Kıskanç Arkadaşım ve annesi

Açıkça söyleyin görüşmek istemediğinizi
Yada babası normal diyorsunuz onunla konuşun rahatsız olduğunuzu
Ayrıca 18 yaşında oğlu var diyorsunuz dikkatli olun derim ben.

Sohbet etme, gülme, cevap verme herkesle konuşmak zorunda değilsin ki bir süre sonra bırakır zaten bence. kafana takıp da büyütme hayatına bak sen boşver komşuyu

Açıkça söyleyin görüşmek istemediğinizi
Yada babası normal diyorsunuz onunla konuşun rahatsız olduğunuzu
Ayrıca 18 yaşında oğlu var diyorsunuz dikkatli olun derim ben.

Açıkça söyledim daha beterini yapıp evden kovdum annem de farketti çocuğu uzak durmaya çalışıyorum ama geçenlerde akşamın saat 11 inde beni çağırdılar ama tabiki gitmedim kız sonradan geldi söyledi abisi o onun olması gerek demiş tekrar gelip çağırdı annem kıza kızdı o saatte ne işim var benim onlarda üstelik evde anne babaları yok sadece abisi kuzeni kız o kadar

Sohbet etme, gülme, cevap verme herkesle konuşmak zorunda değilsin ki bir süre sonra bırakır zaten bence. kafana takıp da büyütme hayatına bak sen boşver komşuyu

İlk başlarda kafama takmamaya çalıştım ama şöyle düşünün sizi her daim kötü davransanız hiç konuşmasanız bile izleyen biri var bazen kapınızın önünde oturuyor saatlerce bu da korkutuyor bizi

Nolur bi yol gösterin sürekli bize gelen bir arkadaşım var daha doğrusu üst komşum kız ben ne yapsam aynısını yapıyor annesi de aynı kendisi gibi mesela bu çok oldu kıyafetimi gördüğünde beğenmemiş gibi yapıyor morelimi bozuyor sonra gidip aynısını alıyor az önce yine geldi ve daha 2 gün önce aldığı ve giydiğim kıyafetin(beğenmemişti güya)aynısını almış bide hiç yakışmamış zaten :KK12::lülülü: annesi de anneme yapıyor aynı şeyi bazen beniimle de uğraşıyor salak karı ne benimle uğraşıyosun :kızgın: aslında sadece ben görsem yeter ama bu kız benim diğer arkadaş çevreme de bulaşıyor onlarla aramı bozuyor ama gelip msırıtarak ben seni çok seviyoruuuöm diyo he seviyosun tabi tabi yapmadığı şey kalmadı :KK11: ya sizce ne yapmalıyım bi akıl verin yaşım daha küçük(liseliyim) bilemiyorum işte tecrübe yok:KK1:
Merhaba.. Üst komşunuzun kızıyla aynı yaşta mısınız... Bir de madem böyleler araya azıcık mesafe koymayı denediniz mi... Mesafe derken biraz ilgisiz davranma, soğuk davranma gibi

Merhaba.. Üst komşunuzun kızıyla aynı yaşta mısınız... Bir de madem böyleler araya azıcık mesafe koymayı denediniz mi... Mesafe derken biraz ilgisiz davranma, soğuk davranma gibi
Benden 1 yaş küçük ve mesafe de koydum evden de kovdum görüşmek istemediğimi de söyledim ama yok anlamıyor

Valla kira ise eviniz kesinlikle taşının
Sizinse de bence satın korku filmlerindeki psikopat aileler gibi
Bence ailenizde oturup konuşun Allah korusun gencecik kızsınız

Back
X