Kisir Dongu

ilginc Kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
2.834
9.781
158
Ne kadar hassas olsam duygusal olsam da guclu bir insanimdir koru korune duygularla hareket etmem.

Yaptigim sey yasamaya calismak kendi yolumda ilerlemeye calismak lakin bunu yapmak bile bazilari icin cok zor galiba.

Son zamanlarda iki uc senedir normal rutininde giden bir seyde bana gelince terslik cikiyor surekli denesem de olmuyor.

Butun cabalarimda yalniz mucadele ediyorum bundan kastim arkadas erkek arkadas akraba vb. etkeni hepsi var.

Bu donguyu kirmaya calissam da basima bir musibet geliyor kaderim mi boyle fark etmeden kinadigim basima mi geldi bilmiyorum.

Sanki hayat beni bir kenara atmis ve icine almak istemiyor gibi geliyor.

Nerde sacma sapan fesat kotu niyetli insan varsa beni buluyor artik mucadele edip ugrasmak istemiyorum onlar varligini surdursun diyorum.

En sonunda mucadelemin amaci yokmus diyorum cunku elime gecen bir sey yok ne maddi ne manevi ki maddiyati onemsemem ihtiyacim yok ama maneviyat yonu cok canimi acitiyor.

Keske bir iki sey yolunda gitse baska dertleri takmam ama boyle elde sifir olmasi cok uzucu oluyor.

Zamanla umudum tukenicek buna engel olamiyorum sevgim kalbim solucak baskalarina bakinca bitti dedikleri yerde bir umut geliyor sevindiriyor ben de hic olmuyor boyle seyler ara sira guluyorum delilige vuruyorum ama aslinda onlarin arkasinda uzuntu var ve tamamen kirgin bir kalp.

Ben dogru olan veya olmaya calisan insana hayat yardim eder bir yerden tutunur sanmistim ama oyle degilmis.

Illa ahlaksiz kotu niyetli vb. olunca mi elde ediliyor bazi seyler insan halinden anlamak degil icten samimi olmak degil bencil olup baskasinin kuyusunu kazmakla ve kalp kirmakla mi oluyor???

tam olarak ne oldu bilmiyorum ama her insanın hayatında iyi ve kötü dönemleri olur. bazen işler yağ gibi akar bazen tüm şartlar yerinde olsa bile aksilik çıkar. olur öyle. kitap okuyun, spor yapın, gezin... bi şekilde düzelir.

Yaşadığımız her şeyde alacağımız bir ders vardır diye düşünüyorum ben.siz de bir yerlerde bişeyleri kaçırıyor olabilirsiniz.tuhaf olabilir,bana göre yaşadıklarımızdan ders alıp değişene kadar aynı şeyleri farklı farklı yaşıyoruz.döngü bu.ders olmamış demek ki size de bişeyler

Bazi yonlerden degistim fakat yine degismedi.Bazi yonlerimi degistiremem o zaman ben olmaktan cikarim oluru ne bilemedim.

Bazi yonlerden degistim fakat yine degismedi.Bazi yonlerimi degistiremem o zaman ben olmaktan cikarim oluru ne bilemedim.
Bazı durumları da kabullenmek lazım.olmuyorsa yine de.ilerde daha iyisi olacaktır,o zamanda iyi ki olmadı dersiniz.olumsuz düşünmemek lazım,hatta hiç düşünmemek lazım yoksa işin içinden çıkamayız

Dusunmeye baslayinca arkasi kesilmiyor zaten insanin elinde olmadigi zamanlar oluyor.
Iyi dusunceniz icin tesekkurler tabi ki gonul iyi olacagindan bunlari yasadigini duaunmek istiyor.

Soyledikleriniz dogru kafa dagitmak lazim bu zaman da tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…