Bi daha döndüğünde defol git deyip reddebilirsin
Kısır döngü olmaktan çıkar böylece
Onu hayatından sil, temelli yaniSorun da orada zaten cok guzel manipule edıyor ınsanları. Bır de Allah sabrını verır demesı ... Neredeyse dua etmekten soguttu benı su an ıcımden dua etmek bıle gelmıyor. Nasıl toparlanacagım bılmuyorum. Önerılerınıze acıgım
İşe dimdik durarak başlayabilirsin. .
Kurtulmak istesen döngü dönmezdi
Kendine değer vermedikçe üzülürsünSaskınım cok. Elımden geldıgınce yapuyorum dedıgını. Cok hasta ıdım zaten, bugun kendıme geleyım dıye rapor alıp ıse gıtmedım. Dun yaklasık 6 7 saat telde aglattı bu halde benı
Yaptıgıma kulp bulmuyorum, seviyorum. Ama onsuz bı hayattan korkum var, geldıgınde rahatlıyorum ve gelecekle ılgılı umutlanıyorum ıster ıstemez. Ama sızın dedıgınız de hos olmadı kendın etmıssın bul gibi. Sonucta bırbırımıze destek ıcın yazıyoruz. Elestiriden cok yenıden toparlanmama ve onu bır daha kabullenmememi saglayacak onerılere ıhtıyacım var benım
Onu hayatından sil, temelli yani
Gerisi gelir
Bir bakarsın onsuz daha güzelmiş hayatta sen kendi kıymetini bilmiyormuşsun
Ne yapar ne edersin çalışıyor musun hobin var mı arkadaşların ne alemde gibi şeylere yönelmen lazım
Hayat kısa değmez kimseye adamaya
Gelirse de affetmeSıldım .. Numarasını resımlerımızı kaldırdım telden gozumun onunde durmasın dıye
Bı alttakı yorum sıze de gelsınO adam tekrar gelse yıne kabul edersın sen bu gidişle...
Bağımlı olmuş olabilir misiniz beyfendiye ? Bazen insan tutunacak birini arıyor o kişide bunu anladığı anda sizi istediği gibi manipule edebiliyor demek istediğim öncelikle kendinize acımaktan vazgeçin ve kıçına tekmeyi basın bunu yapabileceğinize inanın benim verebileceğim tek tavsiye bu.
Gelirse de affetme
Yoksa yine aynılarını yapar, sen bunu hak ediyor musun hayır e o zaman ona bu fırsatı bi daha verme
Verirsen yuttum hepsini gel yine istediğin gibi at koştur git demiş olursun
Sen şimdi başka şeylere yönel[/QUOTE
TAmam canım sag olasın..
OkBı alttakı yorum sıze de gelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?