kısır döngüden çıkamıyorum

2. oldu mu bari?
6 gebeliğe dr nasıl izin verdi?Canınıza yazık.
Tabiki hakknz 3 de istersiniz 5 de ama bu kadr diretmek de normal değil
Sizde sukur olmamış ama Allah korusun ölümle bile sonuçlanabilir,
Hersene 1 gebelik normal değil tıbbı acıdan.
Hayır olmadı korunuyoruz şuan yumurta kalitemi arttırmak için takviyeler kullanıyorum doktor tavsiyesiyle farklı bi yöntem denicez Eylül’den sonra yine normal yoldan olmazsa tüp bebek tedavisine başlıcaz
İzin verip vermemekle ilgili bi durum değil ki bu doktor bize deneyebilirsiniz dedi bizde denedik ama sonuç hüsran evet bu kadar çok gebelik olmaya bilirdi ama ne yazıkki çoğu doktor bakmış olmak için bakıyor 🤦🏻‍♀️ Oğlumda tedavimi yapan doktorum Harika bi doktordu üniversite hastahanesinde ama şuan Türkiye’nin en pahalı hastahanesinde
Sağolsun son yaşadıklarımdan her zaman haberdar ve yardımcı olmaya çalışıyor o farklı bi ilde yinede yönlendiriyor beni ama olduğum yerdeki doktorlar işte 🤦🏻‍♀️
Eşimle konuştuk zaten bu son iki denememiz olucak ve çocuk defterini kapatıcaz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yaşayıp görücem

Hayır olmadı korunuyoruz şuan yumurta kalitemi arttırmak için takviyeler kullanıyorum doktor tavsiyesiyle farklı bi yöntem denicez Eylül’den sonra yine normal yoldan olmazsa tüp bebek tedavisine başlıcaz
İzin verip vermemekle ilgili bi durum değil ki bu doktor bize deneyebilirsiniz dedi bizde denedik ama sonuç hüsran evet bu kadar çok gebelik olmaya bilirdi ama ne yazıkki çoğu doktor bakmış olmak için bakıyor 🤦🏻‍♀️ Oğlumda tedavimi yapan doktorum Harika bi doktordu üniversite hastahanesinde ama şuan Türkiye’nin en pahalı hastahanesinde
Sağolsun son yaşadıklarımdan her zaman haberdar ve yardımcı olmaya çalışıyor o farklı bi ilde yinede yönlendiriyor beni ama olduğum yerdeki doktorlar işte 🤦🏻‍♀️
Eşimle konuştuk zaten bu son iki denememiz olucak ve çocuk defterini kapatıcaz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yaşayıp görücem
Canım inşallah emeklerinizin karşılığını alırsın. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Hakkınızda hayırlısı olsun. Tekrar anne olmayı istemek tabi ki de suçlanacak bir şey değil. Kimse ikinci evini arabasını almak isteyen birine" şükret bir tane evin araban var, hiç evi arabasi olmayanlar ne yapsın" demiyor.
Ama canınıza ve psikolojinize yazık. Akışına bırakın. Olursa olur olmazsa olmaz deyin. Hatta psikolojik yardım alın. Allah yardımcınız olsun.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Tekrar anne olmayı istemek tabi ki de suçlanacak bir şey değil. Kimse ikinci evini arabasını almak isteyen birine" şükret bir tane evin araban var, hiç evi arabasi olmayanlar ne yapsın" demiyor.
Ama canınıza ve psikolojinize yazık. Akışına bırakın. Olursa olur olmazsa olmaz deyin. Hatta psikolojik yardım alın. Allah yardımcınız olsun.
Benim durumumda olup da akışına bırakanların olumlu sonuçlar elde edebildiği hakkında bir sürü yazı okuyoruz hatta bu platformda da. İnşallah ben de elimden geleni yapacağım psikolojimi iyi tutmak için. Çok tesekkürler.

Başkaları anne olamıyor diye konu sahibi neden 2.çocuğu istemesin?
Ben de bunu anlayamıyorum. Kimseyi kirmadiktan ,üzmedikten sonra 2. de olur 3.de
1 çocuğu var diye şükretmediğini nerden biliyorsunuz.Çocuğunun bir kardeşinin hata bir kardeşinin daha olmasını istemesi gayet doğal bana göre. .

ama kimseyi kırmayı geçtim artık takıntı haline getirmesi normal mi?
kaldı ki pek çok ekonomik sıkıntı üstüne?
zaten kişi ne istiyorsa onu yapar tabi ki ona nasıl müdahale edebiliriz? Ama buraya sorduğuna göre bizim de yanıtlama hakkımız var, yani hepimize soruyor. Yap diyen olacak yapma diyen de olacak. nedenler sıralanacak kişi de kararsız kaldığı yönleri değerlendirecek ki kamoyu yoklamasından sonra kararını verebilsin.

Hele ki rızkını Allah veriyor meselesine hiç mi hiç katılmıyorum.

Tabi ki herkesin durumu cidden rızık meselesi, o aynı çalışır 5 kazanır diğeri az çalışır 10 kazanır hem de helaliyle.
Ama rızkı veren Allah akıl mantık da vermiş. Ekonomik durumuna bakarsın, ben zorlanırım ama yaparım dersin yaparsın, ama önümü göremiyorum sadece istiyorum dersen ben de derim yazık etme çocuğa zaten bir tane var iyice düşün diye.

hayırlısı hakkınızda..
Kafayı bosaltın
Benim de 3,5 sene sonra tüpe gecelim artk derken ,hamile oldğumu öğrendim.
nasıl süreçler biliyorm o yüzden sasaırdm,
1 asılama da drum bana dinlendr vücudunu demişti.
İlk bebek bizimde.

Back
X