- 4 Eylül 2017
- 195
- 114
- 23
- 35
- Konu Sahibi Dolunay3536
-
Ya da yapamam diyorsan artık sla gitsin He heee de geç
Böyleleri ya pes eder yada iyice gemiyi azıya alıp herkesi birbirine düşürmek için çok daha ileri gider
Görümcelerinizle istişare edip elliyi alın karşınıza konuşup netleştirin en azından sizlerin içi rahat olsun
Eltisinin telefonundan başkalarıyla sanalda oynaşıp işi yuva yıkmaya kadar götüren bir manyak tanıyorum
Öyle planlı ve hissettirmeden yaptıki yapacağını kuzenim kendini temize çıkarana kadar canından olacaktı nerdeyse
Bende iki elti oldugu icin aliskinim boyle meselelere, duzenli olarak birbirleri ile kusup yandas topluyorlar cunku.
Bir acidan bakinca eglenceli bile sayilabilir, tuzaklara gelmeyin
Her sferinde salak gibi tongaya düsüyorum malesef ve inaniyorum kendimi üzüyorum ama artik ben onlari salak yerine koycam
Heh iste tongaya dusmek yok. Boyle alttan alttan laf soylersinizz. Hatta bazen safa yatarsiniz, ama hic keyfinizi bozmasina izin vermeyin.
Simdi bizim kulturde boyle bir sey var maalesef, akraba ise iliskini kesemiyorsun. En iyisi normalde bu eltiyle gorusmemektir. Ama bu da mumkun drgil, e bir de kusluk var diye aileden herkes ustune gelir, hatta dis kapinin mandallari bile dedikodunu yapar. O yuzden bunu oneriyorum size. Keyif alarak hatta icinizden gulup dalga gecerek eltiyi idare edin.
Cok yüzlestim artik biktim yüzsüzün teki her türlü siyrilir isin icinden. akisina biraktim ona göre davrancam. benim evime gelmek istemiyomus eltim ama benden cikmiyodu
Hayırdır la niye geldin de
Bunu asla unutmayın: size birilerinin lafını tasiyan insan,sizin laflarınızi başkasına tasir. Bizim. Ailedede var. Mümkünse görüşmeyi kesin. Eve almayin
Sana başkasının lafını getiren, senin lafını başkasına götürür. Bunu aklından hiç çıkarma. Eğer yine “birileri senin için bıdı bıdı dedi” derse, çağır o birilerini ve eltini; anlat bakalım ektim ne diyorlar de. Kızılca kıyamet kopabilir ama bi daha sana laf taşımaya cesaret edemez.
Üstteki arkadaş benden önce davranmış:)
SelamPamukannesi83
Aynen haklisiniz bende salagim iste hic anlamadim hep iyi niyetlidir diye düsündüm ama her seferinde beni esimin ailesine karsi gaza getirmeye calisti kendi nefret ediyo onlardna cünkü ama belli etmiyo
Sizde ona göre tedbirli olun bundan sonra. Onun söylediklerini de kimseye anlatmayın. Cünkü o zaman ortalık karışmaz. Görümceniz zaten durumu anlamistir simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?