- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Cok teşekkür ederim canimEllerine sağlık,başarılar dilerim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok teşekkür ederim canimEllerine sağlık,başarılar dilerim....
Cok teşekkür ederim canım korem benimCocom ellerine saglık.
Kısırı ćok severim. Başarilar dilerim canım sana![]()
Cok teşekkür ederim caniminn iciii.bende sana basarilar diliyorum ve kocaman öpüyorumEllerine saglik cocom basarilar![]()
Teşekkür ederim canim cok sagolHatay kısırı gerçekten lezzetli suyu döküp şişirilmedigi için zor da yapması bence denemiştim :) ellerine sağlık başarılar dilerim
Cok teşekkür ederim canım. Tarifi orjinal.yani yapmış olduğum gibi.hatayda sarmiçi derler hatta.ama nane tercihe göre. Yani,koyanlarda var koymayanlarda.hatay kesimi için söylüyorum.ama orjinalinde konuluyorKısıra bayılırım. Zaten bi z.yağlı yağrak sarmasına bi de kısıra bayılırım. Çok da güzel görünüyor ellerine sağlık. Normalde içine nane konur mu? Kimisi dereotu da koyar. Orjinal tarifinde nasıl ki..
Cok sağol canim benimeminim çok leziz olmuştur. başarılar.![]()
çok takılma geçen bende sondan 1. oldumTeşekkür ederim canim cok sagol
Ama sondan birinci oldum galiba![]()
Neyse önümüzde ki maçlara bakicaz artikçok takılma geçen bende sondan 1. oldumeşim Hatay doğma büyüme olduğu için ordan biliyorum bildiğimiz kısırdan farklı
benim eşimde Dörtyol doğumlu :))Neyse önümüzde ki maçlara bakicaz artikevet bu kısır gercekten lezzetli.ve suyla sisirilmedigi icin farkli.benim esimde hatay iskenderunlu.bayılır kisira
![]()
Cok tesekkur ederim bitanemOzledigim tat... Eline koluna saglik nefis gozukuyor.
Merhaba arkadaslaarrr
Tarifimi en son güne bıraktım. Çünkü katılıp katilmamakta cok kararsizdim cok iddialı tarifler var çünküsonunda katılmaya karar verdim.bu ilk katılışım ayy cok heyecanlıyım
Neyse uzatmadan tarifime geceyim
Eki Görüntüle 1985865
Malzemeler
2 çay bardağı esmer koftelik bulgur (ben 2 kisilik yaptım)
1 yemek kaşığı domates salcasi
1 yemek kaşığı biber salcasi
1 cay bardağı zeytinyağı
4 yemek kaşığı nar ekşisi
15 dal maydanoz
6 7 dal nane
10 tane yesil soğan
Hazırlanışı
Yogurma kabinin icinde bulgur ve salcalarimizi yarım cay bardağı suyla elimizi islatarak yumusayincaya kadar yoguruyoruz.
Eki Görüntüle 1985867
Eki Görüntüle 1985868
Bulgur yumusadiktan sonra nar ekşisi ve zeytinyağını koyup az daha yoguruyoruz
Eki Görüntüle 1985869
Yogurma bittikten sonra yesilliklerimizi ilave edip harmanliyoruz.
Ve kisirimiz hazııırrrr
Eki Görüntüle 1985870
Eki Görüntüle 1985871
Herkese afiyet bal şeker olsunilk katılışım eksik birseyler olduysa affola.hepinize kocaman sevgiler
Sagol canim benim.bir antakyali olarak begenmen ayri bi guzel :)Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor :) :)![]()
![]()
Sagol canim benim.bir antakyali olarak begenmen ayri bi guzel :)