Kısırlaştırma için veteriner arıyorum!!YARDIM..!

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Kızlar merhaba 8 aylık bir kedim var kısırlaştırmak istiyorum...Daha önce bir veterinerim vardı fakat kısırlaştırma için 200 lira istiyo..Şu an okadar vericek durumum yok..Tanıdığınız ve önerebileceğiniz bir veteriner varmı...?

erkekse 1,5 yaşından önce kısırlaştırmayın...cinsel organı tam büyümediği için orta kalitede mama yediğinde bile kum,taş yapıp kanallar dar olduğu için tıkanma yapar...ömür boyu pahalı mama yada sondayla uğraşırsınız ...dişi ise 6 aydan sonra sıkıntı yok sadece kızgınlık dönemine rastlamasın yeter...İstanbul da iseniz 16 senedir edindiğim tecrübelere dayanarak Zeytinburnu Veteriner Kliniği derim..MURAT İLGÜN..muhteşem bir veteriner 1 cm.lik kesiden kısırlık operasyonu yapıyor ne enfeksiyon ne başka bi sıkıntı..Kocamustafapaşa dan Arzu derseniz 150 ye yapar...ki bana yaptığı fiyat budur...şimdiden geçmiş olsun...sevgiler

dişilerin ameliyatı daha pahalı.
ben min 250 tl fiyat aldım, 450 tl ye kadar fiyat veren oldu.
güvendiğiniz bir vet ise, bence yaptırabilirsiniz.
benim dişi kedim 2 yaşını geçti, kısırlaştırmadım. oğlumu mecburen 8 aylıkken kısırlaştırdım(160 veya 180 tl idi), her yere işaret bıraktığı ve evde kısırlaştırılmamış dişim olduğu için... inş sağlık problemi yaşamaz.

Tarım bakanlığının laborant veteriner sağlıçılara suni tohumlama sertifikası vermesi için yök'ün bizi tanımlaması gerekmektedir. İmza Kampanyası[/url]
arkadaşlar sizden ricam bu linke tıklayıp bize destek olmanız ve bir ara mail adresinize gelen onay mailini tıklamanız gerkiyor. isminizin yanında mavi tik olacak tıpkı yukarıda gördügünüz gibi. Onay MAİLİ İSTENMEYEN MESAJLAR VEYA JUNK MAİL KISMINA DÜŞMEKTEDİR JUNK MAİL KISMINA BAKABİLİRSİNİZ.
bu kampanya türkiyenin 81 ilinde GEÇERLİDİR.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…