Kıskanc anne???

Evet uzgunum ama bencede kiskaniyor :(.
Bu basit bir kıskançlık değil. Hepmi böyleydi? yani altında yatan başka bir şey kesinlikle var ama hep boyleyse narsizim kokan hareketlerden yaptıkları :(
Geçen seneye kadar okuyor ve çalışıyordum evde durduğum saatler sayıydı ama bir senedir işsizim okul da bitti bu sebeple 7 24 birlikteyiz yeni yeni tanıyorum bu yönünü hep mi böyleydi bilemiyorum

Üniversite okudunuz mu? Belki bir iş bulabilirsiniz mental olarak biraz rahatlamak yasarsiniz. Anneniz kıskanç değil annelik yapmayı bilmiyor. Eskiler kendi travmalarini çocuklarına aktarmayı huy edinmiş bundan kaynaklı kavgalariniz
Bir abim ve kardesim var. Ben üni okudum hem üni okurken 2 yıl boyunca da işte çalıştım. Geçen sene okul da bitti işten de çıkarıldım. İş arıyorum ama yok o sebeple sürekli annemleyim gün icinde iş bul git basımdan diyor ama yok yüküm bu evde

Aklıma direkt netflix belgeseli geldi. Sonradan anam anam canım anam triplerine girmeyeceksen eğer haddini bildirme vakti gelmiş. Kimseye kendimi böyle konuşturtmam. Annem babam kocam çocuklarım arkadaşlarım ne saygı görüyolarsa benden aynısını beklerim. Göstermeyene de kapı orda buyursun hayatımdan çıkar. Ne mağduru oyna ne köprüleri yak. Sınırını çiz. Annen bile olsa.
Çok haklısın bende öyle yapıyorum karşılık veriyorum ona ama nafile bu yüzden evde sevilmeyen çocuk oluyorum cevabına cevap verince anine söyleyeyim seni de gör gibi şeyler söylüyor cocuk gibi dövdüretecek beni güya

Geçen seneye kadar okuyor ve çalışıyordum evde durduğum saatler sayıydı ama bir senedir işsizim okul da bitti bu sebeple 7 24 birlikteyiz yeni yeni tanıyorum bu yönünü hep mi böyleydi bilemiyorum
Anladim. Annenizin hayatında ani bir kötü olay olmadıda sanirim sebep o deseniz. Herhalde hep böyleydi ve dediğiniz gibi pek bir arada olmadığımız için fark etmediniz.
Ama ne olursa olsun doğru hareketler değil bunlar asla. Benim annem de benzer bir anneydi, o yüzden sizi çok iyi anlıyorum ama yapacak bir şey yok malesef... inanın yalnız değilsiniz böyle mağdur olan çok genç var yetişkin var. O anneler değişmiyorlar maalesef. SUmarim cok güzel bir hayatiniz olur ki oyle olacak gibi insallah, sevilen, basarili, becerikli birisiniz birde guzel.. daha ne olsun 😃☺️🥰

Ablacım sen iyi misin bu nasıl soru ne demek? Bir sorununu paylaşmışsın tüm bunlar olurken baban nerede, ayrılar diye düşündüm bunu sordum. Annen kadar sende iyi değilsin net. Birbirini kıskanan anne evlat saçma sapan tipler. hem konu açıyor insan gibi sorulan soruya da yükseliyor tövbe estağfurullah

Anladim. Annenizin hayatında ani bir kötü olay olmadıda sanirim sebep o deseniz. Herhalde hep böyleydi ve dediğiniz gibi pek bir arada olmadığımız için fark etmediniz.
Ama ne olursa olsun doğru hareketler değil bunlar asla. Benim annem de benzer bir anneydi, o yüzden sizi çok iyi anlıyorum ama yapacak bir şey yok malesef... inanın yalnız değilsiniz böyle mağdur olan çok genç var yetişkin var. O anneler değişmiyorlar maalesef. SUmarim cok güzel bir hayatiniz olur ki oyle olacak gibi insallah, sevilen, basarili, becerikli birisiniz birde guzel.. daha ne olsun 😃☺️🥰
Cok tesekkür ederim dilekleriniz icin

Bu nasıl soru??
babam sabah gidiyor aksam geliyor İşten annemle tüm bunları gündüz yaşıyoruz babamın yanında olan bir sey değil...
Tamam şimdi annenize bilenmeyin. Belki de bir rahatsızlığı var bir Doktora gitmeye ikna etseniz. Bana normal gelmedi çıkışları.

Bir abim ve kardesim var. Ben üni okudum hem üni okurken 2 yıl boyunca da işte çalıştım. Geçen sene okul da bitti işten de çıkarıldım. İş arıyorum ama yok o sebeple sürekli annemleyim gün icinde iş bul git basımdan diyor ama yok yüküm bu evde
Anladim, her ailenin kurban bir evladi oluyor sanirim burada siz o rolü almissiniz

Evlilik kurtuluş değil bu hata .Bu kafayla bence hata .İş meslek varmı beğeni yakıştırma değil maaş para .Bunlar işinize yarar kusura bakmayın çok boş geldi sizi begensinler yasinizdaki her kız güzel ya sonrası koca kaynana kayınpeder dert tasa annenizden çok farklı olacak sizi bin ömür tahtta tepesinde taşıyacak insan yok ben yazayım gene kendiniz bilirsiniz.Düğün dediğin bir gece ömür dediğin uzun ben yerinizde olsam genç iken tam olmadan yola çıkmam.Meslek edinmeye çalışın meslek kursları var

Diğer kardeşlerimize böyle değilse sizi istemeden dohurmus

Back
X