Kiskanc degilim ben

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hemde-benim-evimde.889971/

Öncelikle bu konuyu okumanizi rica ediyorum bellkide hatirliyanlar vardir.
Evet gel gelelim kardesim evlendi böyle bir adamla. Unutmaya calisiyorlar ben unutmadim unutmicamda.
Sorun sudur ki kardesim evlendi evleneli ayagini kesti bizden. Ne ariyor ne soruyor yazmiyor hic bi sekilde Ablasini aramiyor. Dünde ben yazdim bacim niye yazmiyorsun noldu sana kocanmi izin vermiyor dedim. Hayir o karismiyor ben firsat bulamiyorum dedi. Konus Konus olay ben sizin aranizi düzeltemem yoksa benim aram bozulur dedi. Ben ASLA bosanmasini istermiyim o benim kardesim niye arasini bozayim zaten konusma dedim. Yok beni cok seviyor el ele uyuyoruz basinin taci yapiyor beni bana araba alaacak vs vs... Benden daha mutlu olsun kim istemez. 3Gündür hastayim kapimi calan olmadi annem geldi aksam. Bana kiskaniyormusun sen bunlari dedi cok kirildim agladim. Anne kiskanmiyorum ama kardesim degilmi insan Ablasini ziyarete gelmese bile yigenini özlemezmi dedim. Bu lafi duydum cok kirildim artik bende aramicam kimseyi yazmicamda. Insan bazen kendi Ailesini Taniyamiyormus...

işte tam da bu sebepten mutluluğumu ailemin bana olan tavır ve yaklaşımlarına bağlamadım hiçbir zaman. bende aynı durumdayım ailemle aram buz gibi bekarım çok karışık şeyler ama kimse için kendi ailem dahil kendimi üzmüyorum. gerek yok. sizde üzmeyin

Yaranılmıyor gerçekten herkes Mutlu üzülen gene biz oluyoruz ki iyilik de yaramıyor hayırlısı olsun Hakkı'nızda ama siz varsanız onlar var kimse sizden kıymetli değil lütfen bunu unutmayın ve tatlı Can'ınızı kimse sıkmasın

Kıskanç mısın değil misin bilmiyorum da karışma artık kardeşine.İlk konunu hatırlıyorum. Şakalaşmalarını abartıp olay çıkartmıştın. Şimdi de direk kocan mı izin vermiyor diye sormuşsun kıza. İnsan merak eder sorar da, neyin var der, bir sorun mu var der. Çat diye kocan mı izin vermiyor demez. Resmen insanların kafasında kardeşinin kocasına karşı olan abla profili yaratmışsın. Hatta seni tanımadan ben bile öyle düşünüyorum. Boşver. Kardeşin mutlu da olsa, mutsuz da olsa kendi bileceği iş. Varsın gelmesin sana. Uğraşma artık. Zorla mı özleteceksin kendini.

Aynen öyle cok yanlizim bunaliyorum insan kardesini annesini yaninda istiyor kac yasinda olursan ol ama iste adim kiskanc a cikti niye kiskanayim Rabbime binlerce kez sükürler olsun altin kalpli esim dünyalar tatlisi oglum var neden kiskanayim.Allah büyük herkesin kalbini biliyor

Ugrasmiyorum zaten eskiden böyle degildi Abla Abla diye pesimi dolanirdi merak ederdi arardi bu yüzden kafama takiliyor. onun cani yansa benimde Canim yanar. Benim icin nisanlisini tokatlamak sakalasma olamaz.... abartmadim az bile yaptim.

ya bişey diycem. benim de sevgililerim oldu. şaka olan tokat ile gerçek olan tokadı ayıramamış olabilir misiniz? yani ben gözüme dirsek yediğimi bilirim hani şaka da olsa vuramazsııınnn gibi bi lüksünüz yoktur bazen. bilmiyorum biraz buluttan nem kapıyor gibisiniz. kız sizi aramıyor sormuyor, hemen kocan mı izin vermior diye soruyosunuz. herkes kendi hayatını yaşar. karışmayın bu kadar.

Sakalasma gibi tokat degildi sizde görseydiniz sizde izin vermezdiniz...

Ugrasmiyorum zaten eskiden böyle degildi Abla Abla diye pesimi dolanirdi merak ederdi arardi bu yüzden kafama takiliyor. onun cani yansa benimde Canim yanar. Benim icin nisanlisini tokatlamak sakalasma olamaz.... abartmadim az bile yaptim.
Senin için olamaz, kardeşin için olabilirmiş demek ki. Herkesin yapısı farklı. Bazı insanlar el şakaları yaparlar. Bazıları şiddeti kullanarak şakalaşır. Burada kocasını ısırarak şakalaşan kadınlar görmedik mi mesela??? Kardeşin şiddet görmediğini düşünüyor demek ki. Haklısın ben de olsam şakayla bile olsa bana el kaldıracak adamın elini alır kulağından sokar ağzından çıkarırım ama bu benim. Eğer kardeşinin herhangi bir zihni yetersizliği yoksa yapabileceğin bir şey yok. Yarın öbürgün gerçekten dayağı yer de gelirse o zaman destek olabilirsin sadece.

zaten hala annemgilde gördügümde ayagiyla bacagina vuruyor kafasini yumrukluyor SAKADAN agzimi bile acmiyorum.

Insallah yaniliyorumdur zaten takmiyacagim artik görürsem selam veririm okadar sadece paylasmak dertlesmek istedim bunlari esimede anlatamiyorum bilsin istemiyorum

yani olayı siz, kardeşiniz, anneniz, babanız görüyor. işte bacağa tekmeler şu bu... ama bi tek siz şiddet olarak algılıyorsunuz. böyle düşünün. farazi konuşuyorum. ben de sinirlendiğimde sevgilimin koluna vs vururum. şimdi o da bana şiddet uyguluyosun diye benden ayrılsın mı? benim dediğim bi tokattan bişey olmaz ama affetsin değil. gerçekten şaka amaçlı bazı tavırların sergilenebileceği.

Anliyorum bellkide ben abartiyorum dediginiz gibi. hakli olabilirsiniz ben elestiriye acigim zaten. Ben Dogru bulmuyorum bellkide onun hosuna gidiyor yumruklanmak zaten dedigim gibi karismiyorum. Benim Evimde öyle tokatlanmasi zoruma gitti agrima gitti.

ne yapacaksın ki kardeşini yanında

evet annemi aramaya bile zaman bulamıyorum

hatta eşim şehir dışında idi dün yoğunluktan onu bile arayamadım

bunlar hayatın hızı

siz boş olabilirsiniz de kardeşiniz değildir belki

kardeşiniz, anneniz vs ayrı bireyler

yeğenini özleme zorunluluğu mu var

valla mümkünse kimse benim çocuğumu da sıkı sık özlemesin

Ben konuyu hatirliyorum , kardesin secimini yapmis
Madem o aramiyo sormuyor sende arama sorma umursama
Kardesim dahi olsa beni umursamayani ben hic umursamam ..

ben senin yerinde olsam kardeşini dayaktan komaya da soksa gitmem. bana ne?? şayet sizin anladığınız gibi şaka olmayan tokatlamaysa bir tane de benim için vursun der otururum.

yeğenini özlese gelir arar. benim kardeşlerim telefonu arayıp direkt yeğenimi göster ona ver derler. halbuki çocuk konuşamıyor bile. bunu zorla yaptıramazsınız. siz bence aramayın da boşverin. hatta annenize gittiğinde o siz gitmeyin. belki de annenle oturup onu kıskandığınızı konuşuyorlardır , kimbilir.

Ne güzel kardesleriniz bende olsam öyle yaparim bu sicakliktan bahsediyorum ama dediginiz gibi zorla olmaz böyle isler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…