Kişiye özel tasarımlar

bonbonbtq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
2
0
36
İstanbul
Arkadaşlar herkese selamlar ;
kendi el emekleriniz başlığını görünce dayanamadım.:) Blog adres vermek sanıyorum ki yasak ama 3 yıldır bebek şekeri, nikah şekeri, kına gecesi, doğum günü, doğum organizasyonu derken bir sürü güzel günlere eşlik ettim. Bu vesiler ile şimdi yepyeni bir kola adım attım.Tasarım tshirler yapmaya başladım.Lohusa taçları, özel günlere taçlar, yeni doğan veya çocuğunuzun doğum gününe özel tshirler,eğlenceli uyku gözlükleri,anı defterleri ve takım kapı süsü , yada size özel tasarımlar :) Ayrıca istediğiniz renkte süste içine bir sürü şey sığdırabileceğiniz bebek çantaları el yapımı kapı süsleri, istediğini desen renk ve modelde yastıklar, çocuğunuzun doğumuna veya doğum gününüe uygun bannerlar, ayrıca bir sepet dolusu bebek hediyeliği. fotoğrafları ekleyebildim mi bilmiyorum ama...güzel bir gününüze eşlik edebilirseniz sevinirim.:34:..SEVGİLER HEPİNİZE... $1.webp $3 (1).webp $4.webp $5.webp $banner.webp $blog.webp $blog3 (1).webp $BONBON2.webp $BONBON3.webp $BONBON4.webp $cats.webp $fotoğraf (4).webp $fotoğraf.webp $fotoğraf+(3).webp $gga-9.webp $gga-10.webp $gga11.webp $gga14.webp $IMG_0114 (1).webp $IMG_0114.webp $IMG_0119.webp $IMG_0795.webp $IMG_9947.webp $IMG_9968.webp

$IMG_0589.webp $IMG_0591.webp $IMG_0604.webp

arkadaşlar ,
miniğiniz hangi hayvanı seviyorsa ona uygun el yapımı parmak kuklaları da benden :) el yapımı nelere imza attım tek tek gösteriyorum :)

Hepsi birbirinden güzel.. Keçe çalışması sanırım bunlar.. Ellerinize emeğinize sağlık.. Bende çok istiyorum keçe ile bişeyler yapmak... Umarım sizin kadar başarılı olurum.. :34:

Back
X