FRESHBUK Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2012 101 0 0 Muğla 10 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi FRESHBUK #1 Meraba arkadaslar ben 3,5 yıllık evlıyım benım yumurtalık ıntıhabımdandolayı cocoumuz olmuyordu,sürekli usutuyordum malesef halada aynı ve yenı evlıyken agır mantar gecrmıstım buda bagırsaklarıma yayılmıs usuttukcede artmıs.dun doktora gııtım.bu mantar hormoonlarımı etkılıyormus .bu yuzden cocouk sahıbı olamyormusuk.sımdı tek onemlı sey ısınmak . Ama nasıl olacaak
Meraba arkadaslar ben 3,5 yıllık evlıyım benım yumurtalık ıntıhabımdandolayı cocoumuz olmuyordu,sürekli usutuyordum malesef halada aynı ve yenı evlıyken agır mantar gecrmıstım buda bagırsaklarıma yayılmıs usuttukcede artmıs.dun doktora gııtım.bu mantar hormoonlarımı etkılıyormus .bu yuzden cocouk sahıbı olamyormusuk.sımdı tek onemlı sey ısınmak . Ama nasıl olacaak
K Kaderimmisin Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2012 49 0 16 Erzincan 10 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi FRESHBUK #2 Ayaklarını sıcak tutucaksın bol bol tahın bekmez yıyeceksın