• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanc akrabalarla nasil basa cikilir?

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
30
Bazı akrabaları çok seviyorum. Ama tabi içlerinde kötü olanlar da var. Annemin bi akrabasi oluyor kendisi. Kucuklukten beri huyları itici gelirdi ama son zamanlardaki yaptıklarından sonra nefret ettim adeta. Küçükken bi keresinde o akrabamızin çocuğu bi hayvanı öldürmüştu ben de o hayvanın basında aglamistim. Bir süre bununla dalga geçtiler. Daha sonra dayımın düğününde küçük kızı cantami karıştırıp makyaj malzemelerimi kırıp atmış. Bana guleryuzlu olduğum için deli diyorlar. Ama bi ara kendi akrabalarına almak istediler beni. İstediğim uniyi kazanamaz dediler kazandim. Şimdi istediğim okulda yl yapıyorum. Geçen sefer o akrabamiz anneme "Bankacihanim07 bu sene bedava uni okudu" demis. Virüs olduğu için tüm dünya bedava uni okudu ama kabak benim başıma patladı. Geçen gün yeni bi iş buldum. Facebookta paylaşmıştım. Keşke paylasmasaydim. Annem kızdı fesatlik yapiyorlar her şeyini paylaşma diye. Hak verdim anneme. Hiç gorusmuyoruz ama işte cenazelerde vs denk geliyoruz illaki. Sürekli annemi ve anneannemi aglatiyorlar. Tek işleri acigimizi aramak. O kadar bunaldim ki...
Bu tarz akrabalardan nasil koruyabiliriz kendimizi? Artık canıma tak etti

İlişkinizi kesin net ..
Görüşmüyoruz demişsiniz ama ağlatıyorlar yazmışsınız .. diğer akrabalarınıza da söyleyin onlardan size laf taşımasınlar.
Kan bağı olmayıp biçok akrabadan daha insan gibi insanlar var bu hayatta ...

Bu sene cenazemiz vardı o zaman annemle anneanneme yapmadıklarını bırakmadılar. O zaman aglattilar

Engellemeyi dene bütün sosyal mecralardan
Bazı akrabaları çok seviyorum. Ama tabi içlerinde kötü olanlar da var. Annemin bi akrabasi oluyor kendisi. Kucuklukten beri huyları itici gelirdi ama son zamanlardaki yaptıklarından sonra nefret ettim adeta. Küçükken bi keresinde o akrabamızin çocuğu bi hayvanı öldürmüştu ben de o hayvanın basında aglamistim. Bir süre bununla dalga geçtiler. Daha sonra dayımın düğününde küçük kızı cantami karıştırıp makyaj malzemelerimi kırıp atmış. Bana guleryuzlu olduğum için deli diyorlar. Ama bi ara kendi akrabalarına almak istediler beni. İstediğim uniyi kazanamaz dediler kazandim. Şimdi istediğim okulda yl yapıyorum. Geçen sefer o akrabamiz anneme "Bankacihanim07 bu sene bedava uni okudu" demis. Virüs olduğu için tüm dünya bedava uni okudu ama kabak benim başıma patladı. Geçen gün yeni bi iş buldum. Facebookta paylaşmıştım. Keşke paylasmasaydim. Annem kızdı fesatlik yapiyorlar her şeyini paylaşma diye. Hak verdim anneme. Hiç gorusmuyoruz ama işte cenazelerde vs denk geliyoruz illaki. Sürekli annemi ve anneannemi aglatiyorlar. Tek işleri acigimizi aramak. O kadar bunaldim ki...

Ya gorusmeyeceksin ya da gorusuyorsan kafana takmayacaksin, bu da boyle cins deyip kabul edeceksin.

Bir akrabama gicik olurdum ben de, gencken babam sen onu ne kafana takiyorsun, onun akli dengesi yerinde degil deyip benim gonlumu yapardi (baba tarafindan akraba :KK70:) neyse simdi artik gorusmuyorum gibi bir sey, cok nadir dugunde bayramda denk gelirsek.

Neden ekliler? Sil gitsin Facebook'tan. Benim akrabalarım hiç kötü degiller,bana ters bir laf söyleyeni söylediğine de pişman ederim. Ona rağmen Facebook kullandığım zamanlar annem ve babam dahil hiçbir akrabayı eklememistim, çünkü orası benim özel alanimdi. (4yil önce annemle başlayan bir akraba ekleme furyam oldu. Ondan sonra da Facebook'u kapattım zaten)
Bu kadar basit bir şeyden bile 'elalem ne der' diye korkup kendi hayatına ket vurursan annen-ananen gibi elli -yetmis yasinda hala el derdine ağlar durursun.
Tercih senin

Annemı aglatanı kım olursa olsun bende aglatırım. Dıgerlerını bırak ne derse dersın yuzune ıs okul konusunda bısey derse ya ayıp olacak ama kusura bakmayın arkadaslar sana gırıp cıkan ne kı herseye muhalefetsın de zaten bıdaha gorusmez sende rahatlarsın. Ben gorusmuyorum kımseyle mecburı bır ortamda da gorusursek slm dahı vermedıgım ıcın bı laf donmuyor en guzelı

Ya görüşme ya da görüştüğün zaman eğer sana ya da annenene bir laf ediyorlarsa sen yüzlerine yüzlerine 10 laf çarp. Bit yaparlar, iki yaparlar, üçüncüde kuyruklarını kıstırırlar.
Laf sokmalarına izin verip o lafın altında kalırsanız gelen giden sizin üzerinizden ego tatmini sağlar. Ezdirmeyin kendinizi.

Bu akraba bozuntusu kıskanç ve kötü kalpli, cahil , her ailede var hemen bunları face den engelliyorsun
Onlara ne senin özel hayatından ,
Her alanda onları engelle ki sana sataşamasınlar
Seviyeleri alt düzey olunca , kıskançlıkları bitmez , kötülükten besleniyor bu varoşlar

Akrabam degıl akbaba onlar canım. Kon ve nefretle beslenıypr bendede var ama hıc vurıyle muhatapmıyım hayır. Asla olmuyprumda. Ama onları sılme sebebım. Ehlıyet sıınavım için laf etmişlerdı. Tek başina cocuk buyuten bır anneye yakişmıyormuş okumak ehlıyet almak başlarım sıze sızın gıbı akrabaya

Akrabam degıl akbaba onlar canım. Kon ve nefretle beslenıypr bendede var ama hıc vurıyle muhatapmıyım hayır. Asla olmuyprumda. Ama onları sılme sebebım. Ehlıyet sıınavım için laf etmişlerdı. Tek başina cocuk buyuten bır anneye yakişmıyormuş okumak ehlıyet almak başlarım sıze sızın gıbı akrabaya

Akraba = Iyi olmanizi asla istemeyen, fesat, kiskanc, dedikoducu insanlar toplulugu.

Ben de hepsini sildim, huzuru buldum.

Back
X