Saç Rengi ve Saç Boyama Kışın koyu renk mi açık renk mi?

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Ben sürekli saç boyuyorum ve yazın sarı kışın çikolata kahveye dönüyorum saçım yıprndı artık.sizce kışın açık renkmi koyu renkmi??:14:

Renkten memnunsan yazı kışı yoktur bu işin.Aynen devam..
Ama değişiklikten hoşlanıyorsan genel adet, kışın koyu yazın açıktır.

Renkten memnunsan yazı kışı yoktur bu işin.Aynen devam..
Ama değişiklikten hoşlanıyorsan genel adet, kışın koyu yazın açıktır.

Bugday ten kahverengi göz :) yazın sarı çok güzl duruyor fakat röfle felan değil normal sarı saça boyadım saçlarım çok yıprandı.röfle istiyorum kuafrmde yapmam yanar diyo.bende kahve tonlarına boyamak istiyorum.yaza kadar bidaha boyamasam diplerim çıksada koyu saçta önemli değil ama sarı saçda çok kötü duruyor yahu

kışın yazın diye saç değiştirilirmi yahu yazık saçınıza bari orta bi ton bul açık kumral koyu altın sarısı falan saçlarına yazık etme ;)

Ben sürekli saç boyuyorum ve yazın sarı kışın çikolata kahveye dönüyorum saçım yıprndı artık.sizce kışın açık renkmi koyu renkmi??:14:

Bence kendini en iyi hissettiğin renge karar ver onu boyamaya devam et. Bende senin gibiydim sürekli değiştiriyodum rengini sıkılıyodum bi rengi sürekli kullanmaktan ama sonunda kendi rengimi buldum:) Açık karamelde karar verdim:)
Bir de kışın açık renk kullanması daha zor çünkü cilt beyaz kalıyo ya her daim bakımlı makyajlı gezmen gerekiyo
Ben makyajsız hiç çıkmam tenim de çok beyaz zaten bildiğin hasta yatağımdan kalkmış çıkmış gibi duruyorum:)

Back
X