Kişiyi kendi sihahıyla vurmak!!

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Olayı kısaca nasıl özetlerim onu düşünüyorum aslında.Bir xxx bayan var kendisini bir zamanlar çok severdim ama kendisi benim adımı kullanarak başkasından duyduğu bilgiyi kendi ailesine nill söyledi diye aksetti..Ve ben ortada kalmış oldum..

Şimdi bu bayandan bi soğudum ki,sormayın ne derse batıyor artık, neden görüşüyorsun ki diyeceksinizz..Arkadaşım değil,akrabam da değil aslında ama biz arkadaşım diyelim gene de, hiç görüşmeme gibi bi durum da söz konusu olamaz hem onunla hemde benimle kopulmaz bağ kuran birileri var çünkü arada..

Ve bununla 2 hafta önce yüzyüze geldik aynı ortamda bulunduk normalde daha önce bir kaç kez gene bulunmuştuk hiçbirşey olmamış gibi davranmıştı bende olayı akışına bırakmıştım..Ama bu sefer benimle uzun bir süre konuşmadı kurduğu cümle ''Pantolunun çok güzel,nerden aldın''.Bende söyledim sonra benimle bir muhabbet ettiki sormayın..

Ne kadar sevmesem de,öyle görmezden gelemiyorum ben kimseyi.Aynı ortamdayken de nasıl lafını almam ki..Bana kendiyle ilgili bazı şeylerden bahsetti,eşinin ailesinden bahsetti (çekiştirdi)..

Eşinin ailesinide yakından tanırım maleseff..Bir an şeytan aklıma girdi benim yaşadıklarımı oda yaşasın adı ordan oraya xxx demiş diye dolaşsın istedim..Yaptığının yanına kar kalmayacağını,benimle de uğraşılmayacağını göstermek istedim..

Hiç birşey olmamış gibi konuşuyor benimle,ben uzak durdukça o herşeye benide dahil ediyor,eve giderken karşılaştım konuşmadan olmuyo tabiki, onun oturduğu sokaktan geçmişim evine zorla götürdü ,muhabeet ettik baya içini döktü.İkinci tezgahmı diye düşünmedim değil,doğrusu.CADIARZU

Bilmiyorum kızlar bi diyorum ki boşverrr nil..Ama sonra aklıma gelince değişiyorum söylemeyeceğimi biliyor ya ne de güzel dert yanıyo bana..

Ama malesef öyle birşey yapamam tabiki insanları birbirine sokacağım da ne olacak ki? Ondan ne farkım kalır o zaman..
En iyisi kadınlar kulübün'de içimi dökeyim de, rahatlayım dedim:enbuyukkk:Bana en çok tanıdığım insanlarla konuşmaktan bile, daha iyi geliyor burasıı hepinizi çokk seviyorum kızlarrra.s.

başkasından duyduğu bilgiyi siz söylemişsiniz gibi demesi acaba o aile size güveniyor diye sizin aranızı açmak mı. yoksa bu konu emin ellerden duyuldu nil böyle dedi demek için miCADIARZU

siz bunu onun ailesinden duyduysanız kendisinin yüzüne vursaydınız keşke.

bence o size dert yandıkça sizde ona bende sana derdimi anlstmsk istiyorum şu zamanda şöyle bir konu oldu. bunu neden yaptın canım çok sıkıldı diye laf arasında sorun.
ve ben senin bu anlattığın sırları gidip koz olarak kullanmam ama sen niye bunu yaptın diyin.

O zamanlar neden böyle yaptın demiştim..İşte k.bakma annem sıkıştırdı vs.dedi..Eşinin aileside duydu açıkçası canım sevgilisi yani şuan eşi olan insanın onunla flörte başlarken eski sevgilisinden ayrılmaması..Başkasından bunu duyup aynen dediğin gibi emin ellerden duydum süsü verdii..

Değmez..Kötü karakterli insanlar için karakterinizi bozmak niye?
Siz olduğunuz gibi kalın ki iziniz olsun..Ben hep öyle yaptım..Bazen susmak yenilgiyi kabul etmek değil güçlü olduğunu göstermektir, susarak savaşmak diye birşey yazar benim kitabımda..
Hayatta o kadar çok yara aldım, o kadar hırpalandım ki yine de çevremdeki insanlar beni hep çok güldüren hep neşeli halimle andılar..O kadar ki genellikle herkes derdini bana açar..Eşimin kardeşi bile hep bana anlatmıştır ağabeyinin bilmediklerini..Tutup ta 'Evet ben de yaşamıştım böyle bir acıyı..' dediğimde şaşırıyor insanlar..

Sustum..Sustum bazen..
Ama kazanan ben oldum hep..Her kırılışımda ben kazandım, her kırdıklarında her üzdüklerinde sandılar ki galip gelen onlardı..Hayır bendim..Çünkü onlar yalnız kaldı..Allah'a şükürler olsun 'arkadaş' tabir edilen yüzlerce kişinin arasından onlarcası 'dostum' olarak kalabildi.
Sakın kötüyle kötü olmayın,kazanan siz olacaksınız..Dimdik ayakta benliğinden, karakterinden ödün vermeyen biri olarak çıktığınızda karşılarına onlar yıkılacak..Lütfen inanın buna..Ben inandım ve başardım.Siz de yapabilirsiniz,zor değil.
Sevgiler..

Güzel yorumun için teşekkür ederim canım ama sustukça onlar benden bildiler ve inanmama gibi bi lüxleri yoktu ona hem gelinleriydi.Hemde benimde o konudan haberim vardı..

Tabii yine de son kararı sen vereceksin bitanem..ınşaallah daha fazla üzülmezsin, iyi geceler.opuyorumnanaktan

Tabii yine de son kararı sen vereceksin bitanem..İnşaallah daha fazla üzülmezsin, iyi geceler.opuyorumnanaktan

Benim nezdim de bu gibi şeyler dedikoduya giriyor..Onun anlattıklarını başkalarıyla paylaşınca insanların gözünde de dedikoducu olmak istemiyorum..Karakterime ters tabiki bu benim..Sonra asla yüzüne bakamam..

Tekrar böyle birşey yaparsa ona güzel bir ders veririm ve ona sırlarımı vermemeye devam ederim..Sanada iyi geceler canım..:1hug:

En güzeli bu galiba..Eski samimiyeti göstermemek, ama ona artık güvenmediğini söylemen gerekirdi bence.Şahsen kesinlikle bunu yapardım, yaptım da..O kişi de beni kaybedeceği için çok korktu ve bir daha yapmadı bu tarz şeyler.Bence duygularını açıkca konuş..Kırıldığını ve artık ona güvenemeyeceğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…