ben?

Gerçekten de ,öyle bir giyiniyor ki bazıları ben bile bakıyorum.Zaten insanın yolda yürürken insanlara bakmadan yürümesi imkansız..Tamam yanından geçene kadar bakar ama bir de dönüp arkasından bakarsa bu hiç hoş değil..yasakkelime

bnce suçu hemen üstlenmemelisin..nie bakıyor cnm bakmasın ya senin kıskandığını bildiği içn böyle yapıor ya da kıskanman gereken şeyler var gibi..ama sakın üstüne fazla gidip kimseyi bunaltmayada gerek yok bnce herşeklde suçlu sen olursun ozamn

valla bence bakmaktan bakmaya fark var güzel bi kız gördüğüm de ya da değişik giyimli ben bile döner bakarım ama masum bi bakış değilse iyice süzdüyse o zaman tabiki sen haklısın

bakmak icin de acik olmasi sart degil o kadar guzel bayanlar oluyor ki ben bile donup bakiyorum..masallah diyorum..
ama yanimda esim bunu yaparsa saygisizlik olarak gorurum,tamam bakabilirde donmesi de ne oluyor..ayrica yat kalk sukret:)))benim eski ev sahile yakindi,tangali bayanlar arabalarindan bisey alirken bile o sekilde alir,apartmana da o sekilde cikarlardi..ben bu goruntulere alistim diyebilirim:))
tr de yolda gorduklerim cok masum geliyor:)))

Bağırıp çağırmak çözüm değl ki... Siz de dönüp bakın ve kadının çok hoş olduğunu söyleyin ve ertesi gün siz de o kadın gibi giyinin bakalım ne tepki verecek. :jeyyar: Eğer olmazsa siz de onun yanında yakışıklı erkeklere bakarsınız canım, herşeyin karşılıklı ve eşitlik çerçevesinde olduğunu anlasın. Madem bakmaktan zarar gelmiyormuş siz de bakın öyleyse... sempatiksalakcinni

Bakmak başka, dönüp bakmak başka.
Bakmak var, bir de eşin yanındayken bakmak var. İkiside kötü ama eşin yanındayken ,eşe daha büyük saygısızlık oluyor bence. Sanki eşinin yanında olmasının bir anlamı ve değeri yokmuş gibi.
İnsan önünden geçene, bakar, ama bakmaktan bakmaya fark var. Dönüpte göreyim diye uğraşmaz.
Kızmakta haklısınız.

kesinlikle kızmakta haklısınız ne bakıyo len elin kızına hayret bişey..alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

belki kötü bi niyeti yoktur olur yaa bazen bizlerin bile dikkatini çeker..
ama niyetini sizden iyi kimse bilemez tabii...kötü bir bakışsa yanınızda yapmasını bırakın yalnızken yapması bile hoş değil. ve çok çirkin....
şahsen eşimin bakmayacağını adım gibi bilirim ama böyle bişeye şahit olsaydım tepkim onun yaptığı hareket kadar çirkin olurdu...

eşimi ilk defa öle gördüm. yeminler etti art niyeti yokmuş. tamm bu sefer bu şekilde yırttın dedim. bidaha görürsem büyük olay çıkar dedim.

ve aynı şekilde giyineyimmi dedim, hayır dedi

bu arada dedim sen benim yerimde olsan ne yapardın. kızardım dedi.

haklı olduğumu biliyor en azından. inş. aynı şeyler başıma gelmez tekrar.

huzurunu kacirma.. sinyallerini verdin bir bosluguna denk gelmis olabilir boyle kabul et.. bir daha olmaz dedi zaten.. Arti bunu aliskanlik haline getirenlerden degil..

ya insan ister istemez bakıyo yaa,bende bi kız geçince direk eşime bakıyorum acaba bakıyo mu diye,o da diyo baktığımı sanıyosun di mi diye:)))görmedim allahtan şu ana kadar ama yanımda yokken bilemem tabi...

tmm benimde dikkatimi çekti doğru. da dönüp bakması abes. aman ya bayanlarda düzgün giyinsin dimi amaa:D. birdaha olursa şimdiki gibi az fırtına olmayacak. inşallah anlamıştır.

Kıskanmanı anlayabilirim...
Kadınsal bir içgüdüdür...
Haksızsın diyemem ben olsam ben de kıskanırdım eşimin başkasına bakmasını istemezdim...
Ama altını çizdiğim yazdığın kısımları bir bayana yakıştıramadım tam erkeksi düşünce...
O giyiniyorsa ben de bakarım mantığı...
:olmaz:

Ben olsam bu kadar kafaya takmazdım
Bahsettiğiniz gibi birşey yaşasam eşime döner; ne oldu birine mi benzettin derdim
kaydirigubbakcemile3

Benim kadar kocasını sıkıştıran yoktur heralde..
Ben onu sıkıştırmayı seveiyorum yaa hoşuma gidiyor şekilden şekile girişleri
Parfüm bile sıktırmıyorum o derece arabanın torpidosunda taşıyor ama gecen gün fark ettim alıfcam anahtarını az kaldı..

Bu kadarda kafaya takmayın bunu dönüp dönüp bakmamışki eşinizde ..
Ben bile güzel görsem eşimi dürterim bak ne kadar güzel diye..
Benim radarlarım daha çok çalışır eşimin yanında açtın yine der radarlarını sanki adam her güzele bakıyormuş gibi tamamen takılma amaçlı benimkisi ..

ne yazıkki cogu bakıyor. benim esimde bakar ama dönüp baktıgı olmadı simdiye kadar eger olursa bende seninle aynı tepkiyi veririm

ya insan ister istemez bakıyo yaa,bende bi kız geçince direk eşime bakıyorum acaba bakıyo mu diye,o da diyo baktığımı sanıyosun di mi diye:)))görmedim allahtan şu ana kadar ama yanımda yokken bilemem tabi...

iyide canım nerden biliyor senin ona kız için baktıgını?? demek ki kızı o da baktı. hatalı mıyım?

Back
X