Kişiye özgü aylık (Nisan) tarot yorumu

Akuamarin10

Atesle suyun harmonisi
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.840
493
163
Balikesir
Arkadaslar tekrar selam :KK76:herkese aylik tarot karti açmaya karar verdim icinizden olmasini istediginiz seye niyet edebilirsiniz iki kartlik bi açilim olucak genel hatlariyla nisan ayinda neler yasayacaksinizn sizi neler bekliyo neler yapmaniz gerekiyo ona bakicaz hadi baslayalim :):halay:
Isim ve.burcunuzu yazmayi.unutmayin ayni sorulari tekrar sormayjn allah rizasi icin:110::KK200:

Son düzenleme:
Arkadaslar tekrar selam :KK76:herkese aylik tarot karti açmaya karar verdim konu basligi yanlis oldu degistiremedim deo_O .. içinizden olmasini istediginiz seye niyet edebilirsiniz iki kartlik bi açilim olucak detayli degil genel hatlariyla nisan ayinda neler yasayacaksinizn sizi neler bekliyo neler yapmaniz gerekiyo ona bakicaz hadi baslayalim :):halay:
Isim ve.burcunuzu yazmayi.unutmayin:KK200:
Ismimi buraya yazmasam olmaz mı? Özelde daha önce yazmıştım, duruyorsa oradan bakabilir misiniz?
Burcum terazi.

İsmimi buradan yazmak istemiyorum, daha önce özelden yazmıştım tekrar yazdım, bakamazsanız da olsun artık :)
Burcum aslan.

Merhabalar,İlk ben olaraktan:)Seda, yengeç..şimdiden teşekkür ederim:KK200:
Merhaba,bu ay.sana sans getirecek.kadersel degisimleri.baslatacagin.bir ay olucak.ustesinden gelmen gereken bir.durum varsa bu ay bunu halletmen icin harekete gecmen gerek.bunun icin yeterli beceriye sahipsin.ask,is yada para konularinda ozellikle maddi durumunda gozle gorulur iyilesmeler olucak biraz iddali olucak ama buyuk bir para bir ev satin almak, gibi mulkiyetle alakali birseyler sozkonusu olabilir bu ay bereketli her acidan..:KK200:

Banada bakar mısın adım merve akrep burcuyum.
Özellikle ilişki konusunda ne olacak merak ediyorum
Iliskinizde sizi yaralayann bu insana karsi mesafeli olmalisiniz.bi sure dinlenin.kabugunuza cekilin.biraz bu iliskiden uzaklasmaniz gerekebilir.bu ay iletisim guclukleri cekebilirsiniz.

Back
X