YapamıyorumNiye başkalarıyla kendini kıyaslıyorsun ki önce bundan vazgeç.
Hemen YouTube'a gir ve ozguven nedir nasıl kazanılır vs. birçok video var onlardan birini izliyorsun, bunu kendine sürekli telkin ediyorsun. Sonra da uygulamaya geciyorsun
Haha aynen bak bu bile guzel bir örnek olmuşAklıma murat dalkılıç'ın bi hayli klibi geldi. Tarz sahibi olmanın yolları yazıyordu ya yandex :)
Liseden mezun oldum. Çok haklısınız elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum zaten ama bilmiyorum acaba kişiliğim mi böyle anlamadım. Hiç arkadaş çevrem yok sanki bunun sebebi beni takmayışlarıymış gibi hissediyorum bu beni çok üzüyorPeki şekerim, neden güzelliğe bu kadar takılısın ? Yani toplumumuz takılı kabul ediyorum, ama şöyle de bir şey daha var ki, ağzını açtığında iki çift laf edemiyorsan, güzelce muhabbet edemiyorsan , istersen dünya güzeli ol insanlar seni ciddiye almaz.
Profilinde lise yazıyor. Sevgilin de lise çocuğu, yanında niye ezik olasın ?
Neyse, sen güzel bir okula git, güzel bir mesleğin olsun, toplumda br yerin olsun. Daha sonra üniversitede ilgini çeken topluluk varsa katıl, arkadaşlıklar kur, gez, insan içine karış yani :) Güzel kitaplar oku, spor yap, kendini geliştir. Senin ve insanların seni en çok yargılayacakları yer kafandır , unutma. Kafan boş olmasın , gelişmiş, kültürlü bir birey olmaya çaba göster derim, o zaman inan bana kendine güvenin zaten gelecek, kendini başkalarıyla kıyaslamayı bırakacaksın. Bakım, giyim , tarz vs kolay sahip olunan şeyler , ama beyin kolay bileylenmiyor ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?