- Konu Sahibi PastelBoya
-
başkasından duyduğu bilgiyi siz söylemişsiniz gibi demesi acaba o aile size güveniyor diye sizin aranızı açmak mı. yoksa bu konu emin ellerden duyuldu nil böyle dedi demek için miCADIARZU
siz bunu onun ailesinden duyduysanız kendisinin yüzüne vursaydınız keşke.
bence o size dert yandıkça sizde ona bende sana derdimi anlstmsk istiyorum şu zamanda şöyle bir konu oldu. bunu neden yaptın canım çok sıkıldı diye laf arasında sorun.
ve ben senin bu anlattığın sırları gidip koz olarak kullanmam ama sen niye bunu yaptın diyin.
Değmez..Kötü karakterli insanlar için karakterinizi bozmak niye?
Siz olduğunuz gibi kalın ki iziniz olsun..Ben hep öyle yaptım..Bazen susmak yenilgiyi kabul etmek değil güçlü olduğunu göstermektir, susarak savaşmak diye birşey yazar benim kitabımda..
Hayatta o kadar çok yara aldım, o kadar hırpalandım ki yine de çevremdeki insanlar beni hep çok güldüren hep neşeli halimle andılar..O kadar ki genellikle herkes derdini bana açar..Eşimin kardeşi bile hep bana anlatmıştır ağabeyinin bilmediklerini..Tutup ta 'Evet ben de yaşamıştım böyle bir acıyı..' dediğimde şaşırıyor insanlar..
Sustum..Sustum bazen..
Ama kazanan ben oldum hep..Her kırılışımda ben kazandım, her kırdıklarında her üzdüklerinde sandılar ki galip gelen onlardı..Hayır bendim..Çünkü onlar yalnız kaldı..Allah'a şükürler olsun 'arkadaş' tabir edilen yüzlerce kişinin arasından onlarcası 'dostum' olarak kalabildi.
Sakın kötüyle kötü olmayın,kazanan siz olacaksınız..Dimdik ayakta benliğinden, karakterinden ödün vermeyen biri olarak çıktığınızda karşılarına onlar yıkılacak..Lütfen inanın buna..Ben inandım ve başardım.Siz de yapabilirsiniz,zor değil.
Sevgiler..
Tabii yine de son kararı sen vereceksin bitanem..İnşaallah daha fazla üzülmezsin, iyi geceler.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?