kışı en az zararla atlatmak ??

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.668
36.771
1.123
39
İyi akşamlar herkese.
Derdim şu ki ; çok fazla hastalanıyorum. vücut direncim çok düşük. KAn değerlerim normal, yani demir eksikliği vs gibi sorunlarım yok. 30 yaşındayım ve öğretmenim. sanıyorum ki okulda çocuklardan bulaşıyor sürekli.
Sürekli gribim, sinüzitim bir coşarsa zaten 10-15 gün nefes alamıyorum. bademciklerimi anlatmama gerek yoktur sanırım.
Düzenli beslenmeye çalışsam da en büyük handikapım bu, meyve yiyemiyorum.
zorlamayla olmuyor arkadaşlar, hiç sevmiyorum. meyve yediğim zaman resmen donuyorum, çok acayip ama öyle
ama onun dışında çok fazla sebze yerim, et vs de tüketirim.
bana öneri verin istiyorum ama ne olur meyve ye, yoğurt ye gibi olmasın.
yiyebilsem zaten bu halde olmam.
bir kızım var, zaten ondan sonra böyle oldum. ev, iş , çocuk zorlanıyorum biraz. bir de kronik uyku sorunum var. Dinlenemediğim için de böyle oluyor sanırım.
Besin takviyesi olarak kullandığınız bir şey var mı? Kullanıp memnuın kaldığınız?bana ' ben şunu şunu içtim çok iyi geldi ' diyebileceğiniz bir şeyler var mı?
vitamin, balık yağı vs...biraz enerjiye ihtiyacım var.
pharmaton ve suradyn kullandım ama pek faydası olmadı.
başka neler olabilir? burdan marka , ilaç vs adı yazmak yasaksa özelden de alabilirim tavsiyelerinizi.

Meyve yiyemiyorsanız sıkıp suyunuda mı içemiyorsunuz?

Meyve yiyemiyorsanız sıkıp suyunuda mı içemiyorsunuz?
meyve sıkacağını sadece kızım için kullanıyorum açıkçası, hasta falan olduğu zaman.
meyve suyunu seviyor, bir de ona alışırsa o da meyve yemez bu sefer de.
bir de çok zahmetli ya onu çalıştırmak

Ester c mucizevi bişi forumları oku görürsün bi de biraz kırgınlık hissettiğin an theraflu içip yat sabaha hiç bişiin kalmaz. Henüz hiç hastalanmadık eşime de aynı formulü uyguluyorum.

Bence deneyin ama kızınıza göstermeyin o zaman belki faydasını görürsünüz.

11
Ester c mucizevi bişi forumları oku görürsün bi de biraz kırgınlık hissettiğin an theraflu içip yat sabaha hiç bişiin kalmaz. Henüz hiç hastalanmadık eşime de aynı formulü uyguluyorum.
bunu hiç duymamıştım, araştırıyorum hemen , teşekkürler.

11

şu kavonozda bekletilip yapılan şey mi? günlük tüketim miktarı ne kadar olmalı ? onu yapabilirim sanırım.
Günde 1 kaşık yeterli ben eşim için günlük hazırlıyorum, onun sağı solu belli olmaz yemezse çöpe gitmesin diye.

Kis gelmeden asi olsaydiniz keske, grip asisi var genelde ögretmenler olur, bi arastirin derim... Bademciklerde hep sorun cikartiyorsa aldirmayi düsüne bilirsiniz...

bol limonlu soğan doğra ye soğuk algınlığına falan bire bir.

Kis gelmeden asi olsaydiniz keske, grip asisi var genelde ögretmenler olur, bi arastirin derim... Bademciklerde hep sorun cikartiyorsa aldirmayi düsüne bilirsiniz...

grip aşım var , maalesef ona rağmen böyle.
bademcik olayı öğretmenlerde kronik bilirsiniz, benim yara oluyor. öyle beyaz beyaz enfeksiyon olmuyor.
doktor aldırmamın faydasının olmayacağını, boğazımın yara olmayadevam edeceğini söyledi.
bir de bilinçsiz dr kurbanı olduğumu söyleyebilirim.
bir ara resmen antibiyotik yüklemesi yapıldı vücuduma ama beta mikrobu taşımadığım için gereksizmiş. boşu boşuna antibiyotriğe direnç geliştirdi vücudum. tabi ben de biliçsizdim o dönem. dr verdi ben kullandım, şu an kullanmıyorum.
sadece ağrı kesiciyle atlatmaya çalışıyorum.

keşke taşımasaydınız konumu , buralarda gören olmuyor

Bende hasta olmaktan korkuyorum ve ilaç içemediğimden kırgın olduğum zaman 1limonu ılık suya sıkıp içine bal ekleyip içiyorum.siz bunu günlük tüketebilirsiniz belki.

siyah turpun ortasını delip içine bal dök. daha sonra bu yaptığını çay bardağının üstüne koy 12 saat bekle balın turpla karışıp bardağa dökülmesi 12 saat alıyor o yüzden 12 saat :)
bardağa dökülen balı bi dikişte içeyim deme, çorba veya tatlı kaşığıyla mutfakta gelip geçerken kaşık kaşık iç. bittiğinde tekrar yap, sonra tekrar. ben her hasta olduğumda bunu yaparım ve kesinlikle iyi geliyor

Hanımlar,
sizden ricam bitki karışımları vb neyse ama ilaç tavsiyesinde bulunmayın, çok basit ilaçlar bile herkeste farklı yan etkilere sebep oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…