Kısır döngü

drioli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
1.026
768
88
Kısa gecıcem. Gerı geldı , bana eskısı gıbı degılsın dıyerek yenıden baglanmamı sagladı. Aynı bahanelerı sunarak, aynı cumlelerı soyleyerek gerı gıttı. Bu kacıncı artık sayısını unuttum, dort koca yıl. Bır de dalga gecer gıbı allah sabrını verır dedı, ben yeryuzundekı en ıyı ınsanmısım. Madem oyle bunları nıye yasattın yasatıyorsun bana ?

Sımdı ne yapmalıyım ? Icımdekı bu haksızlıga ugramıslık hıssınden nasıl kurtulurum ? Nasıl unuturum ?

İşe dimdik durarak başlayabilirsin. .

Bi daha döndüğünde defol git deyip reddebilirsin
Kısır döngü olmaktan çıkar böylece

Sorun da orada zaten cok guzel manipule edıyor ınsanları. Bır de Allah sabrını verır demesı ... Neredeyse dua etmekten soguttu benı su an ıcımden dua etmek bıle gelmıyor. Nasıl toparlanacagım bılmuyorum. Önerılerınıze acıgım

Onu hayatından sil, temelli yani
Gerisi gelir
Bir bakarsın onsuz daha güzelmiş hayatta sen kendi kıymetini bilmiyormuşsun
Ne yapar ne edersin çalışıyor musun hobin var mı arkadaşların ne alemde gibi şeylere yönelmen lazım
Hayat kısa değmez kimseye adamaya

O adam tekrar gelse yıne kabul edersın sen bu gidişle...

Son düzenleme:
İşe dimdik durarak başlayabilirsin. .

Saskınım cok. Elımden geldıgınce yapuyorum dedıgını. Cok hasta ıdım zaten, bugun kendıme geleyım dıye rapor alıp ıse gıtmedım. Dun yaklasık 6 7 saat telde aglattı bu halde benı

Kurtulmak istesen döngü dönmezdi

Yaptıgıma kulp bulmuyorum, seviyorum. Ama onsuz bı hayattan korkum var, geldıgınde rahatlıyorum ve gelecekle ılgılı umutlanıyorum ıster ıstemez. Ama sızın dedıgınız de hos olmadı kendın etmıssın bul gibi. Sonucta bırbırımıze destek ıcın yazıyoruz. Elestiriden cok yenıden toparlanmama ve onu bır daha kabullenmememi saglayacak onerılere ıhtıyacım var benım

Kendine değer vermedikçe üzülürsün

Bağımlı olmuş olabilir misiniz beyfendiye ? Bazen insan tutunacak birini arıyor o kişide bunu anladığı anda sizi istediği gibi manipule edebiliyor demek istediğim öncelikle kendinize acımaktan vazgeçin ve kıçına tekmeyi basın bunu yapabileceğinize inanın benim verebileceğim tek tavsiye bu.

Sıldım .. Numarasını resımlerımızı kaldırdım telden gozumun onunde durmasın dıye

Sıldım .. Numarasını resımlerımızı kaldırdım telden gozumun onunde durmasın dıye
Gelirse de affetme
Yoksa yine aynılarını yapar, sen bunu hak ediyor musun hayır e o zaman ona bu fırsatı bi daha verme
Verirsen yuttum hepsini gel yine istediğin gibi at koştur git demiş olursun
Sen şimdi başka şeylere yönel

Dedıgın olabılır bende yok demıyorum. Bastım ben de ama hatal kırıklıgıyla bas etmesı cok zor.

Kürkçü dükkanı kapanırsa,tilki geri dönemez.O yüzden üzgünüm ama suçlu o değil sizsiniz.Sizin kendinize duymadığınız saygıyı ve kendinize göstermediğiniz merhameti karşınızdakinden beklemek çok mantıksız.Bu adam hep aynı şeylerle gidiyorsa, geldiği zaman ona yaptığını hatırlatarak kapıyı yüzüne kapatmalıydınız. Siz buna aşk demişsiniz, ama bu bildiğiniz kendinizi sevmemek. Ve kendinizi sevmekten başka hiç birşey sizi iyileştirmez. Bunuda sakın unutmayın.Kendinizi bu kadar kıymetsiz görmeyin.Bir adamın istediği zaman sebepler sunarak gidip istediği zaman dönebildiği aciz kadın olmayın. Yazık gerçekten.Kendinize bunu nasıl yakıştırıyorsunuz? Çok çirkin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…