- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
Bazı akrabaları çok seviyorum. Ama tabi içlerinde kötü olanlar da var. Annemin bi akrabasi oluyor kendisi. Kucuklukten beri huyları itici gelirdi ama son zamanlardaki yaptıklarından sonra nefret ettim adeta. Küçükken bi keresinde o akrabamızin çocuğu bi hayvanı öldürmüştu ben de o hayvanın basında aglamistim. Bir süre bununla dalga geçtiler. Daha sonra dayımın düğününde küçük kızı cantami karıştırıp makyaj malzemelerimi kırıp atmış. Bana guleryuzlu olduğum için deli diyorlar. Ama bi ara kendi akrabalarına almak istediler beni. İstediğim uniyi kazanamaz dediler kazandim. Şimdi istediğim okulda yl yapıyorum. Geçen sefer o akrabamiz anneme "Bankacihanim07 bu sene bedava uni okudu" demis. Virüs olduğu için tüm dünya bedava uni okudu ama kabak benim başıma patladı. Geçen gün yeni bi iş buldum. Facebookta paylaşmıştım. Keşke paylasmasaydim. Annem kızdı fesatlik yapiyorlar her şeyini paylaşma diye. Hak verdim anneme. Hiç gorusmuyoruz ama işte cenazelerde vs denk geliyoruz illaki. Sürekli annemi ve anneannemi aglatiyorlar. Tek işleri acigimizi aramak. O kadar bunaldim ki...
Bu tarz akrabalardan nasil koruyabiliriz kendimizi? Artık canıma tak etti
Bu tarz akrabalardan nasil koruyabiliriz kendimizi? Artık canıma tak etti