- Konu Sahibi eflatunbebek
sevgili arkadaşlar 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istememize rağmen sahip olamadık. 2 dr denemem var prolaktin yüksekliğimi görüp sadece ona bağlı tedavi verdiler ama sonuca halen ulaşamadım, yazık vakit kaybı her yönüyle araştırma yapan bir hekime ulaşamadım tecrübesiz olmamda cabası neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayana kadar uzunca boşa geçmiş bir vakit kaybı yaşadım. dün şehrimde bulunan üniv.mediko bölümüne ist.gelen bir prof.ile görüştüm detaylı ve banada anlatarak güzel bir muayene geçirdim yumurta sayıları ve diğer görebildiği unsurların çok iyi olduğundan bahsetti ve rahim filmi istedi ..kendisi ist.500 tl ye çekilebildiğini söyledi ..yanıltılmaktan korkuyorum maddi olarak daha ucuza yaptırabilirmiyim? ayrıca izlemem gereken yol bundan sonra ne olmalı siz memnun kaldığınız ve sonuca yaklaştığınız işe yarayan tedavi yöntemlerini bana yazarmısınız akıl vermek ve öğretici olamak adına lütfen yol gösterin artık usulca psikolojiminde bozulmaya başladığını hissediyorum.bu konu çok derinde insanı acıtıyor eşimle bile üzülmesin diye paylaşamıyorum tedavi dr nasıl emin olmam lazım onuda bilmiyorum ne zormuş yarabbim allah olmayan herkeze evlat nasip etsin ..ve bu süreçte doğru dr.larla karşılaştırsan elimden başka bir şey gelmiyor..yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ..